Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieToen ik net met de Noorman begon liep ik s 'avonds nog wel eens verstrooit door de Noorman van waar laat ik alle nieuwe titels. Vandaag had ik een dejavu. :-) Deze week o.a. Agent 421 integraal kijken of ik het nog net zo leuk vond als toen en ook weer een nieuw album van  Jerome K. Bloks 

Meer informatie volgt maar om alvast te noteren zaterdag 18 juni van af 15.00 signeert Hanco Kolk zijn nieuwste titel bij de Noorman.

 

 

De troon van opaal
Kronieken zwarte maan 18

Bekijk in de webshop

Wismerhill heeft de oorlog tegen het slangenvolk gewonnen, maar tegen welke prijs ! Zijn verstijfde lichaam rust op de dikke laag as die het enige overblijfsel van zijn tegenstanders is en niemand weet hoe hij weer tot leven gewekt kan worden. Intussen zitten zijn tegenstanders niet stil en beramen een complot, terwijl de nieuwe heer van de hel nog altijd jacht houdt op de overlevenden van de oude aarde. De rust op Terra Secunda is dus nog lang niet weergekeerd! 

 

Alarm in Zyklopolis
Inspecteur Bayard

Bekijk in de webshop

Waar blijven de honderd ontvoerde VIP’s van wie de hersenen worden geherprogrammeerd? Is er nog hoop voor de vermiste Sam en agent 25.087? In dit afsluitende vervolg op Pas op  voor de Yorg, inspecteur! wordt alles duidelijk als jij je best doet tenminste. Want Inspecteur Bayard rekent wel op de lezer om de aanwijzingen te vinden, zodat het avontuur verder kan. Tekenaar Olivier Schwartz schopte het met zijn dynamische stijl (Yves Chaland) tot tekenaar van Robbedoes en natuurlijk van zijn nieuwe reeks Atom Agency.

 

Het proces

Bekijk in de webshop

Net als Fred van Philémon zet Mathieu de hele stripwereld op losse schroeven. Nog nooit eerder werden zo’n speelse en verrassende verhalen in stripvorm gebracht! Het werk van Mathieu doet nog het meest aan dat van de Nederlandse graficus M.C. Escher denken! 

 

Operatie grote gok

Bekijk in de webshop

Explosief! Zeer geheim agenten MacGuffi N en Alan Smithee maken alles mee wat de sixties zo bijzonder maakt: minirokjes, flower power, en een compacte atoombom gericht op een staatshoofd. 

 

De kerkgangers

Bekijk in de webshop

1994 - de laatste weken van de zomervakantie. Voor de veertienjarige Harold lijkt die nog net iets langer te duren dan voor zijn jongere broer, Carl. Doordeweeks bij opa en oma geparkeerd, valt er vooral voor Harold weinig te beleven. Gelukkig worden beide broers elke zondag op sleeptouw genomen door de eigengereide Peter, een klasgenoot van Harold. Door een bijzondere vondst in een verlaten huisje, komt hun verknipte driehoeksverhouding echter onder spanning te staan.

 

American dreams 1

Bekijk in de webshop

New York City. Lente, 1900. Jake Gold, een Joodse immigrant, worstelt overdag in een sweatshop en vecht 's nachts in een bende. Hoewel hij een beter leven wil, kan hij niet ontsnappen aan zijn dagelijkse routine. Maar door een verrassende wending in Jakes leven, komt zijn toekomst er totaal anders uit te zien.  Het verhaal van Daniel Kalban is een kruising tussen fantasy en historische fictie. Dit avontuur, boordevol actie, brengt tevens feiten rond 1900 in New York aan het licht. Historische figuren als Thomas Edison, J.P. Morgan en zelfs Harry Houdini zijn veelvoorkomend in deze strip.

Tekenaar Dody Eka, op zijn beurt, geeft een levendig beeld van New York in die tijd die samengaat met mysterieuze krachten, fantasie en Tesla.

 

Het hol van de Minotaurus
Alex Senator 13

Bekijk in de webshop

Dertig jaar later keert Alex terug naar het eiland van de Minotaurus. Terwijl ze de aanwijzingen van de schijf van Osiris volgen op zoek naar Atlantis, komen Alex en zijn metgezellen aan op Kreta. Terwijl ze aanmeren, herinnert Alex zich het eiland waar hij ooit Deucalion ontmoette, een gretige jonge Kretenzer die hem naar een tempel gewijd aan de Minotaurus had geleid. Het is deze jongeman, nu volwassen, die onze helden zal vergezellen in een prachtig paleis, gebouwd in de nabijheid van het oude heilige labyrint. Het heiligdom dat ze destijds ontdekt hadden.

 

Agent 421 integraal 1

Bekijk in de webshop

1980, een nieuwe reeks verscheen in het weekblad Robbedoes. Éric Maltaite, de zoon van Will, was verantwoordelijk voor de tekeningen; Stephen Desberg, die al met zijn vader samenwerkte, was verantwoordelijk voor het scenario. De nieuwe reeks heette 421, met in de hoofdrol een geheim agent, en was een kind van haar tijd. De auteurs lieten zich sterk door de James Bond-saga inspireren. Licht, eigenzinnig en heel Brits, markeert ze de eerste stappen in de stripwereld van twee grote auteurs, die hun grafisch en verhalend talent vandaag al lang hebben bewezen. Deze integrale bevat de eerste drie albums: Het wrak en de miljoenen, Koude oorlog en Groetjes uit de 7de hemel.

 

Scotland 1

Bekijk in de webshop

De nieuwe cyclus binnen de missies van Kathy Austin, MI6-agent en voor het eerst op missie in Europa! Na haar terugkeer uit het Amazonegebied reist Kathy Austin naar Schotland om een paar dagen vrij te nemen in een landhuis op het familiedomein. Wanneer zij in het dorp Killwood aankomt, ontdekt ze tot haar ontzetting dat het huis is afgebrand. Met de hulp van de plaatselijke politie komt Kathy er geleidelijk achter dat er vreemde verschijnselen in het gebied hebben plaatsgevonden. Ondertussen, in de kelders van een kasteel aan zee, probeert een groep mannen en vrouwen in het grootste geheim een mysterieus artefact uit de stenen van het kasteel te halen.

 

De Janitor Integraal

Bekijk in de webshop

Vince heeft de opdracht gekregen oude documenten te kopen en verslag uit te brengen aan zijn werkgevers over deze gevaarlijke deal. De jongeman was aanvankelijk ingehuurd om kunstkopers die voor het Vaticaan werken te beschermen, maar zal nu deel gaan uitmaken van het korps van de janitors, een speciale eenheid van de geheime dienst van de kerk. Zijn nieuwe missie waken over twee kardinalen die het World Economic Forum in Davos bijwonen. 

 

Buck Danny integraal 11

Bekijk in de webshop

Buck Danny, dé held van de luchtvaartstrip, is een klassieker geworden voor stripfans van alle leeftijden. Het veertigste deel van zijn avonturen werd gepubliceerd in 1979. Het is tevens het laatste album van zijn historische ‘vaders’, Jean-Michel Charlier en Victor Hubinon, voordat Francis Bergèse het roer overnam. Dit zijn de laatste episodes die door het mythische duo zijn gemaakt en die hier samen zijn gebracht.

 

Scalps bij de vleet
Wild west 3 sc

Bekijk in de webshop

Na de moord op haar indiaanse echtgenoot door Wild Bill Hickok, wordt Martha Jane Cannary opgevangen door Charlie Utter. Hij is een edelmoedige kolonist die niet kan voorkomen dat zijn beschermelinge, die alleen maar wraak wil nemen, zich in de alcohol stort. Ondertussen staat Wild Bill in voor de veiligheid op een bouwterrein van de spoorweg. Daar krijgt hij te maken met gevechten tussen zwarte en blanke arbeiders, maar ook met de moorden van een mysterieuze moordenaar die zijn slachtoffers scalpeert. Zal het lot Martha Jane Cannary en Wild Bill samenbrengen? Waarschijnlijk. En het lijkt erop dat hun reünie bloedrood zal kleuren. Na een eerste tweeluik dat unaniem werd bejubeld door de critici en het publiek, zetten Thierry Gloris en Jacques Lamontagne de avonturen van hun legendarische duo voort. Zij worden ditmaal vergezeld door Charlie Utter, een nieuw historisch personage uit het Amerikaanse Wilde Westen. 

 

Scalps bij de vleet
Wild west 3 hc

Bekijk in de webshop

 

  

Donald Duck De curieuze kubus

Bekijk in de webshop

Tijdens een potje ‘de vloer is lava’ vinden Kwik, Kwek en Kwak een vreemde blauwe kubus in het bos en nemen hem mee naar huis. Terwijl ze nog aan het bedenken zijn wat de kubus precies is, drukt oom Donald op een knop en verschijnt er een vliegende dino in de woonkamer! En dat is nog maar het begin 

 

Donald Duck Disney club 8

Bekijk in de webshop

In Club Donald Duck maak je kennis met de jonge Donald Duck en lees je alles over zijn avonturen op school. Het boek en de pockets staan vol met grappige plaatjes van Donald Duck als puber, het mooiste meisje van de DOINK school; Katrien en natuurlijk alle andere Disney vrienden zoals Mickey, Goofy en Willie Wortel 

 

Een nieuw begin
De Smurfen en het verloren dorp

Bekijk in de webshop

 Na de vernietiging van hun dorp worden de meisjessmurfen gedwongen een nieuwe plek te zoeken om te wonen. Na een lange zwerftocht ontdekken ze een idyllisch plekje waar ze hun koffers kunnen neerzetten. Maar deze schijnbaar veilige plek verbergt een onvermoed gevaar.

 

Bug 3

Bekijk in de webshop

Derde deel van Enki Bilals grote sciencefictionverhaal. Terwijl de grote wereldwijde bug de toegang tot digitale gegevens onmogelijk heeft gemaakt, is Kameron Obb, die een verhoogd herinneringsvermogen heeft, de prooi van hebzucht die uit alle hoeken van de wereld komt. Opgejaagd over de hele wereld door zowel regeringsautoriteiten als protestgroepen, slaagt hij erin te communiceren met zijn dochter, die ontvoerd is door mysterieuze ontvoerders. Maar wat is de ware aard van de bug? Is het slechts een technologische catastrofe of is het het gevolg van een echte aanval op de mensheid?  

 

In goede en slechte tijden
Jerome Bloks 28

Bekijk in de webshop

Terwijl Jerome (nog steeds) zijn rijexamen probeert af te leggen, ziet hij een jonge bruid die zich van een brug boven de ringweg van Parijs wil storten. Nadat hij haar gered heeft, besluit hij haar onder zijn hoede te nemen. Zal Babs de intrede van deze mooie en breekbare vrouw in het leven van Jerome op prijs stellen? Twijfelachtig, vooral omdat Rebecca sterk geïnteresseerd lijkt in de privédetective, aan wie ze zijn vriendelijkheid wil terugbetalen met duizenden attenties. Maar doet ze dat wel belangeloos? Een nieuw avontuur van Jerome K. Jerome Bloks met een smakelijke liefdesdriehoek in een goed lopende detectiveplotlijn, tegen een achtergrond van psychologische thrillers en schijnvertoningen.

 

Een zoo vol verdwenen dieren

Bekijk in de webshop

De enige plek waar je unieke dieren kan ontdekken, en dieren die we jammer genoeg nooit meer zullen zien. In deze zeer bijzondere dierentuin krijgen bezoekers alleen dieren te zien die al eeuwen, decennia of zelfs nog maar enkele maanden uitgestorven zijn. Deborah, een dierenarts-stagiaire, heeft de handen vol met alle buitengewone geboortes van deze uitgestorven diersoorten. En ze verwondert zich erover dat ze de dodo, de ster van de dierentuin, tegen het lijf kan lopen! Er komen steeds meer nieuwe dieren in de verblijven, maar de verzorgers zorgen net zo goed voor de dieren als voor de bezoekers van deze dierentuin, die beslist anders is dan alle andere.

 

Cedric nog even geduld

Bekijk in de webshop

Het is nooit te vroeg om de nieuwe Cédric te lezen! Het gezinnetje van Laudec en de betreurde Cauvin geeft opnieuw een inkijk in hun dagelijkse leven, met nog meer gags, maar vooral nog meer gelach en geruzie met opa! Hij denkt altijd dat hij alles weet, die opa! Alsof er nooit iets gebeurt in het leven van kinderen. Maar er gebeuren wél dingen met Cédric! In de eerste plaats is er Chen, die tegen hem wat rare, onbegrijpelijke woorden uit haar moedertaal heeft gezegd. En dan is er Lily, die zich op haar schommel afsluit van de wereld. En niet te vergeten Christiaan, die hem liefdesadvies geeft dat een beetje gek is? Kortom, veel avonturen om met opa te delen, met veel gelach en geruzie tot gevolg! 

 

House of M 3/3

Bekijk in de webshop

De Avengers en de X-Men worden geconfronteerd met een gemeenschappelijke vijand die hun grootste bedreiging wordt: Wanda Maximoff! De Scarlet Witch draait door en het lot van de hele wereld ligt in haar handen. Zal Magneto zijn dochter helpen of haar krachten in zijn eigen voordeel gebruiken? 

 

De atoomschappers
Unit 66 - 1

Bekijk in de webshop

Abu Dhabi, 2025. Frankrijks deelname aan internationale affaires heeft geleid tot een strategische militaire basis in de Verenigde Arabische Emiraten. Gelegen in Abu Dhabi werken er zo n 6.300 man. Vliegdekschip Charles de Gaulle en zijn Task Force zijn in die buurt gestationeerd in de Perzische Golf. Dankzij hun vliegtuigen en schepen zijn zij de perfecte kandidaat om het transport van het laatste onderdeel van Romeo en Julia te beschermen, twee kernreactoren onder constructie die de Emiraten door Frankrijk laten bouwen. Maar de commandant van het vliegdekschip heeft een ander probleem aan boord: een aantal leden van zijn bemanning valt ten prooi aan medisch onverklaarbare waandenkbeelden en visoenen. Baron, Alf en Seiko krijgen de opdracht het uranium te beschermen aan boord van De Atoomboodschappers: het koosnaampje voor de containerschepen die op weg zijn naar de kerncentrales in aanbouw. Maar de verschijning van een vreemd vliegend object en de duivelse plannen van de huurling Hades maken de zaken niet makkelijker voor onze drie helden, alle drie geselecteerd voor de prestigieuze Unit 66, geleid door de enigmatische en machtige mr. X.

 

Gebogen licht

Unit 66 - 2

Bekijk in de webshop

 

 

Van de kronieken van fellspyre
De laatste god 5

Bekijk in de webshop

Dertig jaar geleden trok een groep dappere helden uit Cain Anuun voorbij de grenzen van het bestaan. Ze doodden de laatste nog levende god en redden de wereld van zijn apocalyptische leger. De leden van het legendarische gezelschap werden de leiders van de wereld en luidden een nieuw tijdperk in van vrede en welvaart. Maar daar komt nu een einde aan.

 

De laatste god boek 6

 

 

Spider-man Origins

Bekijk in de webshop

In het eerste deel maar liefst 4 verhalen: Een wetenschappelijke tentoonstelling en een spinnenbeet veranderen het leven van Peter Parker voor altijd wanneer hij Spider-Man wordt! Ontdek daarnaast welke duistere motivatie zorgde voor de het ontstaan van de gevaarlijkste vijand van de Avengers, Thanos. Captain Marvel ontdekt dat ze half-Kree is en daarmee dat ze superkrachten heeft. Tenslotte vereisen de snode plannen van Green Goblin dat hij op zichzelf experimenteert. De belangrijkste momenten in de geschiedenis van Marvel voor jonge lezers! 

 

Superman vrede op aarde
DC icons

Bekijk in de webshop

Superman probeert een einde te maken aan de honger in de wereld, maar realiseert zich dat het probleem zelfs te groot voor hem is om op te lossen

 

Batman strijd tegen de misdaad
DC icons

Bekijk in de webshop

Nadat Batman een jonge jongen ontmoet wiens ouders zijn vermoord, kijkt hij terug op zijn eigen leven en onderzoekt hij de aard van misdaad in Gotham City. 

 

De verloren schakel
De cirkel van minsk 1

Bekijk in de webshop

Iannis Klinkert, een voormalige Oost-Duitse atleet trekt rond als arts voor de goudmijnkampen in Para (Braziliaanse Amazone), Hij denkt dat hij zijn verleden definitief achter zich heeft gelaten. Na de dood van zijn ouders erfde hij echter een plaats in de mysterieuze cirkel van Minsk, een ultrageheime en mysterieuze organisatie die erg belangrijk voor hem is. 

 

Er waren eens vijf soldaten

De cirkel van minsk 2

Bekijk in de webshop

 

 

Het kompas en de tomahawk
Vrij metselaars 5 - hc

Bekijk in de webshop

Avontuur, ontdekking en contemplatie in het hart van de Nieuwe Wereld. 1673, Londen. Vrijmetselaar John Blod is niet echt de belichaming van de humanistische principes van zijn broederschap. Deze arme rentenier heeft zijn fortuin verkwist met eindeloos feesten. Op een avond, wanhopiger dan ooit, begaat hij twee misdaden die hem dwingen op scheep naar Amerika te gaan. Alsof dat niet genoeg is, zinkt zijn schip. Op het strand waar hij aan land komt, nemen indianen hem op. Dit is het begin van de verlossing voor John. Hij, die het vertrouwen in de mensheid had verloren, gaat op zoek naar betekenis en schoonheid. Samen met zijn nieuwe stam beleeft hij hun riten. Het is verbijsterend: ze lijken op de heilige maonnieke rituelen uit de oude wereld. Is dit het bewijs van de universaliteit van de boodschap van de broeders die hij heeft opgegeven?

 

Zover mogelijk
James Cook 2

Bekijk in de webshop

Na de eerste reis rond de wereld aan boord van de Endeavour door James Cook, heeft hij zijn status in de oceanische geografie gevestigd. Twee andere reizen volgen, waarbij hij onder meer de complete rondreis door Nieuw-Zeeland maakte, Nieuw-Caledonië verkende, het Antarctische continent naderde, Paaseiland bestudeerde en het bewijs leverde dat het grote veronderstelde continent Austral niet bestaat. Uiteindelijk ontdekt James Cook Hawaï (Sandwich Islands in die tijd) waar hij in 1779 in bijzonder tragische omstandigheden wordt gedood.

 

Het uur van de draak
Conan

Bekijk in de webshop

Een wereld om te verkennen. Een troon die moet worden heroverd. Onder de grafkelders van het mausoleum van de oude en wrede keizer Xaltotun van Python komen drie ambitieuze mannen het hart van Ahriman aanbieden aan het lichaam van de overleden soeverein. Deze bron van onsterfelijkheid behoorde al lang aan hem toe maar werd alleen ten koste van zijn leven geschonken. In ruil voor dit offer claimen de drie mannen de hele wereld. Er is echter een man die dit plan kan verhinderen: een Cimmeriaan die de troon van Aquiloni heeft opgeeist: Conan. Over paginas van dit album vol met de adem van de legende, tekenen de twee auteurs een groots, episch en bloeddorstig avontuur dat voorbestemd is om een onbetwistbare maatstaf van het Sword & Sorcery genre te worden

 

Death match

Bekijk in de webshop

Een waargebeurd verhaal van heldhaftigheid versus barbaarsheid. Op 9 augustus 1942 werd in Kiev een voetbalwedstrijd gespeeld die de superieure glimlach van de nazi-bezetters deed verwelken. Op het veld waren het er 11 tegen 11, maar het verschil in omstandigheden tussen beide teams was enorm. Het lokale team bestond uit ondervoede spelers, met diepe littekens van de onderdrukking, bijna geen voorbereidingstijd en met de haat van de genocide in hun hart. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden