Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Luxe uitgave

Na hun gezamenlijke stripreeks Sam werkte het duo Jan Bosschaert en Marc Legendre weer samen aan een hommagealbum van Suske en Wiske. Hun 48 pagina's tellende album, met de titel Geduvel op de Heide, verschijnt op 4 mei. Er zijn ook weer diverse luxe-uitvoeringen te verwachten.  

Volgens de aankondiging van Standaard Uitgeverij combineren de auteurs elementen uit het Jerom-avontuur De Verborgen Kroon en de Suske en Wiske-klassieker De Duistere Diamant. "Het resultaat is een luchtig, vrolijk en spannend avontuur in de geest van de vierkante Jerom-albums, overgoten met het onmiskenbare Suske en Wiske-sausje. Lambik kocht een caravan en organiseert een uitstap met Jerom en tante Sidonia naar de Kalmthoutse heide. Suske en Wiske verblijven er op het landgoed van een oude bekende, maar wanneer Lambik & co. ter plaatse komen, blijkt hun kampplaats overhoop gehaald en zijn de kinderen verdwenen. Voor Jan Bosschaert is het zijn tweede hommagealbum na het in 2015 verschenen avontuur De Verwoede Verzamelaar naar een verhaal van Jan Verheyen voor het goede doel SOS Kinderdorpen. Marc Legendre is uiteraard al door en door vertrouwd met de wereld van Suske en Wiske als scenarist van de spin-offs Amoras en De Kronieken van Amoras.  

Wil je een van onderstaande albums? Reserveer deze dan bij de Noorman voordat ze uitverkocht zijn. 

  • Luxe versie met half linnen rug oplage  250  stuks met gesigneerde ex libris. € 65.-  
  • Luxe uitvoering velours uitvoering oplage 160 stuks. met gesigneerde ex libris € 100.- 
  •  Luxe uitvoering groot formaat zw/w oplage 250  stuks met 2 gesigneerde ex librissen. € 150.- 

 

De grot van gregorius
Suske en Wiske 361

Bekijk in de webshop

Wanneer Suske en Wiske een wandeling maken in een onmetelijk oerbos botsen ze op een uitgeputte jongen, Marek, die op de vlucht blijkt voor een gangster. Ze besluiten de vluchteling te helpen en kunnen zijn achtervolger afschudden maar raken daardoor hopeloos verdwaald in het woud. De jongeman belooft hen terug te brengen naar de bewoonde wereld en samen trekken ze verder. Maar gaandeweg ontdekken Suske en Wiske dat Marek iets voor hen verborgen houdt. Als dan ook Sidonia en Lambik ondertussen met de politie een zoekactie ondernemen en er ook daarbij onverklaarbare zaken gebeuren, blijkt al gauw dat er iets helemaal anders aan de hand is. Tot overmaat van ramp leiden de leugens tot een levensgevaarlijk situatie.

 

1984 George Orwell

Bekijk in de webshop

De Franse tekenaar Xavier Coste (Normandië, 1989) weet op een angstaanjagende en suggestieve manier nog meer betekenis te geven aan dit meesterwerk van George Orwell. In het Engeland van na de Koude Oorlog werkt Winston Smith, continu bewaakt door camera’s, spionnen en buren, aan het herschrijven van de geschiedenis. Maar hij voelt zich daar niet prettig bij en besluit op een dag om een dagboek bij te houden op een plek waar hij niet in de gaten gehouden wordt. Winnaar van de Prix Albert Uderzo 2021! 

 

Drakenridders 1

Bekijk in de webshop

Ludwig en Wilhelm zijn twee jonge en onervaren Drakenridders. Eén van hun eerste opdrachten is het onderzoeken van een kasteel waarin een draak zich verschuilt. Ludwig en Wilhelm zijn twee jonge en onervaren Drakenridders. Eén van hun eerste opdrachten is het onderzoeken van een kasteel waarin een draak zich verschuilt. De draak houdt ook een deerne, Melusine, gevangen. Of daar lijkt het ten minste op.

 

De Rochesters Spoken en marmelade

Bekijk in de webshop

Ashley McGregors ontgroening loopt helemaal verkeerd af. Hij wordt aangeduid om marmelade aan de schoolgeest te bezorgen, maar hij weet niet dat zijn vriendjes een vuile truc met hem uithalen. De geest vindt de marmelade maar niks, ontsteekt in een blinde woede bij het horen van de naam van de schooljongen en laat hem daarna koudweg verdwijnen. De bitterheid van de geest tegen de familie McGregor gaat terug tot een groot onrecht dat de man lang geleden ertoe dreef zichzelf op te hangen. Sindsdien is zijn geest, het spook hen blijven achtervolgen, zelfs de mooie Elza verdwijnt. Het duurt dan ook niet lang, voordat Jack Lord, toevallig ook Elza's ex, bij dit zaakje betrokken raakt. In Schotland blijken de nodige antwoorden te vinden te zijn op deze ongebruikelijke, maar bijzondere spannende combinatie van 'spoken en marmelade'!

 

Onder een loden zon Collector's pack

Bekijk in de webshop

Complete westerntrilogie door de auteur van de historische reeks Capablanca, eveneens uitgegeven door BD Must. Sonorawoestijn, net na de Secessieoorlog. Horace, een slaaf op de vlucht, een huurling uit Nicaragua en een goudzoeker, redt Rita Candela, een heel jong meisje, eigenlijk nog een kind. Teder en gewelddadig, poëtisch, brutaal en spiritueel: Onder een Loden Zon ligt in de lijn van de compromisloze westerns.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden