Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieDeze week is het kwaliteit boven kwantiteit vooral de man die Chris Kyle doodde en Monsters zien (nog niet gelezen) er erg mooi uit.

 

Daedalus en Icarus
Wijsheid en mythes

Bekijk in de webshop

 

 

Ondergronds
De beverpatroelje 7

Bekijk in de webshop

De zevende bundel van de avonturen van de Beverpatroelje opent met twee verhalen (Twintig miljard onder de aarde en El Demonio) die zich onder de grond afspelen, in de wereld van de amateurspeleologie, een van de hobby’s van tekenaar MiTacq, die door zijn vaste scenarist Jean-Michel Charlier daarom twee scenario’s aangeleverd krijgt waarin hij al zijn kennis op dat gebied kan gebruiken. Deze stripverhalen worden gevolgd door het verhaal Paspoort voor een andere wereld dat zich grotendeels op zee afspeelt, met een spannende achtervolgingsrace. Naast deze lange verhalen is ook een aantal pagina’s korte verhalen opgenomen die MiTacq tekende als hij moest wachten op nieuwe teksten van Charlier, die erom bekend stond dat hij zijn teksten maar beetje bij beetje leverde. 

 

De man die Chris Kyle doodde 1/2

Bekijk in de webshop

Chris Kyle is een held. Als voormalig sluipschutter bij de Navy Seals tijdens de Tweede Irakoorlog, doodde hij meer dan 160 "doelen". Clint Eastwood kocht zelfs de rechten op zijn autobiografie, en maakte er een blockbuster van : 'American Sniper'. Op het hoogtepunt van zijn roem wijdt Chris Kyle zijn leven aan het helpen van zijn voormalige kameraden in de strijd; die zowel fysiek als mentaal getekend werden door oorlog. Eddie Ray Routh is een van hen. Op 2 februari 2013 schiet de die onbekende Eddie Ray Routh de levende legende Chris Kyle neer. Dit boek vertelt het verhaal vertelt de misdaad en de gevolgen ervan.

 

De hermetische garage
Moebius

Bekijk in de webshop

De hermetische garage van jerry Cornelius is een baanbrekende strip met spectaculair tekenwerk, onmisbaar voor iedere stripliefhebber! Behalve het titelverhaal bevat dit boek ook nog enkele andere markante verhalen van de fatale majoor Grubert. deze nieuwe, groot formaat uitgave, is opnieuw gescand vanaf de bester Franse originele uitgave, met een door de vertaler herziene tekst, opnieuw gezet in Moebius' eigen handschrift, en uitgebreid met boeiende achtergrondinformatie.

 

Monsters

Bekijk in de webshop

Een geheim nazi-experiment heeft na de oorlog dramatische gevolgen voor twee Amerikaanse gezinnen. 'Monsters' is het magnum opus van de legendarische BWS, die ruim 35 jaar aan dit boek werkte. Een weergaloze thriller en een van de beste strips ooit gemaakt. 

 

Drijfzand en Mascara
Esther Verkest

Bekijk in de webshop

Een feestelijke zestiende deel van de jarige Esther Esther met glow-in-the-dark cover. Esther wordt 20!

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden