Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieNa de stripinvasie van vorige week ook deze week een aantal nieuwe titels met o.a. een voorbesteling voor een luxe uitgave van Blake en Mortimer en een Suske en Wiske beeldje. Wil je een van deze twee? Laat het de Noorman dan weten want ze zijn meestal snel uitverkocht. We hebben de winkel vol dus laat de Sint en de Kerstman maar komen. :-) Ps. as. vrijdag komen de titels van Silvester strips nog binnen.

 • Beeldje Suske en Wiske

  Uitgave Fameuze fanclub oplage 400 stuks.
  Met genummerd certificaat (gesigneerd door Fons van Dommelen, de ontwerper van Parastone) € 119,95

 

 • Luxe Blake en Mortimer.  De schreeuw van Moloch

  Verkoopprijs € 199.95 oplage 170 stuks. 
  Album formaat 280 / 360 mm uitvoering zw / album gesigneerd ( met ongesigneerde ex libris) 
  Met dossier en schetswerk oplage 170 stuks.  € 199,95

 

De filosoof de hond en de bruiloft

Bekijk in de webshop

Ze had het leven waar anderen van droomden. Maar nam een radicaal besluit.  Dit is het verhaal van Hipparchia, een van de eerste vrouwen die filosoof werd. Griekenland, de vierde eeuw voor onze jaartelling. Hipparchia reist naar Athene om kennis te maken met de rijke zoon van een vooraanstaande familie aan wie ze hoopt uitgehuwelijkt te worden. Dan ontmoet ze een vreemde filosoof die als een zwerver leeft. Naarmate het huwelijk dichterbij komt, raakt ze steeds meer in de ban van de denkbeelden en levenswijze van deze Crates. Hipparchia behoorde tot een filosofische stroming in de oudheid die een minimalistische levensstijl uitdroeg en zich keerde tegen alle maatschappelijke rangen en standen, normen en conventies. De tegendraadse ideeën van deze dappere vrouw van 2300 jaar geleden zijn juist in deze tijd weer heel actueel. 

 

De mini mensjes 2000 - 2003

Bekijk in de webshop

Na veertig albums amuseert Pierre Seron zich nog steeds uitermate met zijn personages, die hij in 1967 creëerde en die pijlers van het weekblad Robbedoes zijn geworden. Als toegewijde stripmaker blijft hij gevarieerde, komische en avontuurlijke verhalen afleveren, soms gekleurd met meer persoonlijke thema’s, aangereikt met enige schroom – zoals Miss Peterselie – en zonder in te boeten aan energie en vindingrijkheid wat zijn handelsmerken zijn geworden. Deze integrale bundelt in chronologische volgorde de avonturen: Bingo, De Grote School, De Mierkrabben en Wedden? 

 

Fokke en Sukke afzien van 2021

Bekijk in de webshop

Het jaarlijkse cartoonoverzicht van Fokke & Sukke over een jaar waarin wederom heel wat werd afgezien.

 

Passages

Bekijk in de webshop

De tafel is gedekt, de koffie staat klaar. Twee meisjes klimmen in een boom, hoger en hoger, links of rechts. Een vrouw zoekt haar weg in een verlaten landschap. Nog één keer proberen. In Passages lopen tijd en keuzes maken’ als twee rode draden doorheen vier verhaallijnen. De verhaallijnen lijken verweven, maar is dit ook zo? Of speelt Verschaffel met het verwachtingspatroon van de lezer die in elke verhaallijn een stukje van een vierdelige puzzel ziet?

 

Marten Toonder de Maanblaffers

Bekijk in de webshop

Er heeft een invasie plaatsgevonden en Rommeldam wordt overspoeld door buitenaardse wezens, de Maanblaffers. Ze zijn goed vermomd, loeren overal en zouden uit zijn op de macht. Althans, zo luidt het gerucht dat de ronde doet en dat, gesteund door de sensatiebeluste media, Rommeldam op zijn kop zet. De angst slaat toe en leidt tot de opkomst van de Sociale Ontwaak Partij, een beweging die opkomt voor de ordelievende burger en overal waarschuwt voor gevaarlijke nieuwkomers. Men kan niet voorzichtig genoeg zijn. Als heer Bommel ervan wordt verdacht een Maanblaffer te zijn, dreigt voor hem de gevangenis. De Maanblaffers, geschreven in 1967, is een verbazingwekkend actueel verhaal waarin een kleine gemeenschap op haar kop wordt gezet door desinformatie en misleiding. In zijn voorwoord laat Huib Modderkolk zien dat nepnieuws en trollen niet alleen in Rommeldam ontwrichtende gevolgen hebben, bepaald niet. 

 

Kutbeesten 2

Bekijk in de webshop

Raken we snel uitgepraat over misstanden in het dierenrijk? Valt er nog wat te ontdekken als natuurhatende ontdekkingsreiziger? 

 

De Bergenvaarders

Bekijk in de de webshop

De twee weeskinderen Hille en Thomas komen als verstekeningen aan in Deventer, een rijke Hanzestad aan de IJssel. Ze houden zich in leven met kleine diefstallen en beurzensnijden. Als ze worden betrapt krijgen ze een keuze: straf of meewerken aan een complot om een rijke handelaar in diskrediet te brengen. De Bergenvaarders wordt een stripserie die zich afspeelt in het Deventer van 1370, toen de stad een van de machtigste Hanzesteden van Oost Nederland was.

 

De Bergenvaarderes Hc

Bekijk in de webshop

 

 

Zoo & zo

Bekijk in de webshop

Er is geen gekkere plek dan een dierentuin. Wanneer de alpaca opeens beroemd is, de pinguïns zich weer uitsloven of de hyena's de slappe lach hebben; in de zoo van Zoo&Zo is altijd iets aan de hand! De directeur, oppasser Onno, stille kracht Shira hebben het er maar druk mee. En dan zijn er ook nog de kinderen Tom en Charlotte, de grootste dierenfans die er maar zijn. 

 

Helemaal wild 3

Bekijk in de webshop

De leukste dierenstrips uit Quest Junior zijn nu verzameld in deze geweldige dierenstrip boordevol weetjes over wilde dieren. Er is altijd wat te leren voor jong en oud. 

 

 

Dog man en de vlooienkoning

Bekijk in de webshop

Als de kwaadaardige Biggie opduikt met zijn team van slechteriken, komt Dog Man in actie! Maar hij is niet de enige. Ook Karel zet alles op alles om deze boeven tegen te houden. Biggie is namelijk een oude vijand van Karel. En hij is iets heel gemeens van plan: hij wil Kleine Karel vernietigen! Dog Man en Karel zullen hun krachten moeten bundelen om Biggie tegen te houden. Maar of dat gaat lukken?

 

Dog Man en kid kat

Bekijk in de webshop

Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd. En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset! Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te zijn. En die heeft duistere plannen voor zijn kleine kloon. Als deze slechterik Kleine Karel meesleept naar de filmset, wordt het echt spannend: kan Dog Man zijn vriendje beschermen, én ervoor zorgen dat de film niet in de soep loopt?

 

Robbedoes Hoop in bange dagen luxe 3

Bekijk in de webshop

 

 

De drijvende dokters special

Bekijk in de webshop

Speciale editie van Suske en Wiske 360 De drijvende dokters voor Mercy Ships. Met een afwijkende backcover en 8 extra informatiepagina's. 

 

Robert en Bertrand  integraal luxe 3

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende-eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt de eerste 65 verhalen nu in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier. Integraal 3 bevat volgende verhalen: De stakingbreker, Het geheim van Flodderzee, Avontuur in Moldavië, De rode kaproen, De duistere machten, Jacht op de sperwer en De ramp van Corvilain.

 

Wit

Bekijk in de webshop

In volle Secessieoorlog is de Noordelijke Kane belast met het opsporen van Jeb Stuart en zijn ongrijpbare bende Geconfedereerden die de soldaten van de Unie bestoken. Volgens een gerucht is er een verrader in Kanes eenheid geïnfiltreerd. Nadat het in een Zuidelijke hinderlaag is gelopen, wat tot wantrouwen en interne afrekeningen leidde, herneemt de nu onvolledige eenheid van Kane de jacht. De wrokkige en temperamentvolle soldaten moeten een uiterst risicovolle missie ondernemen, terwijl de brandende vraag hen bezighoudt: wie onder hen werkt voor de vijand?  Slot van het spannende tweeluik.

 

Bakelandt integraal 8

Bekijk in de webshop

In 1975 creëren Hec Leemans en Daniël Jansens, alias J. Daniël, de stripreeks Bakelandt voor de kranten Het Laatste Nieuws en De Nieuwe Gazet. De lezers maken kennis met brigand Bakelandt, zijn trouwe luitenant en sterke kracht Pé Bruneel en de knappe, maar ook koppige Rooie Zita. Tot 2006 verschijnen hun avonturen in en ver buiten het West-Vlaamse Vrijbos in 96 albums. Saga Uitgaven bundelt alle verhalen in 18 integralen met per integraal een stevig achtergronddossier vol historische feiten, opgemerkte details en een overzicht van de rijkgevulde carrière van Hec Leemans.

Deze integraal bundelt de oorspronkelijke albums:
36. De Schone en het Beest
37. De Zwarte Weduwe
38. De Pacifacteur
39. Zita op de Planken
39. Drie Vrienden, Drie Vijanden

Met unieke bonuspagina’s. 

 

Boes integraal 13

Bekijk in de webshop

Hier komt Boes! En hij is niet alleen. Samen met onder andere Saffie de hond, Dolly de schildpad en Shampoo de gorilla mag hij nog eens de surrealistische en groteske humor van Wil Raymakers en Thijs Wilms ondergaan. Raymakers en Wilms startten in 1980 met hun cultreeks rond de zwijgzame stier op klompen. 

 

Gebed tot de sterren

Bekijk in de webshop

Florence wordt onderhouden door haar geliefde, Dominique, uit een van de rijkste families van Lyon. Ze wil echter niet met hem trouwen en daarbij haar filmdromen opbergen. Tijdens een avondje uit in de Trône ontmoet de jonge vrouw Pierre, een muzikant zonder inspiratie. Hij is nochtans de schrijver van de veelbelovende hit Gebed tot de Sterren, een lied dat Florence ontroert. Zonder hem zelfs te kennen, beslist ze hem te volgen naar Zuid-Frankrijk! Pierre weet niet in welke mate dat gebed ook dat van Florence is. Naar de onvoltooide film van Marcel Pagnol die hij vernietigde tijdens de nazibezetting om collaboratie te voorkomen. 

 

Donald Duck het monsterverbond

Bekijk in de webshop

Elke pocket bevat meer dan 250 pagina´s spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey. 

 

Donald Duck Klaar met kerst

Bekijk in de webshop

Het is weer bijna kerst! Overal in Duckstad staan rijen voor de winkels. Ook Donald begint aan zijn kerstinkopen als hij oom Dagobert tegenkomt. En die is heel duidelijk: kerst is klinkklare onzin en geldverspilling, dus hij slaat het hele feest over! Misschien heeft oom Dagobert wel een beetje gelijk. 

 

Het Calydonische zwijn
Atalante 12

Bekijk in de webshop

Duistere tijden. Griekenland baadt nog volop in mythologie. Uit deze tijd zijn legenden overgeleverd, de een nog meer betoverend dan de ander. Dit is er een van: de fabelachtige legende van Atalante. 

 

Op weg naar Afrika

Bekijk in de webshop

Lucia maakt met haar vader deel uit van een circusgezelschap. Maar na een brand besluit ze naar Afrika te gaan. Van de tekenares van 'Het dagboek van Cerise'. 

 

De initiatie
Merlijn 12

Bekijk in de webshop

In Brittanië probeert de Keltische godin Ahes de uitbreiding van het christendom een halt toe te roepen. Druïde Merlijn zit haar op de hielen. 

 

Uur U voordeel pakket 19+20

Bekijk in de webshop

 Uur U is een reeks verhalen waarin historische gebeurtenissen een andere draai krijgen. In dit deel wat als Mali een grootmacht op vlak van de wereldlijke politiek was?

 

De Zoeloekoning
Hauteville house 18

Bekijk in de webshop

Het oude Europa, de Nieuwe Wereld, donker Afrika de inmiddels klassieke steampunk-serie gaat van het ene continent naar het andere en maakt het zijn helden behoorlijk lastig. Gavroche krijgt van Lincoln opdracht om te zorgen dat de alliantie met het Frankrijk van Napoleon III wordt nagekomen. De afschaffing van de slavernij in de Amerika's staat op het spel, een afschaffing die na de overwinning van het Zuiden in de burgeroorlog niet tot stand heeft kunnen komen. Gavroche vertrekt naar Afrika in de voetsporen van het spook van Parijs die gevangen zit op Gorée, de beroemde ankerplaats van de driehoekshandel, en ondertussen vaart ook Eglantine af naar het donkere continent. 

 

Dark web
Golden City 14

Bekijk in de webshop

 Een uniek sciencefiction-avontuur in een niet zo heel verre toekomst 2099. Miljardair Harrison Banks strijdt tegen geheime groeperingen die nog rijker willen worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden