Nieuwe titels 8 oktober

8 okt 2019  ·

 

Standaard

 • Nachtwacht 3: Queen Halloween

Le Lombard

 • Corentin integraal 1/2 Oerklassieker van Paul Cuvelier, eindelijk gebundeld in een rijke integrale. Een monument in de stripwereld, medestichter van Kuifje en grondlegger van de stijl van uitgeverij Lombard. Dit eerste deel bundelt de drie albums van de cyclussen:
  1. De Fantastische Odyssee
  2. De Magische Dolk
  In een oud huis in Bretagne woont Corentin Feldoé.
  Hij werd opgevoed door zijn geweldadige oom en ontvlucht het ouderlijk huis. Hij sluipt op een driemaster die richting het Oosten vaart. Natuurlijk wordt hij ontdekt tijdens de reis en wordt hij scheepsjongen. De reis eindigt met een schipbreuk op een eiland waar hij kennis maakt met Moloch en Beëlzebub.

van Goor

 • Rick Riordan: De vloek van Titaan

Scratch

 • De Kennedy files 2: Op geheime missie SC en HC Op geheime missie begint eind jaren dertig, als ambassadeur Joseph P. Kennedy vanaf zijn standplaats Londen zijn zoons Joe Jr. en Jack (de latere president John F. Kennedy) op rondreis door Europa stuurt. Daar komt Jack onder meer in een benarde situatie terecht met de SA. Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, neemt Winston Churchill het stokje over van premier Neville Chamberlain. Die wisseling van de wacht betekent dat ambassadeur Kennedy geen vrienden meer overheeft in Londen. Hij wordt teruggeroepen naar Washington. Het is aan zijn zoons om zijn politieke ambities alsnog waar te maken: de eerste Iers-katholieke president van Amerika worden.

Arboris

 • Arboris XL 2: De kunst van het sterven Philippe Martin is rechercheur in Parijs en woont alleen, sinds zijn vrouw Sophie vijfentwintig jaar geleden bij hem is weggegaan. Zijn leven bestaat uit niet veel meer dan zijn werk, dat hij zeer goed, maar ook zeer rechtlijnig doet. Op een dag krijgt hij een telefoontje van de politie van Barcelona. Een jonge vrouw heeft zelfmoord gepleegd en een brief achtergelaten waarin ze het heeft over de vader die ze nooit heeft gekend: een politieman, ene Philippe Martin. Dat zij z’n dochter is lijkt waarschijnlijk, maar over haar zelfmoord bestaan meer twijfels. Martin duikt in de onderwereld van Barcelona om er meer over te weten te komen, maar waagt zich daarmee in een doolhof waarin hij makkelijk voor altijd kan verdwalen. De kunst van het sterven is geschreven door de Spaanse scenarist Raule (ps. Van Raúl Anisa Arsís), die Barcelona zeer goed kent, en getekend door thrillerspecialist Philippe Berthet; een sterker auteursduo is haast niet te verzinnen!

Anspach

 • Leopoldstad 60

Bdmust

 • Betty en Dodge 8: Berlijn zien en sterven

Bonte

 • Strip sticker catalogus

Personalia

 • Een doodgewone prinses: Prinses Simone
 • Noortje 29: Noortje ruimt op

Merchandise

 • Joost Swarte Deze module projecteert je “stemming” op de muur.