Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie Deze week weer een stapel nieuwe strips waaronder Irena. De combinatie van tekeningen en verhaal maakt dit tot een bijzonder album.

Het getto
Irena 1 sc

Bekijk in de webshop

Aanbevolen door de Noormannen. Een treffende, ontroerende 5-delige reeks over de Poolse verzetsstrijdster Irena Sendlerowa. Ze redde bijna 2500 Joodse kinderen uit het getto van Warschau. 

 

Het getto
Irena 1 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Utah beach Carentan Saint merle eglise
Normandie 44 - 1 hc

Bekijk in de webshop

Juni 1944. De geallieerden lanceren een groots offensief in Normandië om Europa definitief van de nazi's te verlossen. Het begin van D-day. D-day. De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog! 6 juni 1944 nadert met rasse schreden. Ergens in Europa schrijven een jonge Duitser en een jonge Amerikaan naar hun respectievelijke moeders. Elk van beiden bereidt zich op zijn manier voor op de dramatische gebeurtenissen die hen te wachten staan. Jürgen, die is ingekwartierd in een Normandische boerderij, beseft dat de toenemende bombardementen en vijandelijke verkenningsvluchten het voorteken zijn van een nakende invasie, die echter in Pas-de-Calais wordt verwacht. Lewis logeert bij een Engelse familie, tot hij zal worden gedropt boven Normandië om te vechten tegen een vijand die hem niet onbekend is, want zijn familie is van Duitse afkomst. Op de ochtend van 6 juni 1944 zullen beide jongemannen door het lot tegenover elkaar komen te staan. Normandië, juni '44 is een reeks van 10 delen. Ieder album bevat een uitvoerig historisch dossier.

 

Utah beach Carentan Saint merle eglise
Normandie 44 - 1 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Omaha beach la pointe du-hoc

Normandie 44 - 2 hc

Bekijk in de webshop

D-day. De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog! Londen, april 1944. Peter MacTavish is Picadilly Circus aan het schilderen wanneer hij wordt aangesproken door een zekere Trevor Lester, arts bij het Engelse leger. Lester weet zijn werk te waarderen en omdat hij vreest de nakende invasie niet te zullen overleven vraagt hij Peter een portret te schilderen van hem en zijn vrouw. Dan blijkt dat ook Peter zich vrijwillig heeft aangemeld om als schilder de oversteek en de ontscheping vast te leggen en zo aan zijn ouders te bewijzen dat hij niet zomaar een watje van een kunstenaar is… Later, in een militair kamp in Zuid-Engeland waar de soldaten zijn gelegerd in afwachting van de landing in Normandië, vindt Peter zijn broer Jim terug, die lid is van de Rangers van kolonel Rudder. Peter zal ontschepen op Omaha Beach, terwijl Jim de pointe du Hoc als bestemming krijgt… We volgen het relaas van de twee broers, tot het moment waarop beide sterk uitgedunde legergroepen bijeen komen om samen verder zuidwaarts te trekken… Normandië, juni '44 is een reeks van 10 delen. Ieder album bevat een uitvoerig historisch dossier

 

Omaha beach la pointe du-hoc

Normandie 44 - 2 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Museum kids

Bekijk in de webshop

Degas, Monet, Manet… ben je de draad al kwijt? Geen zorgen! De museumkids laten je op een plezierige manier kunstgeschiedenis ontdekken. 

 

Welkom op de koninklijke academie

Bekijk in de webshop

Dankzij haar malle streken en haar talent voor het veroorzaken van kleine rampen maakt Migali een onuitwisbare indruk op haar nieuwe school. 

 

Mausart in venetie - sc

Bekijk in de webshop

Mausart is een prachtig getekend sprookje over een muis met de unieke gave van het pianospel! 

 

Mausart in venetie - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Else en de dood
Detectives 7 sc

Bekijk in de webshop

 Detectives is gebaseerd op het verhaal Zeven Detectives. Het is een reeks van 7 complete verhalen waarin in ieder deel een andere beroemde speurneus wordt belicht.

 

Else en de dood
Detectives 7 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Brian Bones - Ds29 hc

Bekijk in de webshop

 Brian Bones is inspecteur bij een autoverzekeringsmaatschappij. Zijn werk? Ontdekken of er oplichterij of ander bedrog in het spel is.

 

Brian Bones - Ds29 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Lynx 2 - hc

Bekijk in de webshop

In de verre toekomst onderzoeken agenten van het Interplanetaire Departement ter Preventie van Ecologische Rampen verschillende planeten die verspreid zijn over de hele melkweg.  Agenten Bor en Annet van IDPER (het Interplanetaire Departement ter Preventie van Ecologische Rampen) worden naar Sylezia2, een ijzige bosplaneet, gestuurd. De wereld is dunbevolkt en is het slachtoffer van een opeenvolging van ecologische rampen: smeltend ijs, gigantische bosbranden, verwoestende cyclonen, met de complete ontregeling van de fauna en flora als gevolg. Deze rampen zouden te wijten zijn aan de intensieve exploitatie van Ardium, een broeikasgas dat de infraroodstraling die wordt uitgezonden door de zon van Sylezia2 tegenhoudt. De ecologische schade als gevolg van de opwarming van de planeet is des te alarmerender omdat Sylezia2 zojuist een dictatoriale regering heeft aangenomen die zich recentelijk heeft afgescheiden van de Federatie en haar milieuvoorschriften. Elk nieuw deel laat je nieuwe vreemde werelden ontdekken. Telkens worden ook verschillende ecologische rampen en de problemen die zij met zich meebrengen tegen het licht gehouden. Lynx is een sciencefictionreeks voor liefhebbers van Centaurus, Europa en Aldebaran. 

 

Lynx 2 - sc

Bekijk in de webshop

Als je van de albums van Leo houdt dan vindt je lynx ook goed.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden