Nieuwe titels 9 oktober

9 okt 2019  ·

Standaard

 • Donald Duck Vrolijke Stripverhalen 32: Bijgeloof brengt ongeluk

Dark Dragon Books

 • Thor 1: Voor Asgard 1/2 Odin heeft Asgard verlaten en Thor zit op de troon van een rijk dat op instorten staat. De dondergod moet het ene na het andere probleem het hoofd bieden: van opstandige ijsreuzen tot interne ruzies en een ijskoude winter die al jaren aanhoudt. Thor is uitgeput en hij kan zijn machtige hamer Mjolnir zelfs niet meer optillen. Als de regenboogbrug wordt aangevallen en Heimdall gewond raakt, beseft Thor dat Asgard niet alleen van buitenaf onder vuur ligt, maar ook van binnenuit.
 • Thor 2: Voor Asgard 2/2
 • Ultimate Avengers 3/5
 • Ultimate Avengers 4/5
 • Spider-Man: Een nieuw begin Altijd leuk Spider-Man.
 • Lady Mechanika: La Belle Dame Sans Merci 1/2 Lady Mechanika moet het onderzoek naar haar eigen vergeten verleden even op een laag pitje zetten omdat ze zich zorgen maakt om haar compagnon. Lewis is betoverd geraakt door een mooie en mysterieuze jonge weduwe met een verleden dat op de een of andere manier te maken lijkt te hebben met de vroegtijdige dood van een aantal creatieve geniën. Wordt Lewis de volgende?
 • Lady Mechanika: La Belle Dame Sans Merci 2/2
 • Helden van de luchtmacht 5: Rodeo met een spit IX
 • Helden van de luchtmacht 6: De slag om Telemark December 1942. Kapitein Schloesing komt aan het hoofd te staan van squadron 340 en door zijn aanpak komt hij lijnrecht tegenover Gabriel te staan met dramatische gevolgen. De geheimzinnige ongelukken op de basis blijven ook doorgaan wat Tornado doet besluiten op onderzoek uit te gaan om de saboteur te ontmaskeren, voordat de hele basis vernietigd wordt. Margaret heeft zich inmiddels kunnen aansluiten bij het Noorse verzet en poogt samen met hen haar onmogelijke missie te volbrengen. Het wordt nog lastiger als de Duitse majoor Frick en zijn adjudant Hartmuller alles op alles zetten om de Britse spionne en haar Noorse team te stoppen. Zowel in Engeland als Noorwegen begint een race tegen de klok.
 • Op oorlogspad 2: Paha Sapa
 • Het rariteitenmuseum: Het heiligdom der titanen Door de tekenaar van Lefranc. Een onwaarschijnlijk gezelschap (een antiheld, een robot en een vrouwelijke archivaris) gaan op avontuur in een hommage aan de beste stripverhalen van de jaren 50.Een fantastisch, mysterieus verhaal in een “vintage” album met een volstrekt eigen toon. Parijs, december 1954. Terwijl een harde winter de hoofdstad bedekt met een dikke witte jas, intrigeert de opening van een nieuw museum de gastpers. De vreemde verzameling van een zekere Mr. Rocas wordt daar tentoongesteld en tussen de stukken die het samenstellen, trekt een gigantisch menselijk dijbeen de aandacht van het team dat de leiding heeft over het museum. Het bot dat, volgens zijn grootte, behoorde tot een man van meer dan vier meter lang, werd gevonden in Zuid-Amerika. Daar besluiten sommige medewerkers van het Musée de l’Étrange voor een expeditie.
 • Wachten op Bojangles Een strip vol charme en nostalgie. Ingrid Chabbert heeft het wezenlijke, de flamboyante passie en zwier, uit de prachtige roman van Olivier Bourdeaut gehaald, alles zit erin. Terwijl hun zoon verwonderd toekijkt, dansen ze op Nina Simone’s ‘Mr. Bojangles’. Hun liefde is magisch, duizelingwekkend, een eeuwig feest. Bij hen thuis is er alleen plek voor plezier, fantasie en vrienden. Degene die de toon zet, die het bal leidt, is de moeder: een onvoorspelbaar, extravagant en levendig type. Zij is degene die Mejuffrouw Supertopinada heeft geadopteerd, een grote exotische vogel die losloopt in het appartement. Zij is degene die ze constant meesleept in een wervelwind van poëzie en utopieën. Maar op een dag gaat ze te ver. En vader en zoon moeten er alles aan doen om het onvermijdelijke te vermijden, zodat het feest koste wat kost kan doorgaan. De uitdrukking ‘gek van liefde’ komt als nooit tevoren tot leven
 • El nakom
 • De koningskeuze Kronieken van een regeerperiode met een zweem van schandaal! Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal!Januari 1936,
  Georges V is net overleden en zijn zoon Edward, Prins van Wales, maakt zich op om de volgende koning van Engeland te worden. De eerste ingeving van de toekomstige soeverein is verrassend genoeg om zijn minnares te bellen: Wallis Simpson, een Noord-Amerikaanse met een duivelse reputatie. Zij steekt haar sympathie voor het Nazi-regime in Duitsland niet onder stoelen of banken. Na slechts acht maanden treedt Edward af en trouwt met Wallis. Op deze manier de kortste en meest controversiële regeerperiode in de geschiedenis van de Engelse troon de rug toekerend. Was Wallis Simpson een spionne in dienst van de Duitsers? Heeft Edward VIII staatsgeheimen verraden? Wat zat er achter die plotselinge troonsafstand? Door de ogen van Nadege, een bediende in het huis van Wallis Simpson, maken Jean-Claude Bartoll en Aurelien Moriniere ons deelgenoot van wat zich achter de schermen van de macht afspeelde aan het begin van de tweede wereldoorlog. Een historische en politieke spionage thriller die ons een niet zo bekend deel van de geschiedenis laat zien. Het onthult het privéleven van koning Edward VIII, de oom van de huidige koningin van Engeland.
 • Vliegende azen 3: Eindstrijd in de lucht (de HC)
 • Victus 3 (de HC)
 • The kong crew
 • Magic wind 3: Vrouwe fortuna
 • Het verloren godenwapen 3: De laatste jacht
 • Hedge Fund 6: Beurspiraat Franck Carvale is een ster geworden van beleggingsfondsen. Hij wordt ingehuurd door Amerikaanse autoriteiten om Chinese investeringen in goud te ondermijnen. Door de pers te manipuleren, zal hij ernaar streven de DAEB, het Chinese orgaan dat de kwaliteit van het goud dat ze in reserve hebben, in diskrediet te brengen. Maar we vallen het Middenrijk niet straffeloos aan
 • De krijgers van god 5: De Bartholomeusnacht
 • Jong verzet 3: Op vrije voeten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe titels en bijzondere uitgaven? Meld je dan HIER aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman