Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
We zijn tijdens de lock-down telefonisch en per mail bereikbaar je kan je titels ook via de webshop bestellen. Wil je titels afhalen in de winkel laat het ons dan even weten. Zoals je hier onder ziet sturen we op en bezorgen we ook gelukkig ligt er nog geen sneeuw. Zaterdag morgen om 11.00 is er een nieuwe vlog van Retro smash met een hoofdrol voor de Noormannen. Dus een absolute kijktip.

 

De slang en de speer 2 Luxe

Bekijk in de webshop

Na zijn succesvolle samoerai-reeks Okko stort Hub zich in een totaal andere beschaving. Het is die van de Azteken, voordat deze werd vernietigd door de Spanjaarden! 

 

Ring circus integraal

Bekijk in de webshop

 Dit boek bundelt vier hoofdstukken die samen een afgerond verhaal vormen. Laat je meeslepen door de poëzie van dit bitterzoete verhaal (in langspeelfilmformaat).

 

Dune huis Atreides pakket

Bekijk in de webshop

De officiële prequel van het baanbrekende DUNE. Een graphic novel in 3 delen. 

 

Zand en golven
Jerry Spring integraal 4

Bekijk in de webshop

Dat stripmaker Jijé zijn strip Jerry Spring heel graag schreef en tekende blijkt wel uit het hoge tempo waarmee hij vanaf het begin (in 1954 in het weekblad Robbedoes) zijn verhalen afleverde. Jijé, de man die de leermeester is geweest van Franquin, Morris, Will, Giraud en Mézières, was van mening dat de inkleuringen van de pagina’s afbreuk deden aan het resultaat en wist te bereiken dat Dupuis na een aantal albums in kleuren in 1974/1975 vier albums in zwartwit uitgaf, maar pas met deze integrale uitgave zullen alle door Jijé getekende verhalen worden uitgebracht in de vorm waar de tekenaar de voorkeur aan gaf, afgedrukt in zwartwit op daarbij passend crèmekleurig papier. Elk deel is voorzien van een uitgebreid dossier in kleuren over de strip en de auteur, en ook de omslagen en andere illustraties in kleur en zwart-wit die Jijé van Jerry Spring gemaakt heeft zullen niet ontbreken. In dit boek zijn de volgende verhalen van de reeks opgenomen: - De meester van de Sierra - De weg naar Coronado - El Zopilote 

 

De rivier van de wind

Jonathan Cartland 5

Bekijk in de webshop

Eerste deel van een tweeluik over een Duitse graaf die zijn kasteel wil bouwen op gebied dat voor de indianen heilig is.

 

De vloek van het water
Jonathan Cartland 6

Bekijk in de webshop

Een avontuur dat Cartland bijna fataal wordt als hij in handen valt van een gelovige, maar meedogenloze familie

 

De stripgids 10

Bekijk in de webshop

Winternummer van Stripgids Op naar een Staten-Generaal van de strip Dit tiende nummer van Stripgids biedt met een Staten-Generaal op papier een indringende kijk op de achterkant van de stripsector. Die is complexer én interessanter dan velen op het eerste zicht denken. En ook heel relevant, want die net achterkant bepaalt mee wat er uiteindelijk in de winkel belandt.  prijszetting, subsidies, auteursrechten, royalty’s, contracten, debutaten, crowdfunding, onderzoek, cijfermateriaal en andere onderwerpen. Niet bepaald thema’s waarmee de strip  doorgaans geassocieerd wordt strips zijn per definitie leuk, ontspannend, fantasierijk en getuigen over creativiteit en verbeelding. Meestal blijven de makers ervan buiten beeld. Met dit dossier dus niet. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden