Bestellen en bezorgen

Bij Stripboekhandel De Noorman kun je ook strips laten bezorgen. Het enige wat je daarvoor hoeft  te doen is bellen naar 026 – 442 09 09, of beter nog… een email sturen naar winkel@denoormanstrips.nl. Vermeld duidelijk de titels die je wilt bestellen. Let daarbij op de naam van de serie of auteur(s), de naam of het nummer van het album en zo nodig de uitvoering. (Dus of het een slappe of een harde kaft heeft, of dat het wellicht om een luxe uitvoering gaat. Wordt er geen uitvoering vermeld, dan gaan we er van uit dat je de goedkoopste variant wilt hebben.)

Wat kost het?

Zodra wij je bestelling binnenkrijgen laten we je weten welke boeken verkrijgbaar zijn, of er misschien nog titels besteld moeten worden, hoe lang dat zal duren en hoeveel alles bij elkaar gaat kosten. Daarbij rekenen we verzendkosten volgens de tarieven van PostNL. Zodra het geld is overgemaakt, worden de boeken opgestuurd.

Wat kun je bestellen?

Alles dat in de winkel staat of door ons te bestellen is, zolang het maar stripboeken zijn. De nieuwste uitgaven kun je altijd terugvinden in ons blog. Wil je weten wat er uit staat te komen dan kun je terecht bij de Stripspeciaalzaak. En wil je je verzameling compleet maken, dan vertelt de Zilveren Dolfijn je of je bij bent. Weet je niet goed wat je zoekt? Weet dan dat we elk jaar een top tien maken van onze favoriete boeken van het afgelopen jaar.

Mochten we een album niet hebben staan, dan bestellen we het voor je. Dat kost je geen cent extra, het zal alleen iets langer duren. Dat gezegd hebbende, import – en dan met name manga – die elders niet meer verkrijgbaar is kunnen wij vaak nog wel bestellen, maar daar zitten dan wél wat extra kosten aan. Als dat zo is, dan laten we het van tevoren weten.

Deze pagina is op 21 september 2017 voor het laatst aangepast.