De medewerkers

Peter werkte bijna 20 jaar voor Omroep Gelderland, toen hij zich afvroeg of het niet tijd was om eens wat anders te doen. Iets waar hij zich met hart en ziel aan kon wijden. Korte tijd later was hij de trotse eigenaar van een stripwinkel. Peter is al tientallen jaren een enthousiast striplezer met een brede smaak en een voorkeur voor pakkende verhalen.

Lot heeft eerst 16 jaar in een boekwinkel in Velp gewerkt, voor ze het aandurfde om de lat nog een tikje hoger te leggen en ons team te versterken. Lot houdt van mooie verhalen, dromerige tekeningen en pop-cultuur. Ook misdaadverhalen laat zij zich graag smaken.

Wat vooraf ging

Sigge Na bijna 12 jaar bij de Noorman te hebben gewerkt heeft Sigge de keus gemaakt om fulltime verder te gaan voor Soul Food Comics.

Ina is De Noorman in september 1982 begonnen. Ze is 33 jaar lang eigenaar geweest. Haar partner Willem stak al snel een handje toe, maar het heeft nog wel enkele jaren geduurd voor hij voor vast ging meewerken en uiteindelijk zelfs vennoot werd. Op 1 september 2015 hebben beide de winkel verkocht aan Peter.

 

Deze pagina is op 21 september 2017 voor het laatst aangepast.