Bijzondere uitgaven

14 jul 2019  ·

 

Bijzondere uitgaven

Binnenkort verschijnen er weer een aantal gelimiteerde en luxe uitgaven. Wil je een van onderstaande albums? Laat het de Noorman dan z.s.m. weten. De reguliere uitgaven zijn natuurlijk gewoon bij de Noorman aanwezig.

 

  • Bernard Prince integraal 3 Brand in de oase & de wet van de orkaan. Luxe editie met linnen rug en 2 prenten waarvan 1 gesigneerd. € 75 Bernard Prince is een typische rechtschapen stripheld, wiens verhalen genietbaar worden door de sarcastische commentaren van zijn compagnon, de geestige brompot Barney Jordan, een zeeman met oranje baard. Met scheepsmaatje Djinn trekken ze op hun zeilboot de wereld over om in onbestemde gebieden het kwaad te bestrijden.
  • Bernard Prince integraal 4 Verschroeide aarde & de groene vlam. Luxe editie met linnen rug en 2 prenten waarvan 1 gesigneerd. € 75
  • Roodbaard 13: Het geheim van Elisa Davis. Luxe editie met goudstempel en extra prent. € 60
  • Vlerkwerk € 35. Al ruim 30 jaar tekent en zeefdrukt Edmond Sprierts concertposters voor de Groningse poptempels. Dit werk is verzameld in een boek van meer dan 200 pagina’s geheel in kleur. Verschijnt in een gelimiteerde oplage met een gesigneerde zeefdruk.
  • Moebius Klassiek 5: De klauwen van de engel (Moebius & Jodorowsky) Luxe editie € 75.
    Ultra limited collectors edition € 110
  • Moebius Klassiek 6: Shortcuts  Luxe editie € 75. Ultra limited collectors edition € 110 Dubbeldikke bundeling korte sciencefiction-verhalen van grootmeester Moebius
  • Ravian en Laureline 13 aan de grenzen plus Ravian en Laureline 14 de levende wapens. Luxe editie met linnen rug en 3 extra prenten waarvan 1 gesigneerd door Mezeieres € 110. Volgens vele de beste SF strip ooit.