Nieuwe titels 21 augustus

21 aug 2019  ·

 

Bijzondere uitgave:

 • Begin oktober verschijnt er van Patrick Cornelis  zijn versie van het Rode Ridder verhaal “De Toverspiegel”. In een beperkte oplage van 200 ex. Een luxe album met 8 extra pagina’s over het ontstaan van het album en  schetsen. Het album krijgt het formaat  34 / 24 en zal het enige luxe album zijn dat er op de markt komt. Dus niet zoals bij andere rode ridder albums de luxe en de velours versie. Prijs € 150.00

Wil je bovenstaande album? Laat het de Noorman dan weten.

Sanoma

 • Donald Duck premium pocket 16: Een kwestie van vertrouwen

Daedalus

 • Dwergen 9: Droh van de zwervers HC
 • De meester inquisiteurs 7: Orleas HC
 • Carmen Mc Callum 11: Noumea Tchamba Carmen, die haar vriendin Scott Brennan gaat helpen, raakt in de val van Dommy, een kunstmatige intelligentie die de wereldwijde distributie van drinkwater probeert te beheersen. Dommy wil de talenten van de huursoldaat aanbieden om een ​​onderzoekscomplex in de Koraalzee te saboteren. En om zeker te zijn van haar medewerking, informeert ze hem dat ze een implantaat in de hersenen heeft geïnstalleerd. Carmen is overgeleverd aan zijn genade.
 • Olympus Mons 2: Operation mainbrace Zowel op Mars als op aarde proberen teams van specialisten het mysterie van deze onderling verbonden anomalieën te ontrafelen. Aaron Goodwin, het medium, probeert de wereld te waarschuwen voor het belang van het niet betreden van het vreemde onderwaterschip. De toekomst van de planeet staat op het spel. Zijn woorden worden bevestigd door andere mediums, maar het team ‘Ocean Pathfinder’ hoort het niet zo.
 • Aspis, detectives van het ongewone 5: Whodunit in de opera
 • Travis 11: New York Delaware Vergezeld door Vlad, Thundercat en Harker, is Travis in New York om terroristen in handen te krijgen die worden bestuurd door een kunstmatige intelligentie die op het punt staat wereldwijde waterdistributiegroepen te monopoliseren. Maar in de schaduw wordt een meer meedogenloze oorlog voorbereid. Wat als Big Apple gewoon een valstrik was om het enige team weg te houden van de echte dreiging?
 • Elfen 19: De heremiet van Qurann HC
 • De vier van Bakerstreet 6: De man van de yard HC

Pelikaanpers

 • Slag om Arnhem integraal De Arnhemse oorlogshistorie van inval tot bevrijding. Het ruim 150 pagina’s tellende album schets de situatie van de regio Arnhem vanaf de Duitse inval tot en met de bevrijding. Door aanvullende verhalen onder de noemer ‘Dossier Slag om Arnhem’ geeft een 20-tal bruin gekaderde pagina’s achtergrond waardoor de drie eerder uitgebrachte albums (De Brug-Hotel Hartenstein-Adelaar & Pegasus) meer diepgang krijgen en mooi in elkaar overlopen. Met name het laatste deel van het stripalbum biedt ruimte om Operatie Market Garden uit te leggen en onder meer de aanslag op SS-politiechef Rauter, het bombardement op Huissen en de onderwaterzetting van de Betuwe worden ook kort en bondig belicht. * de drie oorspronkelijke stripdelen van striptekenaar Hennie Vaessen. Opnieuw uitgegeven, bewerkt en verfraaid. 21 extra pagina’s over wat er aan de slag vooraf ging in Arnhem, De Betuwe, de bevrijding, en de Oversteek bij Nijmegen.

Standaard

 • De Smurfen 38: De droommachine

Sherpa

 • De oorsprong

Zirimiri

 • Nederland is mijn fantasie Eva en Ander zijn verschillend. Zij hebben hun eigen drijfveren en wensen, maar er is iets wat ze sterk bindt sinds ze elkaar hebben leren kennen: ze hebben er alle twee altijd al van gedroomd elders een nieuw leven te beginnen, om een omgeving te vinden waarin hun fantasieën en verlangens uit kunnen komen. Op een zomerse dag ontmoeten ze Will en Lotte. Twee Nederlanders met wie ze uitgebreid zullen praten over hun levens, over Nederland, en over wat hen heeft bewogen om dit land te kiezen als bestemming voor hun nieuwe avontuur, hun eigen ‘Dutch dream’. Het wordt langzamerhand duidelijk dat achter ieders verlangen andere verlangens schuilgaan die ons terugbrengen in de tijd, zelfs tot aan de kinderjaren. Wat zoeken Ander en Eva? Wat is hun ‘fantasie’? De vraag is niet zozeer of de waarneming van Ander en Eva over dit land klopt met de werkelijkheid, maar eerder of hun manier van waarnemen ze kan helpen om hier in Nederland gelukkig te zijn.

Plan A uitgevers

 • Joep op zijn best
 • Joep waaghalzen
 • Joep makkie!