Nieuwe titels 15 januari

15 jan 2020  ·

 

Luxe uitgave

 • Hel van het oostfront  LUXE (Deel 1 van 4)
  Linnen rug + 16 pagina’s + Dossier + Gesigneerde prent oplage 100 exemplaren. €49,95

Wil je deze titel laat het de Noorman dan nu weten.

Standaard

 • Urbanus 187: De kubuskakkers

Sanoma

 • Donald Duck pocket 296: Het geheim van de piramide

Dark Dragon Books

 • Gipsy premiumpakket In de nabije toekomst is de wereld gedestabiliseerd door klimaatverandering, oorlog en winstbejag. Door deze ijskoude wereld reizen de zigeunerin, Oblivia en haar grote broer in zijn vrachtwagen genaamd ‘De Ster’ over het tricontinentale wegennet. De C3C is de langste snelweg ter wereld: een reusachtige, eindeloze strook asfalt die zich van Europa door Azië naar Amerika slingert, dwars door de ijzige kou van de Siberische steppen. Tsagoï de Gipsy vecht in zijn eentje tegen alle anderen. Een rijbewijs voor actie en avontuur, in het hart van een Siberië dat wordt overvallen door de strijders van het Mongoolse Rijk. De tekeningen zijn van Enrico Marini (De Schorpioen, Ster van de Woestijn, De Aasgieren). Incl. Totem & Ex-Libris
 • Oostfront squadron 1: De route naar razernij Compleet verhaal in 5 delen
  Franse piloten naar het Russische front sturen? Een idioot project! Bijna iedereen heeft er belang bij dat het niet gebeurt: de Engelsen die de goede piloten die ze hebben opgeleid niet willen kwijtraken, de Duitsers die hopen niet al te veel weerstand tegen te komen in het oosten, de aanhangers van de Vichyregering die het belangrijk vinden om het beeld op te houden van een samenwerkend Frankrijk en Duitsland en zelfs de Russen die geen buitenlandse inmenging in hun defensiebeleid willen. Toch geloven een paar razenden in dit initiatief en zij zullen het moeten opnemen tegen Duitse spionnen, Engelse groepskapiteins, Sovjet-kolonels en piloten van de Vichyregering om hun doel te bereiken. Te midden van de chaos van 1942 verenigen keiharde vrijwilligers zich om het onmogelijke mogelijk te maken. Het avontuur begint en leidt onze helden van Londen naar Moskou, via Algiers en Reykjavik. Een volledig fictieve visie op het avontuur van Normandië- Niemen, vol actie, spionage en indrukwekkende manoeuvres in de lucht. “Oostfront Squadon Normandië-Niemen” gaat over de vreugde en teleur- stellingen van hun dagelijkse leven, in het hart van de ontketende strijd, en beschrijft zowel de ruzies als de vriendschap die ontstaan uit de confrontatie tussen twee werelden die verenigd zijn om het fascisme in Europa te overwinnen.
 • Oostfront squadron 2: Het eskader van hoop
 • Viravolla: In het geheim van de koning
 • Zigeuners van de zee 1 Nadau is een jonge, getalenteerde meubelmaker. Hij wordt verliefd op Angelina, een zigeunerin uit de omgeving, maar moet samen met haar vluchten na een pittige ruzie met haar familie, pardon: hun familie. Want zijn Angelina blijkt twee tweelingzusjes die samen zijn vrouw worden. Rond dit gegeven draaien de makers Duval en Bonifay een dynamische serie in elkaar die het klassieke piratenverhaal net even een iets andere wending geef
 • Zigeuners van de zee 2
 • Return of the living deadpool 1/2
 • Return of the living deadpool 2/2
 • Spider-man: Spinnenjacht Peter, Miles en Gwen bundelen hun krachten. Niets kan ze tegenhouden in deze avonturen voor alle leeftijden! Niets behalve dan huiswerk en een stage bij de Daily Bugle. En dan is er ook nog de nieuwe, gevaarlijke schurk Kraven! Een voor een lopen de Spiders in Kravens web.
 • De buitengewone reis 4
 • De buitengewone reis 5

Hum

 • Charley’s oorlog 5: Terug naar het front In 1916 liegt Charley Bourne over zijn leeftijd om dienst te kunnen nemen. Hij belandt op de slagvelden van Frankrijk, vlak voor het begin van de Slag aan de Somme. In de loopgraven ervaart hij dat de werkelijkheid een stuk grimmiger is dan gedacht. De Engelsen vechten niet alleen tegen het Duitse leger, maar ook tegen het weer, de modder, dodelijke technologie, stugge tradities en ouderwetse bevelvoering. Charley’s Oorlog ontwikkelde zich tot een klassieker in de Britse stripgeschiedenis en wordt beschouwd als ‘the greatest British war comic strip ever created’. Nauwkeurig gedocumenteerd door de ervaren Pat Mills (scenario) en minutieus in beeld gebracht door stripveteraan Joe Colquhoun (tekeningen). ‘Charley’s Oorlog is een ontroerend document humaine over een generatie jonge jongens die in de loopgraven volwassen werd’ – Sunday Time.

Sherpa

 • Moebius: De klauwen van de engel
 • Moebius: Shortcuts