Nieuwe titels 12 oktober

12 okt 2019  ·

 

Saga

  • Het kerkhof der onschuldigen 2: De arm van Sint Anhelmus  Op Het Kerkhof der onschuldigen, Oriane, de levende ommuurde die men voor een heilige aanneemt, ontdekt de buitengewone kracht van de steen die haar vader naliet. Wanneer zij en zij alleen haar in contact brengt met de overblijfselen van een vermiste persoon, slaagt ze erin hem terug te brengen uit de dood. Een uitkomst voor de priester die een Machiavelliaans plan heeft gesmeed: om Oriane te overtuigen en aan de katholieke Heilige Liga een processie voor te stellen waarin de wonderbaarlijke verschijning van Saint-Louis zou plaatsvinden. Wat natuurlijk heel wat bijval en bekendheid krijgt in heel het christendom! De nieuwe succesreeks van Fourquemin en Charlot, de auteurs van De Wezentrein.
  • Detox 1: De ontkenning Mathias leeft aan 200 per uur totdat zijn arts hem adviseert zijn voet op de rem te zetten. Zonder dat riskeert Mathias groot. Hij besluit een speciale stage te lopen. Tien dagen lang geen computer, geen telefoon. De natuur zover het oog reikt. Een pauze  in zijn leven om te vinden wat hij werkelijk is in de diepten van hem. Maar wat houdt iemand zich bezig wanneer men zijn e-mails niet om de tien minuten hoeft te controleren? Is er een leven zonder 4G? Zonder de urgentie, zonder de overvloed van alles wat bewijst dat we bestaan?
  • Boes 16

Standaard

  • Suske & Wiske classics integraal 7
  • Suske en Wiske korte verhalen 7: Het rinkelende raderwerk
  • Suske en Wiske korte verhalen 8: De koppige kluizenaar Tijdens een fietstocht worden Suske en Wiske overvallen door onweer. Ze schuilen in een café in de Antwerpse haven. Daar horen ze van een dronken havenarbeider dat er mensen verdwijnen op het terrein van de oude chemische raffinaderij SenS. De nieuwsgierige Suske en Wiske besluiten om tegen het advies in toch een kijkje te nemen.
  • Suske en Wiske korte verhalen 9: De razende rentmeester
  • Suske en Wiske korte verhalen 10: De guitige gast

Dupuis

  • Lucky Luke voordeelpakket (Morris, compleet 18 delen)