Luxe en gelimiteerde uitgaven

7 aug 2019  ·

 

Er verschijnen binnenkort weer een aantal luxe en gelimiteerde uitgaven. Wil je een van deze titels laat het de Noorman dan weten zodat we deze tijdig voor je kunnen reserveren.

 

  • De complete Maarten Milaan, vliegtuigtaxi. Luxe 100
    exemplaren € 59,95
  • Bernard Prince 4, Verschroeide aarde en Groene vlam van de conquistador luxe € 75,- Bij de luxe editie horen 2 prenten, 1 van de 2 prenten is gesigneerd door de auteur. Uitgave op groot formaat en in kleur, zal 2 lange verhalen per bundel bevatten, aangevuld met korte verhalen en een dossier. Nieuwe vertaling en lettering. Omvang per deel is 128 pagina’s
  • Baard & Kale 7, Internationale avonturen. Luxe linnen, gebonden met een ex libris. 200 exemplaren. €59,95
  • Brammetje Bram compleet 3. Luxe € 59,95
  • Toonder,  Het geheim van Marten Toonder. 400 pag. In luxe cassette (40×30 cm) met dvd en een unieke cliché (metalen drukplaat) € 300 Het geheim van Marten Toonder zal een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan afbeeldingen bevatten, deels niet eerder gepubliceerd. Toonder-biograaf Wim Hazeu probeert aan de hand van deze afbeeldingen antwoord te vinden op de vraag welke invloeden Toonder hebben geïnspireerd en gevormd. Wat maakte Marten Toonder tot de veelzijdige schepper van een uitzonderlijk oevre? Unieke cliché-plaat en dvd met bijzonder materiaal Elke cassette bevat een uniek en origineel exemplaar van een zogeten ‘cliché’, de metalen drukplaat waarmee, ver voor het digitale tijdperk, de stroken van de Bommelverhalen in de krant werden afgedrukt. Tevens wordt een dvd ingestoken met daarop bijzonder documentair materiaal. Het boek wordt in groot formaat vervaardigd door Joh. Enschedé Amsterdam, specialist in hoogstaande en complexe drukprocedés.