Nieuwe titels 12 maart

12 mrt 2019  ·

 

Standaard

  • Suske & Wiske 347: Lambik plastiek Wanneer onze vrienden een aangespoelde walvis die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is redden, besluiten Lambik en professor Barabas een oplossing te vinden voor de plasticsoep in onze oceanen. Maar dat komt ter ore van Polly Ettileen, een plastic fabrikant die er een ongezonde liefde voor het materiaal opna houdt. Zij kaapt de uitvinding van de prof en past deze zodanig aan dat ze er de hele wereld mee in plastic kan veranderen. Gelukkig komen Suske en Wiske achter de snode plannen van Polly en ze zetten alles op alles om haar te stoppen. Wat volgt is een race tegen de klok vol verrassende wendingen. Kunnen onze vrienden plastic Polly stoppen?
  • F.C. de kampioenen 102: Bibi Carmen

Querido

  • De genezing van de krekel
  • Stormhart / Dubbelhart

Arboris

  • De vuurpoel 1: Montaillou Het jaar is 1220, in de Franse Pyreneeën leidt baron Simon van Montfort al jaren een kruistocht tegen de Katharen. Als een ruimteschip met weerzinwekkende buitenaardse wezen neerstort in de bergen, worden beide partijen met nieuwe gevaren geconfronteerd, die ze amper kunnen bevatten.
  • Kronieken van de zwarte maan specials 3 Parsifal SC en HC

Arcadia

  • Dokter Zwitser 47: Het koninkrijk der katten