Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
We moesten er even op wachten maar de nieuwe titels van silvester liggen nu ook in de winkel.

 

Het verval 1 (collectors edition)

Bekijk in de webshop

 Een vader moet toekijken hoe de wereld door een ongekende gezondheidscrisis in een neerwaartse spiraal en onherroepelijk verval raakt. Hoe kunnen ze overleven? 
Luxe hardcover
Linnen rug
Schetsdossier met achtergrondinformatie
1 door Jared Muralt gesigneerde A4 ex-libris
oplage 100 exemplaren,

 

Het verval 2 (collectors edition)

Bekijk in de webshop

Een vader moet toekijken hoe de wereld door een ongekende gezondheidscrisis in een neerwaartse spiraal en onherroepelijk verval raakt. Hoe kunnen ze overleven? 
Luxe hardcover
Linnen rug
Schetsdossier met achtergrondinformatie
1 door Jared Muralt gesigneerde A4 ex-libris
oplage 100 exemplaren,

 

Kappie en het geheim van Guul

Bekijk in de webshop

De Kraak lijdt schipbreuk op de spookachtige rotsen van het eiland Guul. Daar komt de bemanning oog in oog te staan met Julius Caesar, een holbewoner, zeerovers met lange baarden, Napoleon en de magiër Fatum die het prettig vindt om altijd precies te weten wat 'm boven het hoofd hangt. De Maat denkt dat ze in het hiernamaals zijn beland en begint al te jammeren. Totdat hij de kans ziet de rol van zijn leven te spelen: die van Dolle Dries, de held van de Slag in de Groezelbaai...

 

Kappie en de ring van Sarturnus

Bekijk in de webshop

 De Maat krijgt een onheilspellende boodschap: zijn volgende reis zal geheel beheerst worden door Saturnus, 'de duistere planeet van de ring'. En laat Kappie nu nét een wat eigenaardige sleep hebben aangenomen: het verschepen van een oud vaartuig, dat zelfs de Meester een stuk 'schroot' noemt en 'technisch niet verantwoord' vindt om te verslepen. Maar de bemanning kan er 'een bult centen' mee verdienen en dan houdt alles op. Gelukkig wordt de stuurman moreel gesteund door de weduwe Katrijn Koekeloer.

 

Bommel dingen - hc

Bekijk in de webshop

De wereld van heer Bommel blijft fascineren. Veel liefhebbers herlezen nog altijd de verhalen van Marten Toonder. Omdat die zo’n heerlijke, rijke verhaalwereld bevatten waarin veel te genieten en te ontdekken valt, op alle niveaus: de taal, de tekeningen, de personages, het verhaal, de diepere achtergronden… Stukken over buldogs en olifanten, reuzen en duivelfiguren, de Oude Schicht en Bommels ruitjesjas, fietsen en voetbal, het roken van pijpen en sigaren, de atoombom en nog veel meer. 

 

Bommel dingen 

Bekijk in de webshop

 

 

Dwars door - Een biografie van het leven

Bekijk in de webshop

Dwars door biedt een bijzondere inkijk in de alledaagse én levensveranderende momenten van een leven. Een graphic novel die geen tekst nodig heeft om te ontroeren. Dwars door is een ode aan het kijken.- Joost Pollmann De indruk die Dwars door maakt is zo sterk dat het leven dat erin is opgetekend dicht bij je blijft; heel dichtbij.- Joost Swarte Maart 1956, een jongen komt ter wereld in Mud Bay, Ketchikan, Alaska. We zien zijn leven voorbij trekken dwars door ramen, telescopen, struiken, kieren in hout, camera lenzen, deuren en televisieschermen. Een leven dat bestaat uit een aaneenschakeling van momenten die samen zijn dromen, verwachtingen,liefde en verlies omvatten. Dwars door biedt een bijzondere inkijk in de alledaagse én levensveranderende momenten van een leven.

 

Titel

Bekijk in de webshop

Chad in Amsterdam is het eerste comic book project van Bilyeu. In de vorm van een tijdschrift worden zijn autobiografische verhalen in beeld gebracht door een aantal tekenaars (Jarred Bogges, Boyanne, Bas Schippers, Denis Galocha)

 

Nieuwe Garde

Bekijk in de webshop

57 talentvolle, nieuwe stripmakers uit Nederland en Vlaanderen laten in 57 strips een fris, veelzijdig, inclusief en aansprekend geluid horen. 

 

Op tijdreis door de schilderkunst 2

Bekijk in de webshop

In vogelvlucht door de schilderkunst. Een compleet verhaal in 2 delen! De ondeugende kat Vincent en zijn jeugdige bazinnetje zetten hun betoverende reis verder in het spoor van de grootste schilders uit de kunstgeschiedenis van de voorbije drie eeuwen. Een kleurrijke sliert personages, van Goya tot Keith Haring, vormt het sluitstuk van dit wonderlijke tweeluik, dat tegelijk leerrijk en vermakelijk is, niet in het minst dankzij het virtuoze tekenwerk van Gradimir Smudja (Mausart, Het Kunstbordeel, Vincent en Van Gogh). 

  

Smokkelaar
Orde drakenridder 28

Bekijk in de webshop

De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder.

 

De Verhoeven brigade voordeelpakket 1 en 2

Bekijk in de webshop

Een detectivereeks gebaseerd op de succesvolle romans van Pierre Lemaître. Op maandag 7 april 2003 werd Camille Verhoeven, commandant van de Criminele Brigade, opgeroepen naar een plaats delict in een industriële woestenij in Courbevoie. Twee vrouwen werden gemarteld, vermoord, afgeslacht. Een bijzonder afschuwelijke en verwarrende misdaad. Gepleegd door een huurmoordenaar die alles tot in de puntjes heeft voorbereid en die Verhoeven lijkt te kennen. Verhoeven is een opmerkelijk commandant veertiger, geboren met hypotrofie, kaal als een ei, verliefd op Irene en binnenkort vader. Zal hij, vergezeld door zijn bonte en efficiënte team, erin slagen deze misdaden te stoppen voordat het te laat is? Ieder deel van De Verhoeven brigade is een afgeronde zaak. 

 

Master Bryce
Marshal Bass 7

Bekijk in de webshop

Deze rauwe western volgt het spoor van River Bass, de eerste zwarte Amerikaanse marshal tijdens de woeligste jaren van het wilde westen.  De familie Bass beleeft een gelukkige tijd, er wordt gefeest, herinneringen worden opgehaald… Maar het verhaal dat iedereen wil horen is dat van Marshal Bass, toen hij nog onder het bevel stond van de vreselijke Master Bryce. Het verhaal van de dag waarop alles anders werd, en River Bass de man werd die we intussen kennen: de allereerste Afro-Amerikaanse marshal. 

 

Roswell
Verborgen geschiedenis 35

Bekijk in de webshop

Ontdek in de Verborgen Geschiedenis de identiteit, drijfveren en instrumenten van de werkelijke leiders van de mensheid: de magistraten.

 

Dream team
War machines 3

Bekijk in de webshop

De Sherman is geen goede tank. Hij is minder goed dan de Panther of de Tiger van de moffen. Veel minder goed dan de T34 of de JS1 van de Sovjets. Zelfs nog net iets minder goed dan de Churchill van de Tommies. Alleen is het nu eenmaal de onze en hebben we er geen andere, dus daar moeten we het dan maar mee doen. Luitenant Anderson, 3e US pantserdivisie Spearhead In deze reeks wordt in ieder deel een andere tank en oorlog belicht. 

 

Hitlers laatste geheim

Bekijk in de webshop

Een ultieme achtervolgingsstrijd tussen Duitse en geallieerde onderzeeërs, aan de vooravond van de koude oorlog. December 1944. Terwijl de afloop van de oorlog stilaan duidelijk wordt verlaat een Duitse onderzeeboot Duitsland, met aan boord datgene wat misschien Hitlers laatste hoop vormt om de oorlog te winnen. Twee geallieerde commando’s gaan het vaartuig achterna: een Brits en een Amerikaans. Maar wanneer de aard van die geheimzinnige vracht duidelijk wordt blijken beide commando’s er verschillende doelen op na te houden… Hitlers laatste geheim is een compleet verhaal. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden