De medewerkers

Peter werkte bijna 20 jaar voor Omroep Gelderland, toen hij zich afvroeg of het niet tijd was om eens wat anders te doen. Iets waar hij zich met hart en ziel aan kon wijden. Korte tijd later was hij de trotse eigenaar van een stripwinkel. Peter is al tientallen jaren een enthousiast striplezer met een brede smaak en een voorkeur voor pakkende verhalen.

Linda heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt in het onderwijs. Het werd tijd voor verandering en de stap om bij De Noorman te gaan werken is een fantastische nieuwe uitdaging. Linda houdt van mooie verhalen en prachtig sfeervol tekenwerk. Op de achtergrond al bezig met het ontwerpen van de huisstijl van De Noorman en nu dan ook samen met Peter in de winkel.

Wat vooraf ging

Ina is De Noorman in september 1982 begonnen. Ze is 33 jaar lang eigenaar geweest. Haar partner Willem stak al snel een handje toe, maar het heeft nog wel enkele jaren geduurd voor hij voor vast ging meewerken en uiteindelijk zelfs vennoot werd. Op 1 september 2015 hebben beide de winkel verkocht aan Peter.

 

Deze pagina is op 11 december 2017 voor het laatst aangepast.