Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

Sammy integraal 3

Bekijk in de webshop

In deze periode doktert Raoul Cauvin verhalen uit die zich afspelen in een gevarieerd aantal decors: in een kostschool, in de Saharawoestijn, op en rond een kerkhof en op zee. Berck wisselt met evenveel gemak als bravoure deze sfeervolle locaties af en brengt ze tot leven door ze te bevolken met lief ogende, maar heel gevaarlijke meisjes, oorlogszuchtige emirs, vermeende vampiers en de hoogbejaarde rijkste man ter wereld.  De komische, vlot vertelde en soepel getekende stripreeks is nog steeds een geliefde reeks uit het weekblad Robbedoes. Saga Uitgaven bundelt alle verhalen van Sammy in een reeks van tien integralen met heel wat bonuspagina’s.  Deze integrale bundelt in chronologische volgorde de avonturen: Lijfwacht in de Kostschool, Heibel in de Woestijn, Lijfwachten en Draculanten, Het Jeugdelixir en twee gags.  Met vele unieke bonuspagina’s vol weetjes en afbeeldingen.

 

Erotica (Giardino)

Bekijk in de webshop

Deze integrale bundelt twee erotisch getinte albums van de Italiaanse stripmaker Vittorio Giardino. De klassieker Little Ego dateert van 1989 en is een hommage aan Winsor McCays Little Nemo. In veertien avontuurlijke dromen neemt Vittorio Giardino ons mee naar een erotische en exotische wereld. Eva Miranda uit 2005 is een parodie op een soapopera, geschreven door Giovanni Barbieri, met een verleidelijke intrigante als spilfiguur. Een uitgebreide, zinderende portfolio vol erotische illustraties maakt deze prikkelende uitgave compleet. Eva Miranda verschijnt voor het eerst in het Nederlands. Bijna 90 bonuspagina’s met een paar honderd erotische illustraties!

 

Robert en Bertrand integraal luxe 4

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende-eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt de eerste 65 verhalen nu in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier.

Integraal 4 bevat volgende verhalen:
Spoken in het Zwin
Het spookhuis
De gouden kinkhoorn
Vreemde bezoekers
De zwarte kat
De laatste bokkerijder

 

 

Titel

Bekijk in de webshop

Tiresias is een opvolger van Hera's glorie, dat intussen al is verschenen bij Saga Uitgaven. Ook hierin beleven Griekse mythologische figuren een zinderend verhaal vol confrontaties, drama en draait het om relaties. Christian Rossi (Jim Cutlass, W.E.S.T.) en Serge Le Tendre (Chinaman, Op zoek naar de tijdvogel) publiceerden dit oorspronkelijk in 2001. Wat stelt het menselijke lot voor in confrontatie met de woede van de goden? Voor de hoogmoedige Tiresias zijn de gevolgen van een misdaad die hij beging tegen een priesteres van Athena erg tragisch. Zijn misstap zal hem tot een absoluut en onvoorstelbaar offer voeren. Tiresias volgt na Hera’s glorie door scenarist Serge Le Tendre en tekenaar Christian Rossi, twee topmeesters in het vak. Deze uitgave is aangevuld met tekeningen en schetsen.

 

Supplement frieten met wapens

Bekijk in de webshop

Deel 2 en slot van een actievolle misdaadthriller met een verrassende hoofdrolspeler. Meneer Vadim is een gepensioneerde legionair met artrose. Hij zit zonder geld en belandt van de ene dag op de andere op straat. Door een samenloop van omstandigheden gaat hij weer aan de slag en wordt hij huurmoordenaar in opdracht van een Antwerpse maffiabaas die popelt om de Côte d’Azur te veroveren. Achter zijn onschuldige voorkomen van een bedlegerige bejaarde blijkt hij een geducht wapen. Nu ja, zolang zijn artrose hem geen parten speelt. Door de tekenaar van de Marcel Pagnol-verstrippingen De glorie van m’n vader, Het kasteel van m’n moeder, Tijd voor geheimen en Tijd voor liefde. 

 

Donald Duck in de wolken

Bekijk in de webshop

Heel Duckstad is in de wolken in deze nieuwe dubbeldikke Themapocket! Donald neemt deel aan de jaarlijkse vliegwedstrijd van Zwanenburg, Mickey bestuurt voor het eerst een helikopter en Goofy vliegt… eh… achteruit!

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden