Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieDit zijn zo ongeveer de laatste titels van dit jaar keus genoeg voor ieder weer. Deze week o.a. met Robbedoes hoop in bange dagen 3. we moesten er even op wachten gisteren in begonnen vond het weer geweldig. Ook de meimoorden is weer leverbaar nu zelfs met een extra dossier.

 

Helse contreien
Raven 2

Bekijk in de webshop

Ondanks de vochtigheid van het eiland Morne-au-Diable, is het weerzien tussen Raven en Lady Darksee enorm ijzig. Door de schatkaart van Chichen Itza te verbranden, heeft de stoutmoedige piraat zijn aartsvijand een gemene streek geleverd. Nu weet alleen Raven waar de schat verborgen is. Een expeditie, geleid door Darksee, wordt georganiseerd om de buit, verborgen in het land van verschrikkelijke kannibalen, terug te vinden. In het kamp bereiden de overlevenden van de scheepsramp hun vertrek voor. Maar de graaf en zijn familie hebben geen haast en ze weten dat ze Darksee niet kunnen vertrouwen om hen veilig naar Tortuga terug te brengen. Alles is zover, laat de show beginnen! 

 

Het adelaarsnest
Buck Danny classics 8

Bekijk in de webshop

Buck Danny en Mossad-agente Beate Akerman zijn op zoek naar Tumbler, die in de Argentijnse bergen verdween aan boord van de Sea Dart, en Sonny, die in een oud kistje werd neergeschoten door plaatselijke bandidos. Zijn zoektocht leidt het valse echtpaar ‘Smith’ naar het kleine dorp Ciudad Verde, dat eruitziet alsof het uit een Beierse ansichtkaart komt! Een dorp dat door zijn inwoners verlaten lijkt te zijn... Waarom? Misschien dat de komst van een DC4 transportvliegtuig hen verder kan helpen. De DC4 landt 's nachts en onthult aan Buck het bestaan van een geheime basis, gegraven onder een meer in de Altiplano. Een plaats waar voormalige nazi's het Vierde Rijk aan het voorbereiden zijn en een project voortzetten dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd opgestart. Het zou gaan om een antizwaartekrachtsysteem waarmee vliegtuigen duizelingwekkende snelheden kunnen halen door de luchtweerstand te verminderen... Een spectaculair en niet te missen einde van deze cyclus. 

 

De wolf zei me ... 2/2

Bekijk in de webshop

Ambre, bekend onder de bijnaam La Loba, en door sommigen beschouwd als een oude heks, woont alleen in het bos. Haar doel de beenderen van haar vermoorde wolf terugvinden, die ze dankzij eeuwenoude geheimen weer tot leven hoopt te wekken. Maar de komst van een jonge onderzoeker op haar berg verstoort het evenwicht in haar dagleven. Haar nachtleven blijft echter zoals altijd door haar herinneringen bepaald. Ambre herinnert zich hoe zij de vorige Loba heeft opgevolgd en zo ontsnapte aan een gebrek aan evenwicht tussen de mens en de natuur. Een onevenwicht dat belichaamd wordt in de persoon van Charles, haar jeugdvriend en een verfoeilijke voorvechter van het modernisme. Ze herinnert zich ook de grote gebeurtenissen die de definitieve breuk tussen de mens en zijn omgeving teweegbrachten, in naam van de vooruitgang. En in al die herinneringen komt steeds de wolf terug, als het symbool van deze gevreesde en ontkende dierlijke kant van de mens. Altijd weer mooier, altijd meer geïnspireerd: het einde van een krachtig humanistisch en ecologisch pleidooi van Servais.

 

Doet ze het of doet ze het niet
Sisters 16

Bekijk in de webshop

Als twee wervelwinden blazen de zussen een wind van waanzin door dit stripboek! Durf je of durf je niet? Dat is Marines nieuwe favoriete spel. Ze speelt het de hele dag door. Durf je of durf je niet een uur in de koelkast te staan zonder mama’s citroentaart aan te raken? Durf je of durf je niet als een eenhoorn verkleed naar het park te gaan? Durf je of durf je niet je dagboek te laten lezen? De echte vraag is echter hoelang Wendy haar zus nog zal verdragen voordat ze ansjoviscrème in haar haren smeert! 

 

Het oog van de minotaures
Alex 40

Bekijk in de webshop

Alex, een Galliër in dienst van Caesar! In Rome sterft Servilia, de minnares van Julius Caesar en de moeder van Brutus, een langzame dood. Ze wordt vergiftigd door een juweel dat ze van de dictator heeft gekregen. Caesar is ervan overtuigd dat hij het doelwit van de vergiftiging was en laat Brutus en zijn vrienden Alex en Enak de Griekse koopman opsporen die hem het juweel na zijn Gallische triomf heeft verkocht. Een adembenemende achtervolging op de Middellandse Zee begint. De zoektocht zal onze helden naar Kreta leiden, naar het hart van het vervloekte labyrint van de monsterlijke Minotaurus. 

 

De stroom van de drie grenzen
Tango 6 sc

Bekijk in de webshop

Tango hoopt dat de enige wapens die hij nu nog zal opgraven, pre-inca pijlen zijn. Maar een telefoontje later, is het weer tijd om de ijzerwinkel boven te halen. Mike is alleen in Iguazu, op de grens tussen drie landen, met een ereschuld om in te lossen. Hij heeft er geen idee van dat hij daardoor in aanraking zal komen met een man die op de grens staat van de vorige levens van zijn kleinzoon. En dat wat hij moet doen om die ereschuld in te lossen wel eens een bloedig slot zou kunnen schrijven aan hun familiegeschiedenis. 

 

De stroom van de drie grenzen
Tango 6 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Moet ik er een tekening bij maken

Bekijk in de webshop

Kid Paddle is niet alleen een echte pro in videogames. Hij is ook een kind met een zwak voor alles wat bloederig, slijmerig, walgelijk en grappig is! En op dat gebied heeft hij werkelijk een overvloedige verbeelding en schuwt hij niets. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn vader, een vredelievende ambtenaar, en zijn zus Carole, een wanhopig redelijke brugklasser, zijn twee favoriete slachtoffers. 

 

Hoop in bange dagen 3
Robbedoes Emile Bravo

Bekijk in de webshop

Hoop in bange dagen leest als een echte roman die actie, humor, historische waarheden en filosofische bespiegelingen vermengt en één fundamentele vraag stelt. En wij, hoe zouden wij deze dramatische periode zijn doorgekomen? Opportunistisch, heldhaftig of gewoon menselijk? Terwijl Kwabbernoot er alles aan doet om de zin van het leven te vinden en de vrouw van zijn leven te veroveren, probeert Robbedoes het juiste te doen met het risico dat hij tot heldendaden wordt aangezet. Émile Bravo is er met zijn werken altijd in geslaagd om boeiende verhalen vol menselijkheid te vertellen; verhalen die aanzetten tot nadenken. Opnieuw slaagt hij daar meesterlijk in met deze roman van 330 bladzijden in vier delen 

 

De vervloekte koningin 2/2

Bekijk in de webshop

Ambitieus, handige strategen, koninginnen, burgervrouwen of volks- vrouwen, ze deinzen voor niets terug om hun dorst naar macht te lessen. zij zijn de Bloedkoninginnen. Tweede deel in dit drieluik over Catharina de Medici 

 

Shalin
Cervitude 2

Bekijk in de webshop

Sommigen noemen hem Kiromédon. Hij heeft de Mens geschapen. Niet uit liefde of om zijn Eden te bevolken, maar om tweedracht te zaaien tussen de Krachten die zich meester wilden maken van de planeet die hij cadeau had gekregen. En hier, in Shalin, na eeuwen van duistere strijd, speelt het laatste bedrijf zich af. Het einde nadert voor de Servitude van de Mens.

 

Sitting Bull
West legends

Bekijk in de webshop

Nieuwe concept reeks over 6 grote western figuren getekend en geschreven door verschillende auteurs onder leiding van Istin. Sinds het verdrag van Fort Laramie mag geen blanke man nog een voet zetten in de heilige Black Hills. Toch steekt een bende moordenaars de verboden grens over. Ze zijn een geheim op het spoor dat de ondergang kan betekenen voor de laatste vrije Indianenvolkeren. Maar de grootsteSioux-hoofdman zit achter hen aan. Sitting Bull heeft de jacht geopend.

 

Opgejaagd
Raresnoet 1 hc

Bekijk in de webshop

Prinses Ra’resnoet zit al eeuwenlang gevangen in een stoffig Egyptisch museum. Zolang er kinderen langskomen waar je naar kan glimlachen, is dat zo erg niet. Maar er komen minder en minder bezoekers en Ra’resnoet verveelt zich dood. Ze droomt van verre reizen maar van haar moeder, de beroemde farao Hatsjepsoet, mag ze niet op reis. Stel je maar eens voor dat er mensen te weten komen dat de jonge mummie leeft! 

 

Opgejaagd
Raresnoet 1 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Memento Mori 
De spion can Caesar 1 sc

Bekijk in de webshop

Coax, voormalig gladiator en slaaf, rouwt om zijn vrouw en zijn zoon, die op gruwelijke wijze zijn geofferd tijdens een ceremonie die zelfs door de onverschilligste Romeinen wordt veroordeeld. Coax heeft gezworen wraak te nemen, maar op wie? En hoe? Hij heeft geen macht, hij is niets. Dan ontmoet hij pontifex maximus Julius Caesar en verbindt zijn lot met dat van Caesar: hij wordt de spion van de hogepriester om zo zijn wraak te voltrekken Als een generaal zijn triomf in Rome vierde, wilde de Romeinse traditie dat er een slaaf achter hem stond en hem influisterde: ‘Vergeet niet dat je sterfelijk bent’ (Memento mori). Bij de triomftocht van Caesar was het geen slaaf die achter hem stond, maar zijn spion. De spion van Caesar.  

 

Alex senator integraal 1

Bekijk in de webshop

Het gelauwerde personage van Jacques Martin leeft verder als senator van Rome. De nieuwe avonturen van de beroemde held zijn van de hand van Valérie Mangin en worden op onnavolgbare wijze in beeld gebracht door Thierry Démarez.  

 

De dochter van de eunuch
China Li 3

Bekijk in de webshop

Middenin de revolutie vertelt Li ons over de geschiedenis van China. Als we ons verdiepen in het verleden van de eerbiedwaardige meneer Zhang begrijpen we waar de getroebleerde persoonlijkheid vandaan komt van de peetvader van de triade die de jonge Li opvoedde. Sinds zijn kindertijd, die hij doorbracht in de armen van zijn moeder Moon, heeft de jongeman zichzelf opgebouwd als een reactie op zijn gewelddadige vader. Hij is verre van zwart-wit. We ontdekken alle verborgen kanten van dit personage. In het heden is de jonge Li teruggekeerd uit Frankrijk om deel te nemen aan de Culturele Revolutie van Mao. Ze leert de onderbuik van de Revolutie kennen door dichter bij de charismatische communistische leider te komen. Tussen fascinatie en ontgoocheling zal het jonge meisje gelijk opgaan met de geschiedenis van het land dat haar naam draagt.

 

Corrigerende maatregel
De killer staatszaken 3

Bekijk in de webshop

Het spetterende einde van deze eerste cyclus! Een schuilplaats in Le Havre, een dekmantel als dynamisch kaderlid, het kantoorleven in al zijn pracht en praal voor De Killer. Maar de Franse stedelijke milieus blijken uiteindelijk net zo gewelddadig te zijn als de milieus die hij schoonveegde toen hij nog voor zichzelf werkte. Dit nieuwe deel van de avonturen van De Killer is gebaseerd op echte feiten en dossiers en biedt ons een kijkje achter de schermen van machtsspelletjes en corruptie. 

 

De amazone
Vesper

Bekijk in de webshop

Haar naam is Vesper. Haar bijnaam is de amazone van de Nyx-ridders. Vesper is een hybride half mens en half chimaera. De hemelse taal die ze spreekt geeft haar fabelachtige, magische krachten. Met die krachten helpt ze prins Crimson Nyx de aanval van de Sorajis af te slaan en het koninkrijk Sylvaestris te redden. Vesper en Crimson dromen er namelijk van een koninkrijk op te bouwen waarin alle rassen in harmonie samen kunnen leven, zonder discriminatie. Hun triomf is echter van korte duur. Op bevel van de Ekklesia-orde worden ze gevangengenomen. Terwijl Crimson een vreselijke beproeving te wachten staat, wordt Vespers tong afgesneden. Uit die afgesneden tong wordt Zarak geboren, een ondeugend demonisch huisdier met unieke gaven. Hoewel Vesper niet weet of Crimson nog leeft, probeert ze hem koste wat het kost te redden. De Vesper-saga, die zes delen zal tellen en geïnspireerd is op de Final Fantasy-games, is de eerste soloreeks van Jérémy. 

 

De meimoorden 1940 - 1948 dossier editie - hc

Bekijk in de webshop

Spannend misdaadverhaal tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog Rotterdam, mei 1940. De stad is een militaire bijenkorf, bevolkt door legeronderdelen die vaak niet van elkaars bestaan op de hoogte zijn. In de binnenstad, waar prostituees en illegale speelholen de sfeer bepalen, wordt een halfdronken taxichauffeur laf neergestoken. In zijn taxi vindt men een tas vol defensiegeheimen. Als zijn zoon, Maalbeek junior, op jacht gaat naar de moordenaar van zijn vader wordt hij al snel geconfronteerd met nog meer geweld. Jacques Post (1951) is schrijver, stripscenarist en ex-uitgever. Post schreef onder andere de thrillers Killroy (genomineerd voor de Gouden Strop 1992) en De meimoorden (1984), waar deze verstripping deels op is gebaseerd. 

Eric Heuvel (1960) won in 2012 de Stripschapprijs voor zijn gehele oeuvre en ontving in 2018 de onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Voor zijn educatieve strip De ontdekking, over WOII, werd hij in de VS genomineerd voor een Will Eisner Award. Heuvel is bekend van onder andere de avonturenstrips January Jones en Bud Broadway.

 

 

De meimoorden 1940 - 1948 dossier editie - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Ode aan de draak. Franka

Bekijk in de webshop

Verzamelaar Rob Lamping begon in 2020 aan een bijzonder project. Als ode aan de tweeluik  De tanden van de draak en De ondergang van de Donderdraak vroeg hij 20 striptekenaars om één van de covers te hertekenen in eigen stijl. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend! Bijdragen aan deze bundeling van o.a.: Henk Kuijpers, Eric Heuvel, Kristof Spaey, Romanno Molenaar, Hans van Oudenaarden, Kim Duchateau, Danker Jan Oreel, Dick Heins en vele anderen. 

 

Kappie en de prins van Proeth

Bekijk in de webshop

De Kraak gaat voor anker in Proeth, de broeierige hoofdstad van het gelijknamige woestijnrijk. Daar maken ze kennis met de Leeuw der Leeuwen, oftewel de koning van Proeth. De oosterse vorst is zo onder de indruk van Kappies stomtoevallige kennis van de plaatselijke gewoonten dat hij de sleepboot- kapitein op weinig zachtzinnige wijze de opvoeding van zijn zoon, de prins van Proeth, oplegt. Als daar maar geen ellende en narigheid van komt. 

 

Carl Barks  The old castle's secret

Bekijk in de webshop

Nu bij de Noorman en meerdere titels uit deze serie. 

 

Op weg naar Afrika

Bekijk in de webshop

Lucia maakt met haar vader deel uit van een circusgezelschap. Maar na een brand besluit ze naar Afrika te gaan. Van de tekenares van Het dagboek van Cerise! 

 

De eerste sneeuw op de perseiden 
Dagboek cerise 5 hc

Bekijk in de webshop

De dagboeken van Cerise vormen een serie ontroerende onderzoeken die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboekaantekeningen! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Haar favoriete onderwerp: mensen, vooral volwassenen. Ze houdt ze in de gaten en probeert hun diepste geheimen te raden. In de loop van haar onderzoeken komt ze erachter hoe weinig ze van haar eigen verleden weet en ze doet er alles aan om dat boven water te krijgen. Via een soort briefwisseling met haar moeder in haar dagboeken duikt Cerise haar herinneringen in, van haar jongste kindertijd tot haar eerste leugens. Die reis onthult haar het geheim van haar dagboeken en dan begrijp je eindelijk waarom ze er zo'n hekel aan heeft dat volwassen dingen verborgen houden.

De eerste sneeuw op de perseiden 
Dagboek cerise 5 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Het witte goud
Malofasse 5

Bekijk in de webshop

Oktober-november 1589: Günther en Pritz waren graag gewoon naar Anjou en Touraine getrokken om lotgenoten te ontmoeten, in het gezelschap van de sarcastische Roetkop, die niet bij hen is weg te slaan. Op de Loire, die onmetelijke en mooie, maar ook verraderlijke en ontembare rivier, wordt zout gesmokkeld. Dit witte goud moet naar de grenzen van Bretagne worden gebracht. Roetkop, onschuldig schorem vol ondeugden, stuurt nog maar eens de boel in het honderd, tegen wil en dank deze keer.

 

Churchill
Zij schreven geschiedenis hc

Bekijk in de webshop

De geschiedenis zal mild voor me zijn, want ik ga ze zelf schrijven. 1880. Winston Churchill komt uit een Britse aristocratische familie. Hij groeit op in de schaduw van zijn vader Randolph Churchill, parlementslid voor de conservatieven. Militaire strategie boeit Winston mateloos, en hij gaat bij het leger om er een schitterende carrière uit te bouwen en op een dag naast zijn vader in het Parlement te zetelen. Zijn wapenfeiten en zijn opvallende persoonlijkheid leveren hem veel lof maar ook heel wat vijanden op. Na het voortijdige over- lijden van zijn vader, wordt Churchill een onontkoombare en ongrijpbare figuur van de Engelse politiek. Na zijn benoeming tot ‘First Lord of the Admiralty’, aan de vooravond van de Grote Oorlog, maakt hij zich klaar om de rest van de wereld te laten kennis maken met zijn talenten.

 

Churchill
Zij schreven geschiedenis sc

Bekijk in de webshop

 

 

Raiken Kahlkaal
Elfen 26 - sc

Bekijk in de webshop

Athénon, de zoon van de koning van Elsémur, is een gebroken Elf. Hij wordt gekweld door de dood van Valamen, zijn zielsverwant, en dwaalt doelloos door de landen van Arran. Hij is verslaafd aan Kicha bladeren, die zijn getormenteerde ziel tot rust brengen. Om aan het geld te komen voor de drugs, steelt en verhandelt hij kostbaarheden. Na een mislukte diefstal wordt hij in de arena geworpen om daar te vechten voor het amusement van een mensenkoning. Hij moet er op zoek naar de kracht om zijn verslaving te overwinnen, net zoals hij ook ooit Raïken-Kahlaal heeft overwonnen.
 

 

Het Weeshuis sc

Bekijk in de webshop

Boeit van de 1ste tot de laatste bladzijde aldus de Noorman. Ludo Sénéchal ruimt de zolder op van een zekere Wlad Sziplman, een verzamelaar van spionagefilms en curiositeiten, die is overleden na een noodlottige val van een ladder. Wlads zoon, Luc, geeft hem ook de laatste filmrol mee die de oude man in zijn projector aan het steken was toen hij stierf. Thuis, in Marq-en- Baroeul, bekijkt Ludo de film en wordt op slag blind. Hij roept de hulp in van zijn ex, politie-inspectrice Lucie Henebelle. In het ziekenhuis vertelt Ludo haar alles: over de filmrol, de verschrikkelijke beelden en zijn plotse blindheid. Lucie bekijkt de film ook, maar bij haar gebeurt er niets. Een close-up van een oog dat met een scalpel wordt bewerkt, meisjes die konijnen afslachten, een andere die een stier keelt. maar niets dat blind maakt. Lucie doet een beroep op Claude Poignet, een videospecialist, om de filmrol te analyseren. Hij vindt er subliminale beelden op. Op hetzelfde moment onderzoekt Franck Sharko een smerige zaak: bij graafwerken voor een pijplijn bij Le Havre zijn vijf lijken gevonden. Het vreemdste is wel dat de schedels in twee zijn gezaagd en dat hun handen, tanden en ogen ontbreken! Ter plaatse verneemt Sharko dat er al iets gelijkaardigs is gebeurd in Algiers.

 

Donald duck de ontspoorde machinist

Bekijk in de webshop

Donald heeft een nieuwe hobby. ’s Ochtends trekt hij z’n machinisten-pak aan en de rest van de dag speelt hij met modeltreintjes. Als de burgemeester een stoomlocomotief-attractie opent en onze nep-machinist aanziet voor een echte, grijpt Donald zijn kans. Hij bestuurt de oude trein! Als dat maar goed gaat.
 

 

Herakles De jeugd van de held

Bekijk in de webshop

De Griekse mythologie is een onuitputtelijke bron van wonderlijke en spannende avonturen, die tegelijk ook ongelooflijke lessen in wijsheid bevatten. Op die manier wordt ze trouwens over de hele wereld onderwezen en maakt ze nog steeds deel uit van onze schoolprogramma’s. Als hij de vrede op aarde wil bewaren, moet Zeus een gezant op aarde hebben. Maar wie is tegen zo’n taak opgewassen? Op aanraden van Hermes besluit de koning der goden een kind te maken met een stervelinge: een halfgod, de ideale kandidaat voor deze goddelijke opdracht! De gelukkige is Alkmene, koningin van Thebai en afstammelinge van Perseus. Zeus maakt van de afwezigheid van haar echtgenoot gebruik om met haar te slapen. Hun zoon, Herakles, wordt de ultieme krijger, in staat tot geweldige krachttoeren. Hij heeft de kracht en de moed van een leeuw. Maar Zeus weet niet dat de jaloezie van Hera, zijn echtgenote, als een schaduw boven de lotsbestemming van de uitverkoren zoon hangt.

 

De legende van Roelant - sc

Bekijk in de webshop

778. Karel de Grote, veroveraar van de Germaanse koninkrijken, werpt zich op als de ware Verdediger van het Christelijke geloof. Hij wil een nieuwe buitengrens opwerpen tegen het Islamitische Rijk, ten zuiden van de Pyreneeën. De troepen van de machtigste koning der Franken rukken op naar Zaragoza om de grote stad van het Hispanische noorden te onderwerpen. Maar nadat de Saracenen hem daar verraden, begaat hij in zijn woede de vergissing van zijn leven.
 

 

Malagate de plaag
De duivelsprinsen 2 sc

Bekijk in de webshop

Kirth Gersen is op wraak belust. Toen hij amper negen was, werden zijn ouders vermoord. Hij is vastbesloten de moordenaars op te sporen. De verantwoordelijken zijn vijf Duivelsprinsen, die moeten en zullen boeten voor hun misdaad. Jarenlang heeft Kirth Gersen zijn geest en zijn lichaam voorbereid met dit doel voor ogen. Vandaag is Attel Malagate, bijgenaamd de Plaag’ zijn eerste doelwit. Om zijn taak te volbrengen moet Kirth melkwegstelsels door kruisen, obstakels uit de weg ruimen en hulp zoeken bij rechtvaardige lui.

 

Tala van de smidse
Dwergen 16 sc

Bekijk in de webshop

Tala is een zuster van de loge van Vaha. Al eeuwenlang beschermt de loge de landen van Arran door in de citadel de vergeten runen van de Dwergen te bewaren, die eertijds de wereld tot de rand van de afgrond hebben gebracht. De strijdster is op de terugweg na een queeste van meerdere manen tot bij de stad Ardërum- Draz, op zoek naar de goddelijke Onsterfelijkheidsrune. Van de vijf zusters die zijn vertrokken, zijn Eti en zij de laatste overlevenden. Want wat ze waren vergeten, is dat elke schat zijn bewaker heeft.
 

 

Herakles de jeugd van de held

Bekijk in de webshop

Als hij de vrede op aarde wil bewaren, moet Zeus een gezant op aarde hebben. Maar wie is tegen zo’n taak opgewassen? Op aanraden van Hermes besluit de koning der goden een kind te maken met een stervelinge: een halfgod, de ideale kandidaat voor deze goddelijke opdracht! De gelukkige is Alkmene, koningin van Thebai en afstamme- linge van Perseus. Zeus maakt van de afwezigheid van haar echtgenoot gebruik om met haar te slapen. Hun zoon, Herakles, wordt de ultieme krijger, in staat tot geweldige kracht- toeren. Hij heeft de kracht en de moed van een leeuw. Maar Zeus weet niet dat de jaloezie van Hera, zijn echtgenote, als een schaduw boven de
lotsbestemming van de uitverkoren zoon hangt.
 

 

De heks van de zuidelijke zee 
Meerminnen en vikingen 3 sc

Bekijk in de webshop

De jonge meermin Blodughadda krijgt de opdracht om zich te ontfermen over een jonge triton die is verstoten door zijn soortgenoten. Net als Blodughadda draagt hij namelijk een rune die symbool staat voor magie. Na verloop van tijd ontwikkelt Gildwin zijn magische gave en hij en Blodughadda worden onafscheidelijk. Elk contact tussen tritons en meerminnen is verboden en daarom moet hun vriendschap dus geheim blijven. Uiteindelijk haalt Gildwins verleden hem echter in. 

 

Malefosse integraal 2

Bekijk in de webshop

Hendrik van Navarra heeft manschappen nodig om het koninkrijk te veroveren en Hendrik IV te worden. Om zich te verweren tegen diverse complotten doet hij een beroep op twee Duitse huurlingen. Malefosse vertelt over de wapenfeiten van die twee ridders, Gunther en heer Pritz, die hun rol spelen in deze troebele geschiedenis. 

 

Le mans 3 De clash der titanen 1999

Bekijk in de webshop

Op 12 juni 1999, op de Indianapolisstrook van het circuit van de 24 Uren van Le Mans, komt de Mercedes CLR nr. 5 aan meer dan 300 km/u los van de grond. De wagen stijgt op als een vliegtuig, draait in de lucht drie keer om zijn as en crasht op de bomen naast het circuit. Het is een van de beroemdste en spectaculairste ongevallen uit de moderne autosport. Niemand gelooft ook maar een seconde dat de piloot nog leeft. De pace cars en het veiligheidspersoneel zijn al snel ter plaats. Tot ieders verbazing komt Peter Dumbreck er ongedeerd vanaf. Die editie van 1999 staat bekend om het ongeval, maar het is ook de laatste keer voor het einde van de eeuw dat alle grote autobouwers het tegen elkaar opnemen: de clash der titanen. 

 

Titel

Bekijk in de webshop

Op een nacht wekt Yann zes oudere broers, allemaal tweelingen. Ze moeten vluchten hun vader heeft ermee gedreigd hen te vermoorden. De zeven kinderen worden onweerstaanbaar aangetrokken door de oceaan en lopen naar het westen. Van de sociaal assistente tot de vrachtwagenchauffeur die hun een lift geeft, van de agent die over hun verdwijning wordt ingelicht tot de bakkersvrouw die hun brood aanbiedt iedereen vertelt op geheel eigen manier over hun ongelooflijke avontuur.

 

Het salomonsoordeel - sc

Bekijk in de webshop

Vijf vrienden, vijf onervaren piloten met sterke karakters, zoeken hun weg in het strijdgewoel boven Azië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze worden uitgestuurd naar een vooruitgeschoven basis bij de Stille Oceaan. Ze zijn jong en onervaren, en denken dat ze beetje bij beetje ingezet zullen worden in de strijd, maar hun beeld van de oorlog in de tropen is naïef. Al snel haalt de realiteit hen in: zodra ze zijn aangekomen in de ‘death zone’ worden ze aangevallen door Japanse jagers. Daarna maken ze kennis met de Wildcat. Hun eerste trainingsvlucht met dit logge toestel is niet geruststellend. Bij hun eerste contact met de vijand zullen ze ongetwijfeld worden neergeschoten. Niemand geeft een cent voor hun leven! Stripscenarist Veys Pierre kennen we van volgende reeksen
Black Sheep Squadron
De Rode Baron
Helden van de Pacific
Philip en Francis

Striptekenaar Lingua Alberto ( Italië, 1970) tekent hiermee zijn debuut en tekende ook al mee aan de decors van Team Rafale

 

 

Darryl open wereld 1/2

Bekijk in de webshop

Informatie moet worden geschreven en gedeeld. In de hele Open wereld is Darryl een legende, de belangrijkste journalist van de krant De Wachter. Hij kan de realiteit te doorkruisen en door de Grijzewereld reizen. Darryl werd beroemd door artikelen die verslag deden van zijn avonturen. Maar Darryl is niet alleen een avonturier, hij heeft ook een plicht: informeren. Als hij op een dag de verdwijning van een reus onderzoekt, lijkt de magie die zijn wereld reguleert te worden misbruikt door een mysterieus individu met duistere bedoelingen. Darryl trekt eropuit om er achter te komen wie erachter dit mysterie zit. 

 

Darryl open wereld 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Dorian
Terra prohibita

Bekijk in de webshop

Begin 20e eeuw. Een weelderige jungle. Een verboden wereld. Engeland is verlaten door zijn inwoners nadat het slachtoffer werd van een mysterieuze biologische besmetting die ervoor zorgde dat de vegetatie op een ongebreidelde en oncontroleerbare manier degenereerde. Het eiland is in quarantaine geplaatst en uitgeroepen tot Terra Prohibita. Maar ondanks alles zien veel onderzoekers in de ontwikkeling van deze flora en fauna een nieuwe bron van rijkdom.

 

Patient nul
Terra prohibita

Bekijk in de webshop

 

 

Orjol
Oostfront squadron 5 sc

Bekijk in de webshop

Tekenaar Giuseppe De Luca weet op een Hugaultiaanse manier vliegtuigen en ander rollendmaterieel te tekenen. Juni 1943. De Franse piloten beginnen hun weg te vinden aan het Russische front. Ze zijn gewend geraakt aan de vliegtuigen en de omgeving, zowel de geografie als de mensen. De komst van jonge piloten geeft weer nieuwe energie aan de groep die wat is afgemat door de geduchte Russische winter en de eerste slachtoffers. Maar oorlog blijft oorlog. Hoewel ze de indruk hebben dat het beter gaat, wordt het in feite alleen maar erger voor onze helden die zullen moeten deelnemen aan de Slag om Orjol, een van verschrikkelijkste tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

de spion onder ons
Jong verzet 

Bekijk in de webshop

September 1941. De Duitse inlichtingendienst probeert de netwerken van verzetsstrijders die zich proberen te organiseren te vernietigen. Doc, nog steeds in de vrije zone, keert terug naar het dorp om zijn vrienden weer te zien en in contact te komen met het Hectornetwerk. Andras Folmer, een undercoveragent, sluit zich ook bij hen aan. Operatie Porto kan beginnen. Ondertussen schiet het complete vlindernetwerk opnieuw te hulp bij de parachutedroppings van wapens uit Londen. 

 

Voor al het goud in de wereld
Hedge Fund 7

Bekijk in de webshop

De missie van Frank Carvale voor de CIA was een groot succes hij bracht een zware slag toe aan de Chinese goudmarkt. Zodra hij zijn patriottische plicht volbracht, keert zijn natuurlijke aard meteen terug en Frank is van plan de kastanjes uit het vuur te halen dat hij zelf heeft aangewakkerd. Maar de handelaar vergeet een klein detail: hoe gedurfd het ook is, zijn Hedge Fund speelt alleen volgens de regels van de markt. Terwijl hij een staat voor zich heeft die niet zal aarzelen om de regels te herschrijven. Het grote risico van de instorting. 

 

Aardschok
Dominaten 3

Bekijk in de webshop

Het is tijd voor de laatste confrontatie. Neal heeft vanaf het begin gelogen. Hij is nooit in contact geweest met een ruimtestation, er is geen link gelegd met andere verzetsgroepen en daarom weet niemand of het mogelijk is om de Dominanten neer te halen. Hij bereidt zich echter voor om kernkoppen naar San Francisco te sturen, waar een groot aantal buitenaardse wezens zit. Bij het vernemen van de ophanden zijnde aanval, staan de Toe gewijden op en bereiden zich voor om de Sterrengoden tot elke prijs te beschermen. Andrew, geinfiltreerd in het verzetskamp, zou graag willen ontsnappen om de komende slachtingen te vermijden. Maar zijn dochter is volledig toegewijd aan de zaak van Neal en wil niet meegaan. Sylvain Runberg en Marcial Toledano sluiten hun verhaal af in een intens slotdeel. Het einde van een reis naar het hart van een Amerika dat wordt bedreigd door onverschillige en stille buitenaardse wezens. 

 

De loper
Mysteries van maisson Fleury

Bekijk in de webshop

Londen, eind 19e eeuw. Kort na de golf van terreur veroorzaakt door de beruchte Jack The Ripper, zet een nieuwe reeks moorden East End in vuur en vlam. Commissaris Barnes is vastbesloten om nog niet de woede van de publieke opinie te ondergaan en is vastbesloten het monster niet door zijn handen te laten glippen. Het onderzoek brengt hem bij het comfortabele en aangename huis van Madame Fleury en haar lieve bewoonsters... 

 

Klimt

Bekijk in de webshop

Wenen, 1907. Gustav Klimt bezoekt het huis van het Weense echtpaar Bloch-Bauer. Zij koesteren een diepe vriendschap want zij waren de enigen die zijn genialiteit herkenden toen zes jaar eerder het schandaal van zijn schilderij La Madecine driekwart van de professoren van de universiteit van Wenen tegen hem opzette. Nu vraagt Ferdinand hem om de eer om een portret van zijn vrouw te schilderen. Gevleid en dankbaar belooft Klimt het met goud te bedekken letterlijk. 

 

Aan het hof van de grote Khan
Marco Polo 2/2

Bekijk in de webshop

Het waargebeurde verhaal van de grootste van alle reizigers. De Venetiaanse koopman die ontdekker van de zijderoute werd, ambassadeur en vervolgens werknemer in dienst van keizer Kubilai Khan! Maar wat weten we eigenlijk van zijn 25 jaar reizen in de landen van de verschrikkelijke Mongolen? De verschillende missies die hij zou volbrengen voor de grote Khan in China, liggen aan de basis van de nieuwe kijk op de wereld. Zijn geschriften hebben ervoor gezorgd dat de cartografie een vlucht nam. 

 

De jongen die zijn dromen leeft
Marco Polo 1/2

Bekijk in de webshop

 

 

Het ontariomeer
Leathe stocking kronieken 3

Bekijk in de webshop

The Leather Stocking Kronieken is een bewerking van vijf romans van James Fenimore Cooper, wiens werk The Last of the Mohicansâ het meest bekend is. Het leven van Nathaniel Bumppo, alias Leather Stocking is gevuld met avonturen met zijn vrienden Chingachgook en zijn zoon Uncas, de laatste van de Mohikanen. Zijn toewijding en moed tijdens de koloniale oorlogen en zijn constante vlucht naar het westen voor de binnenvallende beschaving zijn legendarisch. Leather Stocking Kronieken Naar het verhaal van James Fenimore Cooper 

 

In de klauwen van de SS 
U-47 13 sc

Bekijk in de webshop

Na een genadeloze strijd, wordt de U-47 van commandant Prien gevangen genomen door de SS-soldaten die de bemanning willen dwingen zwaar water van Noorwegen naar Engeland te transporteren. Om deze risicovolle missie uit te voeren, hebben de Duitsers een elektrische en futuristische onderzeeër, de PU-262!

 

Alliantie van het kwaad
U-47 14 sc

Bekijk in de webshop

De U-47 komt op een missie klem te zitten tussen twee vuren. Commandant Walters, aan het hoofd van de Britse torpedobootjagers, leidt een persoonlijke vendetta tegen de stier van Scapa Flow, terwijl de PU- 262, een SS-onderzeeër, hem achtervolgt. Kommandant Prien heeft geen andere keus dan zijn tegenstanders te dwingen elkaar te doden in een kat-en-muisspel waarin er misschien geen overlevenden zijn. Als het echter lukt om de belangrijkste geheime SS- basis te elimineren zal de strijd die rond de U-47 woedt waarschijnlijk de toekomst van de oorlog bepalen. 

 

Avengers Infinity 8/8

Bekijk in de webshop

Om de wereld te redden van grotere gevaren, moeten de Avengers ook groter worden. Marvels grootste event nadert! Thanos maakt zijn wereldschokkende terugkeer en zijn legers vuren de openingsschoten af van een galactische oorlog die zowel op aarde als in de verre ruimte zal worden uitgevochten. Met onze helden gevangen tussen beide veldslagen! Terwijl Thanos geheimen worden onthuld, valt de stad Attilan van de Inhumans en bevinden de Illuminati zich aan de frontlinie! En terwijl elke Origin-site op aarde actief wordt, betreden de Builders het Marvel-universum. Maar kunnen de Avengers op tijd terugkeren naar de aarde om haar te redden, wanneer verraad in de Galactic Council hen krijgsgevangenen heeft gemaakt? Galactische rijken zullen vallen als de gestoorde plannen van Thanos werkelijkheid worden!

 

Avengers Infinity 7/8

Bekijk in de webshop

 

 

The Batmans grave 3/4

Bekijk in de webshop

Batman wacht een nieuw mysterie. Hij moet de geest doorgronden van het slachtoffer van een misdrijf en voorkomen dat hij in het lege graf naast zijn ouders belandt. Kan de duistere ridder zich verplaatsen in een lijk met een aangevreten gezicht? 

 

The Batmans grave 4/4

Bekijk in de webshop

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen