Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

De eerste nieuwe titels van deze week zijn binnen morgen komt Dark Dragon books nog. We moesten er even op wachten maar geduld wordt beloond de nieuwe de Generaal integraal is binnen. 

 

Moishe

Bekijk in de webshop

Moses Mendelssohn (1729-1786) fascineerde zijn tijdgenoten. Terwijl hij een kleine, gebochelde, verlegen en stotterende man was, was iedereen onder indruk van zijn gevoel voor humor, zijn elegante schrijfstijl, en zijn vriendelijke en diplomatieke houding. Hij raakte bekend als ‘de Berlijnse Socrates’ of eenvoudigweg als ‘de Berlijnse Jood’, en was een Berlijns instituut. Zijn fifilosofifie was destijds zeer invloedrijk en klinkt modern tot op de dag van vandaag. Ontmoet Moishe aan de hand van zes beroemde anekdotes, liefdevol verteld en getekend door Typex.

 

Een wonderlijke raamvertelling
Douwe Dabbert 23 sc

Bekijk in de webshop

Twee avonturen van Douwe Dabbert, die iedere keer verbaasd is over wat hem overkomt tijdens zijn zwerftochten. Niemand weet waarheen zijn eenzame pad hem voert en Douwe zelf allerminst. Maar de weg wijst zich vanzelf, luidt zijn motto en dankzij zijn toverknapzak loopt hij nooit in zeven sloten tegelijk. In dit album regeert Koning Winter en dus begeeft Douwe zich op glad ijs! Dat hij vervolgens de verwende prinses Pauline opnieuw zal ontmoeten is helemaal een bijzondere verrassing.

 

Een wonderlijke raamvertelling
Douwe Dabbert 23 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Elsje positief sc

Bekijk in de webshop

De rebelse Elsje is scherp en stekelig, maar ook schattig en aaibaar. Ze heeft altijd haar gezouten mening klaar en schiet de puberteit door. In dit album is ze meer dan klaar voor de middelbare school, maakt een uitstapje naar de Oertijd, stapt in het Uber vervoer, ontdekt robots en drones, wordt manager van GaitJan voor Boerin zoekt Jongen, gaat naar een vakantiepark met vriendin Annaliese en survivalt als scout op het platteland. 

 

Elsje positief hc

Bekijk in de webshop

 

 

De Generaal integraal 7 Vennetta

Bekijk in de webshop

Een aantal regelmatig terugkerende gasten zorgt ervoor dat de Generaal van de ene zwakzinnige situatie in een andere terecht komt. De meest voorkomende en meest ongelukkige bijrol speler is agent Dreutel, die sinds jaar en dag vergeefs snakt naar de roodkoperen fluit van verdienste. Constant wordt zijn motorfiets verpletterd en moet hij zelf verkreukeld het ziekenhuis en een nieuwe kleermaker visiteren. Bij mij kan hij geen kwaad doen. Door hem spreek ik angstaanjagende motoragenten met een glimlach op mijn lippen toe, ook al ben ik net door het rode licht gereden. Een andere prachtige bijrol is weggelegd voor de Dolly Parton van de strip, de goedgevormde Truus (hihi, malle jongen). Verre van slim, door iedereen gemanipuleerd, seksobject, maar dankzij de Bond van Verontruste Huismoeders en elkaar in de weg lopende mannen gebeurt haar nooit iets. 

 

The pink clover
Het weiland achter de kerk sc

Bekijk in de webshop

Verstopt op het Ierse platteland ligt Kilkenny, een charmant en rustig dorpje. Alles lijkt pais en vree in dit groene paradijs, ware het niet dat een vervloekte pub, die tegen de zijgevel van de kerk is gebouwd, de inwoners verdeelt. De schapen geven helemaal niets om dit alles. Waar ze wel om geven, zijn de lekkernijen van de oude pastoor, die zij aanzien voor God. Maar op een dag komt God niet. En de volgende dag evenmin. Dat zorgt voor commotie in het weiland achter de kerk.

 

The pink clover
Het weiland achter de kerk hc

Bekijk in de webshop

 

 

Bittere plicht
Morea 9 sc

Bekijk in de webshop

Cuba, hoofdstad van de nieuwe financiële wereld. Na de moord op haar familie bevindt Moréa Doloniac zich opeens aan het hoofd van een van de machtigste multinationals, DWC. Het grote mysterie is dat zij ook is gedood bij een aanslag. Toch leeft ze. Te midden van een eeuwenoude oorlog tussen Engelen en Draken, twee facties die de mensheid manipuleren, zoekt ze naar antwoorden Als onsterfelijke en directrice van een commercieel imperium moet ze vechten voor haar leven, haar vrienden en voor de toekomst!

 

Bittere plicht
Morea 9 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Queenie the godmother of Harlem

Bekijk in de webshop

Deze graphic novel vertelt het waargebeurde verhaal van Stephanie Saint-Clair, een arm plantagewerkster uit Martinique die zou uitgroeien tot de meedogenloze koningin van de maffia van Harlem en die tevens een fel pleitbezorger werd voor de Harlemse zwarte gemeenschap. Harlem, 1933. Een zwarte vrouw, tot in de puntjes gekleed, wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Haar naam: Stephanie Saint-Clair. Haar handelsmerken: een opvallend Frans accent en een neus voor cijfers. De beruchte Saint-Clair, ook wel bekend als Queenie, werd arm geboren in de Franse kolonie Martinique en runt nu een van de grootste illegale loterijen in Harlem. Nu het alcohol en gokverbod afloopt, wordt ze bedreigd door Italiaanse gangsters die de controle over haar imperium willen overnemen. Ze voert een meedogenloze strijd om haar territorium te redden en haar huid. In een Amerika dat nog steeds geteisterd wordt door de depressie en segregatie, begrijpt Saint-Clair als geen ander dat ze haar imago kan gebruiken om haar macht te bevestigen en als wapen tegen haar tegenstanders. Haar visionaire mediavaardigheden maken haar tot een fel pleitbezorger voor zwarte rechten, een gemeenschapsactiviste die massa’s Harlem-families aan haar zijde trekt. Queenie volgt het leven van een vrouw die verschillende met elkaar verweven rollen speelde. Als meedogenloze maffiabaas, polyglot immigrant, mode-icoon en pioniersfiguur van het Afrikaans-Amerikaanse feminisme, herdefinieerde Saint-Clair de uitdrukking groter dan het leven. Ze doorbrak barrières, glazen plafonds en was een van de weinige gangsters uit het verbodstijdperk die oud geworden is.

 

Het beest is los

Bekijk in de webshop

De woelige jaren 80 en 90. De jonge tekenaar Flor Goedleven zoekt zijn weg in het leven, en bouwt aan zijn carriere als illustrator, animator en striptekenaar. Hij ontmoet er de meest uiteenlopende en excentrieke figuren, en ook in zijn liefdesleven moet hij talloze problemen en hindernissen overwinnen. Maar uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht, en wordt hij uitgenodigd om te komen werken bij de belangrijkste stripstudio van Vlaanderen. Het beest is los is een intrigerende sleutelroman, een verrassende graphic novel.
Ontroerend, schokkend, fantasievol en hilarisch.

 

Clifton integraal 3 Luxe

Bekijk in de webshop

Door een computerstoring wordt Clifton het doelwit van de MI5. Hij moet nu gedwongen vluchten voor zijn collega's! Gelukkig wordt hij spoedig met hen herenigd en kan hij een plan om de Britse economie te destabiliseren verijdelen. Een opwarmertje, want de MI5 zal zich daarna aan het trainen van panters wagen. Grootse detectiveromans zijn er niets tegen! Turk en de Groot gaan naar hartenlust te werk, met grappen, woordspelingen en andere onwaarschijnlijke situaties.

 

De laaiende linies
Suske en Wiske korte verhalen

Bekijk in de webshop

Suske, Wiske, Lambik en Jerom worden naar het verleden geflitst, ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog. Ze komen terecht in Middelburg tijdens de Spaanse belegering. Daar moeten ze twee gouden ogen proberen terug te vinden om zo een vloek te verbreken van een Spaanse en een Staatse soldaat die in een rat en een raaf zijn veranderd. 

 

Het monster van Loch Ness

Suske en Wiske korte verhalen

Bekijk in de webshop

Sidonia is op vakantie in Schotland geweest. Ze heeft een foto gemaakt van het monster van Loch Ness. Onze vrienden besluiten om zelf te gaan kijken in Schotland. Als Wiske ‘s nachts in een bootje het meer op gaat valt Schanulleke in het water. Ze valt in slaap maar schrikt wakker wanneer Nessie, het monster van Loch Ness, haar popje terugbrengt. Ze wordt niet geloofd, maar Wiske weet het zeker. Bestaat het monster dan echt? En is het wel een angstaanjagend monster? 

 

Het betoverende boek

Suske en Wiske korte verhalen

Bekijk in de webshop

Sidonia voelt zich ongelukkig. Ze gaat naar een boekwinkel om een boek te kopen, zodat ze weer wat vrolijker wordt. Daar ontdekt ze een wit boek. Ze begint te lezen en raakt meteen in de ban van een verhaal over Lafania en Faro. Suske en Wiske ontdekken vervolgens dat Sidonia is verdwenen. Mogelijk heeft het te maken met het boek. Als Suske en Wiske het lezen, lezen ze ieder een heel ander verhaal, telkens over iemand die op hun lijkt uit het verleden. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden