Nieuwe titels 16 april

16 apr 2019  ·

 

Eind mei verschijnt er een Largo Winch verzamel box met de delen 1 t/m/ 20 HC op A5 formaat. Interesse? Laat het de Noorman dan even weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daedalus

 • Bloodborne 2: De dood van de slaap
 • The lost fleet 2: Corsair De eeuwenlange oorlog tussen twee ruimte-imperiums, de Alliantie en de Syndics, is geëindigd, maar Captain Michael Geary, neef van de legendarische Alliantiecommandant John “Black Jack” Geary is nog steeds een gevangene. Samen met de voormalige vijand Destina Aragon probeert hij wanhopig te ontsnappen uit de klauwen van een tirannieke regering. Kan hij haar helpen haar rebellie te laten slagen en zo de legende nakomen om zijn familienaam te kleuren – of zal hij sterven terwijl hij probeert? Spannend SF-epos geschreven door best-selling science fiction auteur Jack Campbell, als spinoff van zijn boekenreeks Lost Fleet.
 • Broceliande 3: De tuin der monniken SC
 • De meester inquisiteurs 6: In het licht van de chaos SC De Chaos, de oorlog die de hemel van Oscitanië gedurende duizend jaar rood heeft doen kleuren, neemt een einde. Daar waar de gevechten de misdaad bedekte, komen deze tijdens de vrede beetje bij beetje aan de oppervlakte. Moorden, afpersingen, diefstal, zedenmisdrijven, ontucht, commerciële conflicten zien nu het daglicht. Om de wet te laten eerbiedigen en om de misdaad te bestrijden, hebben de Wijzen, architecten van de vrede, een orde in het leven geroepen: De meester-inquisiteurs. Slot van de eerste cyclus, waarin alle verhaallijnen samenlopen tot een spetterende finale!
 • Kromneus Ik ben Bernardo, een monnik en een buitengewone dief. Ik heb de Afrikaanse wateren bevaren in een piratenboot. Ik heb rovers in hun slaap vermoord. Maar ik ben ook een man van de letteren en maak deel uit van het gevolg van een erg bedreven strijder. Het is zijn verhaal dat ik u ga vertellen. Ik bezing Willem de Hebreeër, de man met de kromme neus, prins van Narbonne, vriend van Karel de Grote en krijgsheer zonder weerga. Oneshot van de hand van Civiello, schilder van Korrigans en Drakendynastie.
 • Azimut 4: Zwarte wolken witte sluiers De mooie Shena Nigana, ook wel gekend als Manie Ganza, bijgenaamd Crookie, heeft een verschrikkelijke misstap begaan. Zij heeft al haar (gestolen) Kronen bij de Tijdsbank belegd in ruil voor de eeuwige jeugd. Een reden voor de jaloerse koningin Etherea, haar moeder, om Crookie uit de wereld helpen, net op het moment dat zowat alle koninkrijken der aarde op voet van oorlog staan. Iedereen bereidt zich op een reuze slachting voor, tot groot jolijt van Baron Chagrijn
 • Zij schreven geschiedenis: Lodewijk XIV HC
 • Zij schreven geschiedenis: Napoleon 3/3 HC

Boumaar

 • Rechter tie cassette (7 delen)

Personalia

 • De teloorgang van de oude knudde

Xtra

 • Angsten en Fobieen

Merchandising Bommel speelkaarten

 • Dorknoper
 • Bommel
 • De Canteclaer
 • Wammes
 • Joost
 • Tom Poes