Nieuwe titels 1 november

1 nov 2019  ·

 

Silvester Strips

  • Zeven: Zeven magiërs In een legendarische middeleeuwen wordt het koninkrijk van Cocaigne geleid door de welwillende Feric, die zijn broer Jean de Necromancer wil omverwerpen. Geadviseerd door de geest van de god Herne, roept Feric zeven magiërs uit verschillende tradities op. Maar zullen de heidense machten, Romeinse wijsheid, Griekse filosofie en christelijke liefdadigheid hun verdeeldheid overwinnen om het leger van griezels af te stoten dat zich op de grenzen stort? Zeven is een reeks complete verhalen waarin het cijfer 7 centraal staat.
  • Uur u 14: Operatie Karel de Grote
  • Aslak 6: De wereld van alles In Walhalla, terwijl de sluwe Skeggy zijn weg vervolgt en The Great Book of Tales meeneemt, probeert zijn broer zich bij de middenpool te voegen. Wat overblijft van de bemanning van de Aslak bereikt een merkwaardige tumulus: de deur om het koninkrijk van de goden te verlaten zal open zijn, maar zij zijn niet de enigen die hierdoor willen. Hub, de schepper van Okko, en schrijver Fred Weytens dompelen de bemanning van de Aslak onder in een wereld die steeds gewelddadiger en gevaarlijker wordt. Niet iedereen zal dit avontuur overleven!
  • Conquests 1: Islandia Een blauwe planeet waar water de meeste landen overweldigt. Op de bodem van de oceaan en op de paar toppen ontstonden de ruïnes van oude beschavingen die een ras van octopus aanbaden begiftigd met paranormale krachten. De gigantische koppotigen doken weer op om de mensen te huisvesten die zich op de eilandjes vestigden. Maar de aliens zijn niet zo vredig als ze lijken en nemen de controle over sommige mensen. Een oorlog begint, maar het conflict verzet zich deze keer tegen de man tegen de man.
    Conquests 2: Deluvenn