Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Luxe uitgave:

In juni verschijnt bij Saga  go - west - Young man in een luxe versie 400 stuks volledig in kleur met acht bonuspagina's met allerlei personage studies. Album is niet gesigneerd.  € 49,95  

Go West Young Man vertelt in veertien verhalen de verovering van de Far West, van 1763 tot 1938. Van conflicten over grote meren tot de woestijn van Mexico volgen de lotgevallen elkaar op. Trappers en pioniers, indianenstammen, desperado’s en prostituees zullen vechten en overleven op grote vlakten, in boomtowns en tijdens oneindige oorlogen. Hoewel de grote thema’s in dit album in de schijnwerpers staan, komt ook de duistere kant van mensen, die met een bittere smaak de Amerikaanse droom voorstellen, naar voren. Racisme, indianengenocide, de situatie van vrouwen, oorlogen en ellende. Go West Young Man is een hommage aan de western, maar ook een scherpzinnig eerbetoon. Wil je deze titel? Laat het de Noorman dan snel weten.


  

I.S.S. Snipers 3 HC Jurr

Bekijk in de webshop

Een van de beste Snipers verdwijnt in een vreemd bolwerk dat rondzweeft in de ruimte. Jürr, die de leiding heeft over een sterke taskforce, gaat op pad om hem terug te halen. Op de kolossale asteroïde ontdekt hij iets dat hem het leven zal kosten, of voor de krijgsraad zal doen belanden. Maar Jürr deinst voor niks terug.

 

MIG Madness
Angel wings 7

Bekijk in de webshop

De derde cyclus van de populaire reeks Angel Wings, magistraal getekend door Romain Hugault! Winter 1952. Al meer dan twee jaar plaatst de Koreaanse oorlog Amerika tegenover het rode gevaar; de wereld staat op de drempel van een nucleair conflict. In het Koreaanse luchtruim overtroeft de Chinese luchtmacht, uitgerust met geweldige Sovjet-Russische Mig 15's, de Amerikaanse straaljagers boven Mig Alley, waar een hevige luchtstrijd wordt uitgevochten. Ondertussen, in Florida, bestuurt Angela tele-geleide drone-doelwitten voor de opleiding van jonge rekruten, terwijl Rob zich heeft aangemeld als F9F-5 Panther-piloot aan boord van de USS Oriskany, een vliegdekschip dat patrouilleert in de Zuid-Chinese Zee. Zijn nieuwe, hoogst delicate missie is het lokaliseren en vernietigen van het wrak van de P2V-2 Neptune Cape Cod, een spionagetoestel dat zopas is neergehaald door een Mig in vijandig gebied. Dat toestel is uitgerust met uiterst geheime elektronische apparatuur die absoluut niet in communistische handen mag vallen. Die dag vertrekt Rob, ondanks het lage wolkendek en slechte weer, voor een missie waarvan hij misschien nooit meer zal terugkeren. 

 

Robilar, de meesterlijke kat 2: Een boeman om mee te trouwen

Bekijk in de webshop

Robilar en zijn nieuwe vriend, de boeman, lieten de koning opsluiten en namen zijn kasteel in. De goede reus is echter depressief. Hij wil zijn menselijke vorm terugkrijgen en daarvoor is er maar één oplossing: trouwen met een prinses! Robilar heeft zich gewroken. De kamerheer, de koning, zijn dochter en zelfs Panisse kwijnen weg in de gevangenis, terwijl hijzelf over het kasteel regeert in het gezelschap van de boeman die depressief is. Boeman Amnesiac wil zijn geheugen en menselijke vorm terugkrijgen door een prinses te kussen. Robilar organiseert daarom een ​​wedstrijd om een geschikte kandidate te vinden. Hij had zich echter nooit kunnen voorstellen wat de vijf furies die naar het kasteel komen zullen veroorzaken. 

 

Conquests 7: Tanami

Bekijk in de webshop

Het laatste restje van de mensheid bestaat uit 5 kolonies, elk met een armada van ruimteschepen die het heelal doorkruisen richting 5 exoplaneten. Hun doel: veroveren! Tanami is een vijandige planeet die zich in het tijdperk van het Jura bevindt en waar de onlangs gearriveerde Australiërs enkel als hapjes fungeren. De dinosaurussen zijn echter niet de enige vijand, er waart ook een symbiont rond, een wezen dat al ontiegelijk lang overleeft. Een handvol overlevenden wordt wakker in het midden van een jungle aan boord van een ruimteshuttle. Het enige wat ze zich kunnen herinneren is dat ze gevlucht zijn om aan de vernietiging te ontsnappen.

 

De Spectaculairen 1: Het cabaret der schaduwen

Bekijk in de webshop

Krachtpatser, menselijke kanonskogel, messenwerper en weerwolf, de leden van het vrolijke gezelschap van het Cabaret der Schaduwen hebben allemaal een onmiskenbaar talent voor trucage en illusie. Maar in een tijd waarin de Parijse elite enkel nog zweert bij films, zijn hun kunsten niet langer voldoende om de menigte te bekoren. Wanneer de onbeschrijfelijke professor Pipolet hen voorstelt om de wereld te redden, breekt voor hen het moment aan om werkelijk spectaculair te zijn. 

 

Merlijn - De initiatie 13: Het kruis en het zwaard

Bekijk in de webshop

De periode van de meest symbolische koning van de Keltische wereld wordt voortgezet in dit Arthuriaans verhaal geschreven door de meesterlijke hand van Nicolas Jarry. 

 

De avonturen van Betsy 4: Waanzin op wielen

Bekijk in de webshop

Betsy is een nieuwsgierige en onbevreesde jonge vrouw. Voor haar is er niets leuker dan het achterhalen van de geschiedenis van een auto, waar een merkwaardig geheim aan lijkt te kleven. Mei 1945: de geallieerde troepen vallen Duitsland binnen en bereiken de Berghof, Hilters buitenverblijf. En daar vinden de mannen van de 2de pantserdivisie van generaal Leclerc een Mercedes W150 770K, de paradewagen van de dictator. Jaren later is het Betsy die in een onopvallende buitenwijk van Parijs die buitengewone wagen ontdekt. Maar er zijn nog kapers op de kust. Zal ze erin slagen die zeldzame parel te bemachtigen voor de collectie van meneer Schlumpf? 

 

Aeropostale 6: Henri Rozès

Bekijk in de webshop

Aeropostale, de Franse luchtpost, was begin twintigste eeuw een begrip. Zij hadden de beste piloten in dienst. Dit zijn hun legendarische avonturen. Henri Rozès, de legendarische piloot van de slag bij Verdun, die lid was van de équipe van Jean Mermoz en op wiens hoofd door de Moren een prijs werd gezet, is de hoofdpersoon van een nieuw luik in onze reeks over de helden van de Aeropostale. Een vermoeide, verzwakte oude man fietst door het dorp, op weg naar zijn vriend die steeds onder een oude eik zit. Henri Rozès haalt herinneringen op aan zijn kindertijd, zijn omzwervingen en zijn militaire dienst aan het front in die vreselijke wereldoorlog. Voor zijn afzwaaien moet hij de meest helse beproevingen doorstaan, in een stortvloed van ijzer, vuur en bloed.

  

Guerrilla voor een spook / De hete adem van Moloch
Bernard Prince integraal

Bekijk in de webshop

Bundeling op groot formaat van twee albums, plus een kort verhaal en dossier. 

 

Kapitein Rob De laatste reis van de vrijheid

Bekijk in de webshop

Een echte zeeman houdt het niet lang vol aan de wal, dus is het niet heel vreemd dat kapitein Rob 75 jaar na de verschijning van het eerste avontuur in Het Parool weer met De Vrijheid richting de horizon vaart, in gezelschap van zijn onafscheidelijke metgezel Skip. Journalist en schrijver Frank von Hebel (46) en kunstenaar Fred de Heij (60) tekenden letterlijk en figuurlijk  voor De laatste reis van De Vrijheid, het gloednieuwe avontuur van Kapitein Rob. Von Hebel schreef het scenario en De Heij stortte zich op de personages van zijn jeugdheld Pieter Kuhn. Professor Lupardi ontwaakt uit een lange kunstmatige slaap en zet een boosaardig plan in werking. Hij heeft echter buiten kapitein Rob gerekend, die met een tijdmachine de geleerde probeert tegen te houden. Rob krijgt daarbij onder meer hulp van zichzelf. Kapitein Rob zelf is natuurlijk onsterfelijk net als kapitein Van der Decken zeilt hij voor eeuwig over de oceanen, met zijn kapiteinspet op. Maarten van Rossem

 

Kapitein Rob het geheim van de Bosplaat

Bekijk in de webshop

 

 

Kapitein Rob 24.000 mijlen oceaanrace

Bekijk in de webshop

 

 

Kapitein Rob in China

Bekijk in de webshop

 

 

Donald Duck Themapocket 50 - Op het platteland

Bekijk in de webshop

Ga met onze vrienden uit Duckstad mee de natuur in en geniet van de frisse buitenlucht en de rust! Alhoewel het gras moet worden gemaaid, de druiven zijn rijp om te worden geplukt, het is tijd om groenten te kweken en er moet een ruzie tussen pompoenen en courgettes worden gesust. Handen uit de mouwen dus op het platteland! Donald Duck Thema Pocket Deze dubbeldikke pockets staan vol verhalen over spannende onderwerpen als superhelden, tijdreizen en piraten! Elke pocket heeft een nieuw thema. 

 

Jan jans en de kinderen 68

Bekijk in de webshop

Jans en Karlijn zijn donatie adres voor plant voor plant! Lotje, Loedertje en de je-weet-wel kater vragen zich af of zijn niet beter af zijn als plant in huize Tromp?

 

Star wars box (14 maal hc)

Bekijk in de webshop

Deze box bevat 14 hardcover nederlandstalige strips van de star wars serie. :
The phantom menace 1 en 2
Attack of the clones 1 en 2
Revenge of the sith 1 en 2
A new hope 1 en 2
The empire strikes back 1 en 2
Return of the jedi 1 en 2
The force awakens 1 en 2
 

 

In het midden van nowhere als de stad slaapt
Arcardia archief 62

Bekijk in de webshop

Na het felgesmaakte verhaal Dubbele Fermentatie leveren tekenaar Michel Constanten scenarist Jean-Luc Cornette met Als de Stad Slaapt een tweede album op uit de absurde, maar bijzonder amusante reeks In het Midden van Nowhere. Beide heren zetten hun familiesaga voort met de familie Edison. Een nogal atypische kroniek, want de verhalen spelen zich af op tijdstippen die ver van mekaar te situeren zijn. Eigenzinnige humor, pittige en grappige dialogen, waanvoorstellingen en verrassende situaties geven ritme aan dit derde deel van In het Midden van Nowhere, en dat op een rock-'n-roll en licht 'psychedelisch' tempo.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden