Nieuwe titels 5 december

5 dec 2019  ·

Sanoma

 • De kronieken van Amoras 6: De killerbacterie Tante Sidonia koopt met het geld van een winnend lot een caravan en trekt met haar vrienden voor de zomermaanden naar de camping. Daar blijkt toch niet alles pluis en komen ze  helaas een aantal oude bekenden tegen die hun rust verstoren.
 • Suske en Wiske 350: De nacht van de narwal Suske krijgt een geheimzinnige narwaltand in handen waarin oude runen gekerfd staan. Wanneer hij deze vertaalt, verschijnt de geest van Arkin, zoon van een oude Vikingkoning. Hij vertelt Suske dat de bezitter van de tand de troon mag bestijgen. Arkin verloor de tand echter en werd door de goden gestraft. Nu doolt hij al eeuwen rond op zoek naar een waardige opvolger. Zou hij die gevonden hebben in Suske?
 • de Kiekeboes 154: Iemand moet het doen
 • De rode ridder 264: Een zachte dood
 • Rode Ridder Integraal 6: De eerste avonturen 1966 – 1967
 • FC. De kampioenen 105: Patatten en saucissen
 • Donald Duck Vrolijke Stripverhalen 33: De een(d)zame cowboy

Microbe

 • Orbital 8: Contacten SC en HC Caleb, Mezoké en Dernid horen eindelijk de boodschap van hun schip, Angus. Zijn medemensen zijn niet vrijwillig geïmplodeerd en hebben verschillende zuidelijke steden verwoest: ze zijn zelf het slachtoffer van een onbekende moordenaar. Om de Zuidelijke leiders te dwingen hen te helpen, plaatsten de schepen zich in de buurt van de overbevolkte metropolen, een dodelijke ultima-tum. Orbital vraagt ​​de vier metgezellen om de verwoestende entiteit op de planeet van oorsprong van de Nevronomes op te sporen en te laten verdwijnen.

Dark Dragon Books

 • U-47 9:  Wolvenjacht Deel 9 en 10 alweer van deze serie. Engeland heeft zojuist een nieuw konvooi, begeleid door een krachtige luchtvloot van cruciaal belang voor de geallieerden, naar Afrika gezonden. Geconfronteerd met deze inzet van troepen, is de U-47 uitgerust met een totaal innovatief detectiesysteem dat voor suprematie moet zorgen. Maar geconfronteerd met commandant Walters en zijn troepen, zullen Prien en zijn mannen op de proef worden gesteld om geen zware nederlaag te lijden.
 • U-47 10: Hitlers piraten
 • Schaamte en vergetelheid In dit geromantiseerde verhaal voeren de auteurs de lezer mee naar een onbekende episode uit de wereldgeschiedenis – een die de Amerikanen liever hadden willen vergeten. Manilla, 1897. Om zijn vader te helpen, die door een speling van het lot is geruïneerd, gaat José
  in militaire dienst op de Filipijnen. Een jaar later komt ook zijn jongere broer Felix in Manilla aan. Maar wanneer er een oorlog uitbreekt tussen Spanje en de Verenigde Staten, komt de archipel klem te zitten tussen deze twee grootmachten en de Filipijnse onafhankelijkheidsstrijders.
  Zullen de twee broers worden herenigd tegen de achtergrond van dit turbulente hoofdstuk uit de geschiedenis, of? De Filipijnse opstand, die ontstond na het Spaans-Amerikaanse conflict van 1898 en werd onderdrukt door het Amerikaanse leger, kostte in drie jaar tijd meer dan een miljoen
  burgerslachtoffers.
 • De overbodige spion
 • Schaduw over Berlijn Liefhebbers van politieke intrige, wereldgeschiedenis ven crimi’s: Schaduw over Berlijn is een grafische roman die is gebaseerd op het succesvolle boek dat de inspiratie leverde voor de veel bekroonde serie Babylon Berlin! Berlijn, 1929. Uit de rivier de Spree wordt het lichaam geborgen van een bruut gemartelde Rus. Gereon Rath, rechercheur van de zedenpolitie, ziet daarin een mooie kans om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje in de Berlijnse onderwereld op zoek naar de moordenaar. Zo legt hij een samenzwering bloot die langs Russische bendes voert naar de allerhoogste politieke kringen, waar achter de schermen een staatsgreep wordt beraamd. Waar hij echter niet op rekende is dat hij daarbij zelf als verdachte wordt gezien.
 • Avatar 1: Tsu’s teys pad 1/2 Het leven van Tsu’tey, trotse strijder van de Omatikaya clan, verloofde van Neytiri, wordt op zijn kop gezet door de komst van Jake Sully van de mensen. Dit verhaal onthult gebeurtenissen waarnaar slechts zijdelings werd verwezen in James Camerons kaskraker Avatar!
 • Avatar 2: Tsu’s teys pad 2/2
 • Wolverine Origin 1/2 Het complete en controversiële verhaal dat eindelijk de geheimen van Wolverine’s verleden onthult. Wolverine is de perfecte moordmachine, maar wie was hij voor die tijd? Waar komt hij vandaan? Lees in dit romantische
  tijdsdocument alles over de jonge jaren van de populairste mutant van Marvel. Het is tijd voor antwoorden.
 • Wolverine Origin 1/2
 • Marvel action avangers
 • Saint Exupery Luchtpost 1: De heer van het zand
 • Saint Exupery Luchtpost 2: Het koninkrijk tussen de sterren
 • Jack Wolfgang 3: Om de liefde van een panter
 • Star wars Shu Torun 1: De afstraffing van Shu Torun 1/2
 • Star wars Shu Torun 2: De afstraffing van Shu Torun 1/2
 • Bij de marine 2: Missie resco
 • Serpieri’s Western Collectie 4 Serpieri is naast een uitstekende tekenaar ook een uitmuntende scenarist. De absolute meesters van de Italiaanse strip. Als lezer word je vanaf het eerste verhaal ondergedompeld in duistere en mysterieuze verhalen waarbij cowboys en indianen een hoofdrol spelen. Serpieri geeft zijn verhalen stof tot nadenken mee en de antihelden die de verhalen bevolken, eindigen zelden met “ze leefden nog lang en gelukkig”. Serpieri kaart ook heel wat problemen aan die ook nu nog voor heel wat onheil zorgen, bijvoorbeeld racisme of hebzucht.

Silvester Strips

 • Conquests 1: Isandia
 • Conquests 2: Deluvenn