Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieZojuist zijn de nieuwe titels van Silvester nog binnen gekomen.

 

Uranie
Conquest 4

Bekijk in de webshop

De Amerikaanse ruimtearmada gelooft dat Uranië, een schijnbaar verlaten planeet, hen vrede en welvaart zal schenken. Urania is bewoonbaar, ook al lijkt al het intelligente leven al lang geleden verdwenen te zijn. Verspreid over de grote woestijn zijn duidelijke tekenen van een eerdere beschaving te vinden. Tijdens een expeditie ontdekken twee cyborgs van de ruimtemariniers enkele steden die de uitzonderlijke technologische vooruitgang van hun inwoners aantonen. Het meest verbazingwekkende is het uiterlijk van de eerste bewoners van Uranië. Dat vertoont veel gelijkenissen met het uiterlijk van de mensaap. Bij een archeologische opgraving maakt een wetenschapper per ongeluk de oorzaak van de ondergang van de Uraniërs wakker: Akarus. Het gevecht barst los: Mecha-Gorillas tegen Ruimtemariniers. Niemand weet wie er zal winnen.

 

De indiaanse prinses
De havik 9 sc

Bekijk in de webshop

Amper in Louisbourg aanbeland wordt hij al bedreigd door kapitein Karrer. De spanningen van de reis lijken niet zomaar weg te ebben, en zo dreigt zijn koninklijke opdracht er alsmaar moeilijker op te worden. Yann kan niet wachten om zijn volgende instructiebrief te lezen. De hele reis lang krijgt hij geschreven opdrachten van de koning, die zo een maximale geheimhouding beoogt om de slaagkansen van de operatie te vrijwaren. Welke gevaren staan onze zeeman uit Brest nog allemaal te wachten in de uitgestrekte Canadese binnenlanden? 

 

Gruizelklauw
De legendariers 3

Bekijk in de webshop

Op heel jonge leeftijd ontmoet Gruizelklauw de mysterieuze Samael. De twee jongens worden al snel de dikste vrienden. Samael lijkt wel een grote broer en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van onze toekomstige Legendarier. Maar Samael, die genoemd is naar de gevallen engel, Lucifer, is misschien kwaadaardiger dan op het eerste gezicht lijkt  Voordat hun avonturen legendarisch werden bestond er een tijd waarin de vijf leden van De Legendariers hun eigen levens leidden. Ontdek hun verleden, lees hoe Danaël, Jadina, Gruizel, Razz en Shimy samenkwamen om het sterkste team van de wereld te worden. De Legendariers - Het begin is een compleet verhaal in 5 delen. Lees ook de hoofdreeks van De Legendariers. Deze staat in Frankrijk al jaren in de top-3 van best verkochte stripreeksen. 

 

Erfgenaam van het kwaad

Bekijk in de webshop

 

 

De spieren en het vet

Bekijk in de webshop

Een reis naar het allerkleinste, binnen in het menselijk lichaam. Maestro en zijn vrienden moeten het opnemen tegen virussen en bacterien om het lichaam gezond te houden. Ons menselijk lichaam bevat meer dan 650 spieren. Samen met Pieter en zijn vrienden ontdek je hoe al die spieren werken en leer je hoe je spiermassa en vetmassa, die essentieel zijn voor een goede gezondheid, verzorgt. 

 

Spoken in het nauw

Bekijk in de webshop

Omdat zijn ouders het veel te druk hebben met hun werk en bijna nooit thuis zijn, brengt Elliot veel tijd door met zijn nieuwe familie, de spoken Eva, Angus, Amedea en Walter. Op een dag krijgen ze bezoek van een inspecteur van de COS (Commissie voor Onaangepaste Spoken). Hij komt controleren of de spoken hun taak wel naar behoren uitvoeren, wat niet helemaal het geval is, als je ziet hoe gezellig ze het hebben met Elliot… Ze gaan dus heel erg hun best moeten doen om de inspecteur ervan te overtuigen dat ze de kleine jongen wel degelijk de stuipen op het lijf jagen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, duikt de beroemde spokenjaagster Ulrika Von Paprika weer op. Zal het de spoken lukken om haar om de tuin te leiden? Want hoe kun je nu tegelijk onopvallend en angstaanjagend zijn? Een nieuw verhaal om je dood te lachen!

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden