Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie  

De Amerikaanse droom
Ellis island 2

Bekijk in de webshop

Wat doe je als je bent overgeleverd aan de genade van een onmenselijke Wat doe je als een heel dorp op je rekent en zijn hoop in je heeft gesteld om geld te verdienen dat je zal opsturen? Wat doe je als de vrouw van wie je zoveel houdt, wil laten overkomen? Wat doe je als de enige persoon die jou hulp biedt een louche, gewetenloze advocaat is? Wat doe je als je verplicht bent om te overleven je verplicht bent om te doden?  Wat doe je...?

 

Doug
Goud aan de andere kant van de wereld 2

Bekijk in de webshop

Vervolg en slot van het schattenjagerstweeluik dat zich afspeelt in Ecuador. Gebaseerd op ware elementen, met advies van een Franse ontdekkingsreiziger.

 

Bakelandt integraal 9

Bekijk in de webshop

In 1975 creëren Hec Leemans en Daniël Jansens, alias J. Daniël, de stripreeks Bakelandt voor de kranten Het Laatste Nieuws en De Nieuwe Gazet. De lezers maken kennis met ‘brigand’ Bakelandt, zijn trouwe luitenant en sterke kracht Pé Bruneel en de knappe, maar ook koppige Rooie Zita. Tot 2006 verschijnen hun avonturen in en ver buiten het West-Vlaamse Vrijbos in 96 albums. Saga Uitgaven bundelt alle verhalen in 18 integralen met per integraal een stevig achtergronddossier vol historische feiten, opgemerkte details en een overzicht van de rijkgevulde carrière van Hec Leemans.

Deze integraal bundelt de oorspronkelijke albums:

41. De Graanoorlog

42. De Doder van Covent Garden

43. De Heks van Croagh Patrick

44. Het Rode Spoor

45. Gigha Island

 

Erotica luxe

Bekijk in de webshop

Slecht 150 stuks voor de Nederlandse markt. Deze integrale bundelt twee oudere strips van Vittorio Giardino van wie Saga Uitgaven eerder Jonas Fink en Fatale Vakanties (her)uitgaf. Little Ego dateert van 1989 en is een hommage aan Winsor McCays Little Nemo. "In veertien avontuurlijke dromen neemt Vittorio Giardino ons mee naar een erotische en exotische wereld." 

 

Suske en Wiske de complete collectie

Bekijk in de webshop

 

De volledige rode reeks in 54 bundelingen

► Cover en binnenwerk in kleur

► Elke bundeling heeft een originele cover

► Doorlopende rugtekening op de ruggen van de 54 delen

► Formaat per boekdeel: 24 x 17cm

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden