Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
In januari verschijnt onderstaande luxe titel. Wil je dit album? Laat het de Noorman dan weten want deze titels zijn vaak snel niet meer leverbaar.

  • Luxe Erotica Giardino
    Deze integrale bundelt twee erotisch getinte albums van de Italiaanse stripmaker Vittorio Giardino. De klassieker Little Ego dateert van 1989 en is een hommage aan Winsor McCays Little Nemo. In 14 avontuurlijke dromen neemt Vittorio Giardino ons mee naar een erotische en exotische wereld. Eva Miranda uit 2005 is een parodie op een soapopera, geschreven door Giovanni Barbieri, met een verleidelijke intrigante als spilfiguur.  Een uitgebreide, zinderende portfolio vol erotische illustraties maakt deze prikkelende uitgave compleet. Bijna 90 bonuspagina’s met een paar honderd erotische illustraties!

    Met gesigneerde prent. Oplage 350 stuks  € 65.00 
.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden