Nieuwe titels 18 april

18 apr 2019  ·

 

Saga

  • De Mini-mensjes integraal 7
  • Marcel Laphof: Tijd voor liefde Marcel heeft al enkele mooie vriendschappen opgebouwd, met Lili van Bellons in zijn geliefde heuvels en met zijn kameraden uit het lyceum van Thiers in Marseille. Nu moet hij de liefde nog leren kennen. Vooreerst met de mooie Clémentine, een meisje met wie Marcel elke donderdag samenspeelt. Daarna met Isabelle, de dochter van een miskende, dichterlijke fantast. Marcel bezwijkt meteen voor haar en hij is zelfs bereid zichzelf voor schut te zetten. Maar het is ook het moment voor Pagnol om te ontdekken wat de liefde van zijn leven wordt: het schrijven.Slot van Pagnols amusante, verstripte jeugdherinneringen na de albums De triomf van m’n vader, Het kasteel van m’n moeder en Tijd voor geheimen.
  • Jonas Fink 2: De boekhandelaar uit praag
    Augustus 1968. Jonas Fink is 29 jaar. Hij heeft een boekhandel en een vriendin. Hoewel sinds de lente een wind van vrijheid door het communistische regime waait, komt het verleden van de jongeman weer naar boven. Tatiana, zijn jeugdliefde, is terug in Praag.Het langverwachte slot op het meesterwerk van Vittorio Giardino.
  • Tebori : deel 2 Het heden, Japan. Om aan het geweld van zijn voormalige motorbende te ontsnappen, wordt Yoshi door zijn grootvader aan een meester-tatoeëerder toevertrouwd. Deze laatste leert zijn jonge leerling geduldig zijn nauwlettende vak en brengt hem de beheersing van de tebori bij: traditioneel tatoeëren met de hand. Door een geval van agressie vraagt de meester aan Yoshi om discrete, maar speciale klanten te behandelen: yakuza …Vervolg van de spannende trilogie. Bedrog, zelfs spionage, zet het leven van de voormalige delinquent Yoshi op zijn kop.
  • Ambulance 13: 9 Waarom?

Standaard

  • Suske & Wiske Integraal 6