Nieuwe titels 7 april

7 apr 2020  ·

 

Bijzondere uitgaven:

 • Luxe Supergroom Robbedoes
  In een beperkte oplage van 160 ex. linnen uitvoering met genummerd en gesigneerd prentje. Er verschijnen 3 delen. U tekent in voor alle drie de delen.  € 60,-
 • Regenboogcollectie
  Het was een tijdje stil rond de regenboog collectie, maar er is nieuws. er verschijnen nog 3 delen in deze reeks zodat de regenboog compleet is. De 3 titels zijn:
 • Rik Ringers
 • Vrouwen in het Wit (laatste deel in de reeks)
 • Wild west

Wil je een van bovenstaande titels? Laat het de Noorman dan z.s.m. weten.

Uitgeverij L

 • Agent 327 19: De vlucht van 75 jaar terug SC en HC Herdruk nu met een extra dossier. De vlucht van vroeger: waarin onverwacht wordt teruggekeken in het verleden van Agent 327, om precies te zijn naar zijn eerste opdracht voor de Nederlandse geheime dienst. In de woelige jaren van de naoorlogse beteropbouw reist de jonge Agent 327 in gezelschap van de Chef af naar Berlijn om verdwenen Nederlandse staatsgeheimen te achterhalen. Waar het allemaal om begonnen is? Het kunstgebit van de aftredende koningin Wilhelmina of, liever gezegd, de inhoud. Maar er zijn meer belangstellenden, de Duitse spionne Dritta Reich bijvoorbeeld -toen ook al levensgevaarlijk- en de legendarische onbekende stille uit de verhalen van Agent 327. Niemand minder dan Victor Baarn.
 • Suus en Sas 17: Wie is wie De nieuwste titel van Arnhems beroemdste stripmaker
 • Elsje: Yolo De rebelse Elsje is scherp en stekelig, maar ook schattig en aaibaar. Ze heeft altijd haar gezouten mening klaar en schiet de puberteit door. In dit album is ze meer dan klaar voor de middelbare school, maakt een uitstapje naar de Oertijd, stapt in het Uber vervoer, ontdekt robots en drones, wordt manager van GaitJan voor Boerin zoekt Jongen, gaat naar een vakantiepark met vriendin Annaliese en survivalt als scout op het platteland.

Sanoma

 • Donald Duck pocket 299: Nooit meer Donald
 • Donald Duck Club 1

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe titels en bijzondere uitgaven? Meld je dan HIER aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman