Nieuwe titels 28 februari

28 feb 2019  ·

 

Bijzondere uitgave

DRUUNA deel 5 (het afsluitende deel van de serie) verschijnt in juli en dat wordt gevierd met een mooie verzamelcassette.

 • Het gaat om:
   Volle Druuna verzamelcassette (deel 0 – 5). Prijs 199,95 euro
   Lege Druuna verzamelcassette + art print. Prijs 24,95 euro
   Druuna deel 5 los. Prijs 29,95 euro
   Druuna deel 0 t/m 4 los. Prijs 29,95 euro p/st.

Sinds lange tijd zijn de losse DRUUNA delen 0 t/m 3 compleet uitverkocht.
Losse Druuna delen of lege cassettes zijn hierna niet meer te bestellen.

Wil je een van deze titels hebben, laat het de Noorman dan voor 29 maart weten.

 

 

 

Silvester Strips

 • De verborgen geschiedenis 34: De zwarte Messias Na zijn inwijding in het Himalayagebergte keert Jezus van Nazareth terug naar Palestina om zijn lotsbestemming te vervullen. Meester Erlin denkt dat hij zijn messias heeft gevonden, wanneer hij merkt dat de nederige timmerman geleidelijk aan zijn invloed ontsnapt om zijn eigen pad te volgen Wat heeft Erlin uiteindelijk geschapen? Een witte messias of een zwarte messias? De auteurs keren terug naar waar deze reeks mee begon: historische momenten in de verre geschiedenis!
 • De orde van de drakenridders 22: De poort van het noorden De draken brengen de chaos, waarvoor de maagden immuun zijn. Zo is de Orde van de Drakenridders ontstaan. In De noordelijke poort, het fort dat de grens van het rijk beschermt tegen de koude gebieden, wordt de macht gedeeld door twee Drakenridders, een enige commandant en enkele verbannen soldaten, die heldhaftig met beperkte middelen proberen de steeds groter wordende golven monsters, schepsels van de Veill, tegen te houden.
 • Zeven 16: Zeven broeders Hun verzetsnetwerk werd in 1943 gedecimeerd. De mannen die er deel van uitmaakten, allemaal vrijmetselaars, vertrouwden blindelings op elkaar. Ze kunnen zich niet voorstellen dat een verrader hen zou verkopen aan de Duitsers. Acht jaar later verzamelen de overlevenden van de loge zich om eindelijk de waarheid te ontdekken
 • Wollodrin 10: De laatste helden Een elf, een dwerg, een orc, een draak en een mensenkind. Vijf helden, vijf bijzondere krachten vijf gevangenen. Opgesloten door de tovenaars van Termüdd in de diepste krochten van Marmaëkard, waar ze oog in oog komen te staan met degene die hen achtervolgde, en die hoopt hun de bijzondere krachten die ze hebben geërfd te ontfutselen. Hij is de laatste der Akkräns, een volk dat door de dwergen werd uitgemoord in de slag der twee overwinningen, en als stichter van de orde der tovenaars wil hij een einde maken aan hun bestaan. Maar er wacht onze helden nog een allerlaatste reis, de gevaarlijkste van allemaal, die ieders lot voorgoed zal bezegelen.