De winkel

panoramadenoormanStripboekhandel De Noorman Arnhem bestaat al sinds 1982. Inmiddels bestaat De Noorman dus meer dan 35 jaar en in die tijd is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Klik op een foto voor een grotere afbeelding.

Rondleiding

Hieronder volgt een korte rondleiding door de winkel in woord en beeld. Niet alles komt aan bod, daarvoor kent De Noorman een te groot assortiment en teveel verborgen hoekjes en planken. We doen ons best om compleet te zijn in het aanbod van Nederlandstalige strips. We hebben een ruime sortering Amerikaanse import en een omvangrijke kast met manga. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar leuke en bijzondere dingen. Bij binnenkomst val je met je neus in de boter: nieuwe strips en populaire reeksen.

Links naast de deur nog meer nieuwe strips. Plank en kast worden voornamelijk gevuld met (Nederlandstalige) humor en beeldromans.

Een paar meter verder bevindt zich een tweede tafel met nieuw werk en een flinke kast met strips in hoofdzakelijk harde kaft. Weer een stukje verder bevinden zich de tweedehands strips, de Standaard uitgaven en een gevarieerde sortering overige series. (Zoals humor van uitgeverij Dupuis en de Vrije Vlucht reeks.)

De wand achterin bevat Amerikaanse import en Nederlandstalige reeksen die wat minder courant zijn. Qua Amerikaans hebben we superhelden, graphic novels en alles wat er tussenin zit. Voor ieder wat wils.

Achterin, tenslotte, bevinden zich zeefdrukken, T-shirts, beeldjes, manga en o.a. vele integralen reeksen.

 

 

 

Deze pagina is op 4 januari 2019 voor het laatst aangepast.