Nieuwe titels 21 april

21 apr 2020  ·

 

Morgen komen de nabestellingen uit België (ballon media) weer binnen en in de 1ste week van mei de nieuwe titels van april en mei. Er schijnt gelukkig weer licht in de stripboek wereld.

Sherpa

  • Comanche 3: De sheriffs Red Dust heeft de Triplesixranch verlaten en ontmoet een killer op leeftijd en een gang van sheriffs schurken voor de goede zaak! Actie, spanning en ruige landschappen.
  • Posthumus

Hum

  • Tex Willer in kleur 8: De man met de gouden revolvers
  • Kraken Smerig stinkende riolen vol ratten, verknipte misdadigers, godsdienstfanatici en een gigantisch, mythisch monster. Welkom in de onderbuik van een niet zo verre toekomst. Ga mee op patrouille met luitenant Dante. Aan hem en zijn Rioolpolitie de schone taak om orde op zaken te stellen. De science fiction-reeks Kraken is de ideale toegift voor de integrale editie van Torpedo. Heerlijk tekenwerk van Jordi Bernet, in hetzelfde formaat als Torpedo. Met alle episodes van Kraken in één bundel.
  • Philemon: Tussen de letters De laatse reis van Philemon. Een laatste blik op de wereld van Philemon met het korte verhaal Blurp! en het wat langere Het water dat Spriiing! doet, dat Fred nog vóór De drenkeling van de A maakte en dat eigenlijk een Philemonverhaal had moeten worden. Plus niet eerder in Nederland gepubliceerde introductie-pagina s, puzzelpagina s uit Pilote/Pep Parade, en een fraaie verzameling unieke dedicases van gasttekenaars rond het thema Philemon .

Uitgeverij L

  • Ythaq 13: Verre horizon (herdruk)
  • Ythaq 14: Een juweel van een brein (herdruk)

Sanoma

  • Donald Duck premium 19: Een ongekende kracht