Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieDeze week o.a. een drieluik prenten van Peter van Dongen de laatste zwaardvis. Geintresseerd? Wees er dan snel bij. Ook weer leverbaar Barbara Stok de filosoof de hond en de bruiloft.

 

Titel

Bekijk in de webshop

Speciaal voor de nieuwe uitgave van de Laatste zwaardvis heeft Peter van Dongen een gelimiteerde drieluik als prent gemaakt. Deze 3 tekeningen worden gedrukt als een gevouwen drieluik. Met als extra een gesigneerde prent van de laatste zwaardvis van Teun Berserik. Deze prenten zijn genummerd en gesigneerd.

 

Indianenreeks - Strijd

Bekijk in de webshop

Hans G. Kresse werd beroemd met zijn Eric de Noorman, maar van jongs af aan lag zijn hart bij de Noord-Amerikaanse indianen. Gedurende zijn meer dan 50 jaar durende carrière zou hij regelmatig strips over indianen maken, met als langste serie De indianenreeks, waar hij negen delen van schreef en tekende. Het tiende bleef door zijn overlijden onvoltooid. Nu al deze delen opnieuw zijn uitgegeven, wordt deze reeks boeken afgesloten met een laatste deel, waarin de indianenstrips zijn opgenomen die Kresse schreef en tekende voor hij bij uitgeverij Casterman aan de Indianenreeks begon. Het betreft het korte verhaal Minimic en de lange verhalen Mangas Coloradas en Wetamo, die met nieuwe letteringen en opgefriste kleuren in deze bundel worden opgenomen, aangevuld met zeer uitgebreide dossiers van Rob van Eijck over de achtergronden van de verhalen.

 

Luchtwegen

Bekijk in de webshop

De drie auteurs van het boek dat je in je handen houdt, kennen elkaar al lange tijd. Ze hebben elkaar in het midden van de jaren 80 ontmoet, toen ze op de collegebanken van de universiteit in Rennes plaatsnamen. Ze waren altijd aan het tekenen. Ze waren nog geen twintig. Op een dag werden ze uitgenodigd op de verjaardag van een vriend die vijftig werd. Ze gingen erheen met de overmoed van jongens die hun hele leven voor zich hadden. Vijftig jaar? Die vent staat met één been in het graf. Het werd een feest dat ze nooit zouden vergeten. De tijd verstreek. Het trio bleef contact met elkaar houden. Er volgden boeken, tekeningen, reizen, ontmoetingen, kinderen. En het was met een soort gretige nieuwsgierigheid dat ze op hun beurt naar hun vijftigste verjaardag uitkeken. Dit jaar verloor Christophe zijn baan, zijn vader en zijn moeder. Hij besloot hun simpele, alledaagse voorwerpen te fotograferen voordat hij hun woning te koop zette. Van deze foto’s maakte hij pagina’s die hij aan zijn twee vrienden liet zien. En die pagina’s vertelden het leven dat voorbijgaat. In zekere zin is alles daarmee begonnen. Vijftig jaar, dat is misschien een mijlpaal die je niet in de koude kleren gaat zitten, zeiden ze tegen elkaar als ze achterom keken, maar de reis gaat nog even door en de hobbels van de reeds afgelegde weg kunnen het materiaal leveren voor een verhaal. En dus hebben deze kerels – met één been in het graf – Yvan bedacht, het personage wiens verhaal je nu kunt gaan lezen. 

 

Gijzelaars van het ultralum
Ravian 16

Bekijk in de webshop

Zonder geld gestrand op de planeet Rubanis is ons tweetal opnieuw gedwongen tot het aannemen van een riskante klus, die ze in contact brengt met de kleurrijke bewoners van een samenleving in crisis. 

 

De sferen van de macht
Ravian 15

Bekijk in de webshop

Zonder geld gestrand op de planeet Rubanis is ons tweetal opnieuw gedwongen tot het aannemen van een riskante klus, die ze in contact brengt met de kleurrijke bewoners van een samenleving in crisis. 

 

De laatste kaart / Het einde van de lang rit

Bekijk in de webshop

Om zijn naam voorgoed te zuiveren, heeft Blueberry geen andere keus dan op zoek te gaan naar zijn aartsvijand Vigo, de man die als enige weet wat er met de verdwenen goudschat is gebeurd. Maar Vigo is een machtig man geworden en nog even gevaarlijk als vroeger.

 

De man in de schaduw (integraal)

Bekijk in de webshop

Berlijn, december 1955. We bevinden ons in de koude oorlog. Guntram Muller is journalist voor een van de grootste dagbladen, de Berliner Zeitung. Hij is geïnteresseerd in deze bijzondere man. Want was Bavaud een gek van God, een eenzame moordenaar? Was hij een spion die handelde namens een geheime organisatie, was hij gemandateerd door de geallieerden of door iemand die dicht bij Hitler stond? Hoe kon hij de dictator zo dichtbij en herhaaldelijk benaderen? Waarom weigerde Zwitserland hem te helpen door hem in te ruilen voor een Duitse spion? Maar schijn komt zelden overeen met de werkelijkheid. 

 

Batman / Fortnite Zero point 1/2

Bekijk in de webshop

Een barst splijt de lucht boven Gotham City. Deze kloof zuigt de Dark Knight naar een bizarre en onbekende wereld, zonder herinnering aan wie hij is of waar hij vandaan kwam. Batman is naar Fortnite geslingerd! Terwijl onze held vecht om zijn verleden te herinneren en te ontsnappen aan een eindeloze lus van chaos en strijd, komt hij oog in oog te staan met Renegade Raider, Fishstick, Bandolier en andere schurken. Hij zal de schokkende waarheid moeten ontdekken over het eiland, wat er achter de Loop ligt en hoe alles is verbonden met het mysterieuze nulpunt. De held neemt het op tegen Fortnite-kampioenen in een wanhopige poging om niet alleen zichzelf, maar ook andere bekende gezichten van het DC-universum te redden. 

 

Batman / Fortnite Zero point 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Verboden te sterven

Bekijk in de webshop

Compleet verhaal dat deels uit geïllustreerde tekst en strippagina's bestaat. Tom Thys schreef deze door Patrick Cornelis getekende beeldroman bij elkaar. Hij schreef al verschillende bundels met horrorverhalen en legt zich inmiddels ook toe op kinderboeken. Begin oktober verscheen Duisterhuys, het eerste deel in de reeks Middernachtmerries. Patrick Cornelis kennen we van VirusWaldinWardane en de De Rode Ridder-remake De Toverspiegel. De huidige coronacrisis vormt de belangrijkste inspiratiebron voor deze dystopische beeldroman. Het verhaal zit boordevol spanning en actie, de tekeningen zorgen op hun beurt voor gruwelijke, bloederige hoogtepunten. Maar waar het de makers vooral om te doen is, is het brengen van een totaal nieuw en origineel idee. We volgen de veertienjarige Ballard en zijn moeder die een verplichte quarantaine doorbrengen in hun flat. Buiten maakt een extreem gevaarlijke mutatie van het covid-19 virus immers het ene dodelijke slachtoffer na het andere. Er is geen vaccin en het maatschappelijke leven ligt stil, maar gelukkig is er een clandestiene doch razend populaire reality-show om de tijd te verdrijven. In dit spelprogramma worden gezonde deelnemers in een verticaal labyrint opgesloten en besmet met het virus. Er geldt slechts één regel: Verboden te sterven.

 

 

In het zwart 1/2
Symbiote spider-man

Bekijk in de webshop

Terug naar zwart! Iedereen weet dat het beruchte levende kostuum dat Spider-Man per ongeluk meenam uit de Secret Wars op een dag de evil Venom zou worden. Maar wat gebeurde er voordat Peter Parker het sinistere symbiotische geheim van het pak ontdekte? 

 

In het zwart 2/2
Symbiote spider-man

Bekijk in de webshop

 

 

Lady Mechanika pakket - bloed

Bekijk in de webshop

Lady Mechanika reist naar het Spaanse platteland om op een demonisch wezen te jagen dat naar verluidt de zoon van de lokale Baron besluipt. Maar ze begint al snel te vermoeden dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Welke duistere geheimen proberen de Baron en zijn vrouw zo wanhopig te verbergen? 

 

De ongetemde jonkvrouw
Olwen 1

Bekijk in de webshop

Vader ik wil geen prinses worden! Als jong meisje met een vurig temperament, opgevoed en opgeleid in het gebruik van wapens door haar grootvader, ontdekt Olwen op een dag dat ze in werkelijkheid de verborgen (en onwettige) dochter van koning Arthur is! Geleid door de nobele Sir Gawain, zal ze een nieuwe wereld ontdekken: die van Camelot en de Ridders van de Ronde Tafel. Wanneer ze eindelijk haar illustere vader ontmoet, vraagt Olwen hem om haar liefste wens in vervulling te laten gaan: ze wil de eerste jonkvrouw-ridder worden! Ondertussen weeft Morgane de tovenares haar intriges in de schaduwen en al snel begint Olwen aan een zoektocht vol beproevingen en gevaren, die haar naar de onderwereld zal leiden. Olivier Legrand en Annabel nemen ons mee op de inwijdingsreis van een jonge heldin in het hart van Arthur-legendes. Een ridderlijk en feministisch verhaal, vol heroïek, emotie en magie. 

 

De Hoorn van de waarheid
Olwen 2

Bekijk in de webshop

 

 

Geesten uit het verleden

Bekijk in de webshop

Londen, april 1912, de Titanic is klaar om uit te varen voor haar eerste reis. In de eerste klas verblijft de beroemde journaliste Miss Launceston-Graves. ze is uitgezonden om verslag uit te brengen over dit grootse evenement. Dichter bij de machinekamer wordt Casper Vanhounde, een onlangs gearresteerde sadistische moordenaar, uitgeleverd aan de VS onder verantwoordelijkheid van de New Yorkse rechercheur Ellroy Mac Coy. Een andere vooraanstaande reiziger, de gepensioneerd inspecteur Frederick Abberline, is ook aan boord. Die laatste is na meer dan twintig jaar nog steeds op zoek naar Jack the Ripper. Hij volgt op de Titanic een aanwijzing. De cruise zou wel eens hectisch kunnen worden! Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal van Maurice Bavaud, de man die Hitler bijna vermoordde. 

 

Hertendoder
Leather stocking kronieken 1 sc

Bekijk in de webshop

The Leather Stocking Kronieken is een bewerking van vijf romans van James Fenimore Cooper, wiens werk ‘The Last of the Mohicans’ het meest bekend is. Het leven van Nathaniel Bumppo, alias Leather Stocking is gevuld met avonturen met zijn vrienden Chingachgook en zijn zoon Uncas, de laatste van de Mohikanen. Zijn toewijding en moed tijdens de koloniale oorlogen en zijn constante vlucht naar het westen voor de binnenvallende beschaving zijn legendarisch.

 

De laatste der mohikanen

Leather stocking kronieken 2 sc

Bekijk in de webshop

The Leather Stocking Kronieken is een bewerking van vijf romans van James Fenimore Cooper, wiens werk The Last of the Mohicans het meest bekend is. Het leven van Nathaniel Bumppo, alias Leather Stocking is gevuld met avonturen met zijn vrienden Chingachgook en zijn zoon Uncas, de laatste van de Mohikanen. Zijn toewijding en moed tijdens de koloniale oorlogen en zijn constante vlucht naar het westen voor de binnenvallende beschaving zijn legendarisch. 

 

De laatste god 3/6

Bekijk in de webshop

De laatste God vertelt het verhaal van twee gemeenschappen van helden die worstelen met dezelfde dreiging 30 jaar na elkaar. De ene groep zal hun wereld verdoemen, de andere moet hem redden. Dertig jaar geleden reisde een groep helden buiten de grenzen van hun schepping en doodde de laatste levende god, waardoor het rijk van Cain Anuun werd gered van een apocalyptisch leger van ondoden. De legendarische metgezellen werden de heersers van hun wereld en luidden een nieuw tijdperk van vrede en welvaart in. Maar het bleef niet duren. Nu trekken de legioenen van de Laatste God opnieuw op en verwoesten ze heel Cain Anuun. 

 

De laatste god 4/6

Bekijk in de webshop

 

 

Mobilis in mobile
Nautilus 2

Bekijk in de webshop

1899, Al bijna een eeuw voeren het Britse rijk en het grote tsaristische Rusland een geheime spionage-oorlog met als inzet: de controle over de Raj, het Britse koloniale India. Door de jaren heen is de grens tussen deze twee rijken aanzienlijk geslonken. Ooit gescheiden door tweeduizend kilometer uitgestrekte woestijnen en onoverkomelijke bergen, zijn ze nu nog maar een paar kilometer van elkaar verwijderd. Deze geheime oorlog staat bekend als: Het grote spe’.

 

Het schaduw toernooi

Nautilus 1

Bekijk in de webshop

 

 

Donald Duck Macht en magie de kroon van de magie

Bekijk in de webshop

Deel 26 uit de premium reeks 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden