Nieuwe titels 18 september

18 sep 2019  ·

 

Bdmust

 • Betty en Dodge 7: De nevels van Venetie

Daedalus

 • De meester inquisiteurs 7: Orleas SC
 • Dwergen 9: Droh van de zwervers SC
 • Elfen 19: De heremiet van Qurann SC
 • Orakel 9: De wolvin HC
 • Troje 4: De poorten van Tartaros
 • Man van het jaar: De muze die het vrijheidsbeeld bezielde Het centrale personage van het nieuwste album van The Man of the Year is een heldin, degene die het gezicht van het Vrijheidsbeeld inspireerde. Was het de moeder van de beeldhouwer? Een meisje gezien op een barricade in 1851? Een af ​​en toe liefhebber? Ontdek het verhaal van een onbekende die echt heeft bestaan ​​en aan wie Bartholdi een eeuwig monument heeft opgericht.
 • De dag waarop de bus zonder haar vertrok De dag dat de bus zonder haar vertrok, komt Clémentine vast te zitten in een vreemde plattelandswinkel, ver van alles. maar nooit zo dicht bij het vinden van wat ze zoekt: antwoorden op haar existentiële twijfels. De zenverhalen van Antoine, de ongelooflijke kruidenier, de ervaring van Chantal de schrijver, de passage van Thomas de CEO-wandelaar, zullen onherroepelijk de levensvisie veranderen die Clémentine had. Zoals elk van deze personages zal de jonge vrouw proberen haar weg naar geluk te vinden. Zelfs als hij, zoals alle wegen, soms vreemde omwegen neemt.
 • De dag waarop ze haar vlucht nam
 • Aquablue 16: Rakahanga! HC

Arboris

 • Baard en kale Compleet 7: Internationale avonturen
 • Piet Heyn 3: De landing op Banda

Sherpa

 • Ravian 13: Aan de grenzen
 • Ravian 14: De levende wapens

Scratch

 • Weten hoe de wereld klinkt

Syndikaat

 • Ulfberht 1: Drakenvuur HC In een wereld waar mythologie en geschiedenis samenkomen, bundelen drie vogelvrije Vikingen met tegenzin hun krachten in hun queeste naar het magische zwaard Ulfberht. Maar overleeft hun samenwerking lang genoeg om het zwaard te vinden, voordat het in verkeerde handen valt? Beleef samen met hen dit fantastische avontuur in dit eerste deel van hun queeste.In een wereld waar mythologie en geschiedenis samenkomen, bundelen drie vogelvrije Vikingen met tegenzin hun krachten in hun queeste naar het magische zwaard Ulfberht. Maar overleeft hun samenwerking lang genoeg om het zwaard te vinden, voordat het in verkeerde handen valt? Beleef samen met hen dit fantastische avontuur in dit eerste deel van hun queeste.
 • Sting 1: Familiegeheimen Duizenden jaren zorgt het fenomeen Sting voor veiligheid in de stad en de wijde omgeving. Generaties van vader op zoon vormen een baken van veiligheid door de geschiedenis heen. Alleen de laatste 15 jaar is het bijzonder stil…. waar is Sting? Zijn afwezigheid komt de veiligheid in de stad niet ten goede. Zeker in recente tijden neemt de misdaad toe. Een bonte bende criminelen terroriseert de stad en Sting is dus net als de Noorman meer dan nodig.

Uitgeverij L

 • Jylland 2: Dode macht HC Vikingkoning Sten heeft een groot probleem. De schatkist is leeg nadat de buit van hun laatste plundertocht gestolen is door zijn rechterhand Gavnar. Sten wil achter de verrader aan maar het vikingleger wil eerst geld zien. Dan komt een vertrouweling van de koning op het spoor van Gavnar en probeert de schat te heroveren
 • Driftwereld 1: Een verhaal over dieven en trollen Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen. Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert.

Arcadia Archief

 • Vijftig jaar jong

Oogachtend

 • Zeep 2

Sanoma

 • Donald Duck Dubbelpocket 70: Superdonald tegen de woudlopers