Nieuwe titels 12 mei

12 mei 2020  ·

 

Ook in deze roerige tijden is stripboekhandel de Noorman geopend. Wij zijn vanaf 10 uur geopend omdat de meeste winkels pas om 12 uur open gaan is het bij ons dan zeer rustig dus wil je rustig of alleen winkelen dan zijn dit de ideale tijden.

Wij sluiten deze periode om 17.00 de koopavond zijn we deze periode gesloten.

Mensen die de winkel niet “kunnen” bezoeken en toch willen blijven genieten van de goede stripboeken die we hebben, laat het de Noorman per e-mail of telefoon weten en wie weet komt hij het op de fiets bezorgen. 🙂

Wil je op een ander tijdstip langs komen? Neem dan contact op met de Noorman.

Volgende week de nieuwe titels uit België waaronder Thorgal de jonge jaren 8. Ook hebben we goed nieuws gekregen van onze distribiteur van de manga’s en het Amerikaans vanaf 21 mei wordt dat ook weer opgestart.

Arcadia Archief

  • Arcadia Archief 52: De duivels van Alexia De klokt tikt voor Alexia en de andere leden van het CRPS. Vooralsnog slagen ze er niet in de paranormale verschijnselen een halt toe te roepen die sinds enige tijd het land in rep en roer zetten. Nieuwe vreemde tekens die de kop opsteken en een onheilspellende boodschap van medium Paolo Capaldi, doen de onrust alleen maar verder toenemen binnen het team van de jonge exorciste. Hoever is Alexia bereid te gaan om het evenwicht te herstellen, zonder daarbij de veiligheid van haar teamleden op het spel te zetten?

Sherpa

  • De wereld volgens Hein de Kort 2 

Syndikaat

  • Evert Kwok 3: Vakantieboek 2020 
  • Op weg naar Orleans 

Uitgeverij L

  • Trollen van Troy 24: Een rots boven je hoofd SC en HC Is het einde voor Phalompe aangebroken? Een meteoriet dreigt namelijk het trollendorp te verpletteren! Gelukkig slaagt Waha erin om dankzij haar bijzondere krachten, de asteroïde net boven het dorp een halt toe te roepen maar daarmee is het probleem niet opgelost. Er komt zelfs een ijsdraak bij kijken!
  • De wouden van opaal: De vergeten mythe SC en HC In de Wouden van Opaal is men de wapenfeiten van Darko al eeuwenlang vergeten. Toch probeert een meester-archeoloog genaamd Rodombre licht te werpen op de duistere delen van de geschiedenis. Met hulp van zijn assistente Altaï en de straatartiest en jongleur Luksand, onthult hij opnieuw een gevaar dat de Vijf Koninkrijken met instorting bedreigt.

Windmill Comics

  • Diabolik 2: Theater des doods

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe titels en bijzondere uitgaven? Meld je dan HIER aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman