Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieJa hoor het is weer zover we hebben weer een lockdown voor de kiezen gelukkig hebben we genoeg drank in huis. We zijn de komende periode s'middags aanwezig voor click en collect (wat een raar woord). Laat even weten hoe laat en wat je wilt afhalen. We zijn per mail en telefonisch bereikbaar. Iedereen succes met deze lockdown en alvast een goed 2022.

 

 

De slang en de speer 2 / 3

Bekijk in de webshop

 Na zijn succesvolle samoerai-reeks Okko stort Hub zich in een totaal andere beschaving. Het is die van de Azteken, voordat deze werd vernietigd door de Spanjaarden! 
1454. In de stad Tenochitlan doen al enige tijd geruchten de ronde. Buiten de ommuring van de stad, maar ook in ver weg gelegen streken worden de mummies van gruwelijk vermoorde meisjes gevonden. Om problemen te vermijden, proberen de bestuurders van de stad de zaak geheim te houden. Ze vertrouwen het onderzoek toe aan Slang, een hoge, uiterst wrede functionaris. Cozatl, een belangrijke priester, is in verlegenheid gebracht omdat er aanwijzingen zijn dat de moorden te maken hebben met zijn orde. Daarom dwingt hij zijn oude vriend Speer-Oog ook een onderzoek in te stellen. Slang en Speer-Oog kennen elkaar sinds hun jeugd. Ze hebben hun opleiding gehad op hetzelfde Huis van het Volk en hun relatie was daar buitengewoon slecht. Wie van hen gaat deze duistere zaak oplossen? De Slang en de Speer is een thriller/detective in de wereld van de Azteken.

 

Khol Murdock
ISS Snipers 2 sc

Bekijk in de webshop

We dienen de grootste schoften, de Federatie der Verenigde Planeten. Wij zijn de besten, in staat een vlieg op de grond te treffen vanuit een spacecruiser in een baan om de aarde. De planeet Khaliste 24 is in de greep van de verraderlijke Gunnar, een bijgewerkt monster dat zelfs de Snipers overtroeft! De Snipers, die door hun beperkte actieradius niet kunnen ingrijpen, worden gek. Alleen de experimentele, geheime eenheid genaamd de Wolven beschikt over de nodige actieradius. De toekomst van de mensheid ligt in de handen van een wolf, en niet zomaar een: Kha Murdock, de leider van de horde! Van de makers van CONQUESTS! Ieder deel is een compleet verhaal over een ander elite-team. 

 

Adonai
Conquest 6 sc

Bekijk in de webshop

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada's met ruimteschepen zetten koers naar vijf exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar een keuze: veroveren. De Amerikanen hadden Vietnam, de Russen zullen Adona hebben! Op die planeet, in het midden van een dichte, kleverige en natte jungle, worden ze opgejaagd door een onzichtbare vijand: de Cerline. De Russische vloot bereikt Adona en ontdekt dat een jungle het volledige oppervlak van de planeet bedekt. Na het installeren van een uitvalsbasis lanceren de commissarissen een offensief tegen de kameleons. Deze bijna onzichtbare humanoden plegen de ene roofoverval na de andere op hun menselijke slachtoffers. Vaak met doden als gevolg. Na een maandenlange campagne verwordt de strijd tot een uitputtingsslag die al snel duizenden slachtoffers telt. Wanneer tweede luitenant Orlov en zijn ploeg afgesneden raken van hun troepen, met enkel de weinige uitrusting die ze bij zich hebben om op terug te vallen, rest hun niets anders dan doorzetten 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden