Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Zaterdag 18 juni is Hanco Kolk bij de Noorman en daar zijn we blij mee. Kan je die dag niet en wil je toch een boek gesigneerd hebben? Laat het de Noorman dan weten en we regelen het voor je. Begin september verschijnt deel 1 van Galaxa .  Tekeningen Romano Molenaar – Scenario Peter van Gucht  - Inkleuringen  Shirow Di Rosso Van deze reeks verschijnt er steeds maar 1 luxe uitvoering. 40 pagina’s  + 16 pagina’s schetsen. Gesigneerde ex libris in kleur Formaat 20 / 340 Bredere linnen rug zoals uitvoering Beestenburcht. Druk in Zwartlijn Deze cyclus bestaat uit 3 delen, Je tekent in voor de 3 delen. € 99.95. per deel. Interesse? Dan horen we het.

 

  

Engelen
Vleugels van hoop 1 sc

Bekijk in de webshop

1940. Hebben gevoelens wel een plaats middenin de Battle of Britain? 'Vleugels van hoop' is een compleet verhaal in twee delen.

 

Chili met blauwe bonen
De Engelsman die.. 1

Bekijk in de webshop

Een 4-delig meeslepend verhaal van een ware helletocht in het Wilde Westen. Kleurrijke types gaan gezamenlijk op zoek naar een mysterieus document dat de loop van de Amerikaanse geschiedenis ingrijpend kan veranderen. 

 

In het spoor van madison

De Engelsman die.. 2

Bekijk in de webshop

Waarom is Margot de Garine weggelopen van haar man, meester in de rechten Byron Peck? Wat is de betekenis van de komst van de Deen Knut Hoggaard in het leven van Margot en Byron? Hij is nota bene nog helemaal helder van geest, en wat moet hij dan bij deze twee gekken? Het heeft iets te maken met geheimzinnige documenten, waardevol genoeg om elkaar naar het leven te staan! Kunnen papieren zo veel betekenen? Dit is het vervolg van een helse achtervolging in het hart van de snikhete Amerikaanse staat Arizona.

 

Elvis de officiele stripbiografie

Bekijk in de webshop

Deze officiële stripbiografie vertelt ons, in samenwerking met de Elvis Presley-erven, hoe een jongeman uit Memphis de king of rock 'n roll werd.

 

Jaques Gipar Integraal 1

Bekijk in de webshop

Jacques Gipar, de bekende verslaggever van de France Enquêtes, het belangrijkste dagblad van de jaren vijftig en zestig, laat nooit een kans voorbij gaan om zich met de meest riskante onderzoeken bezig te houden. Vaak vergezeld door Petit-Breton, een sympathieke schelm die goed thuis is in de onderwereld, verplaatst hij zich over de Franse snelwegen, aan het stuur van iconische auto's, die echter vaak na gebruik niet meer in al te beste staat verkeren. Langs de Nationale 7 zal hij onder andere het pad van de Pinardier-bende kruisen, de plannen van de angstaanjagende Kapucijnen dwarsbomen en zelfs de rol van chauffeur spelen voor Lucky Luciano.

 

Jaques Gipar Integraal 2

Bekijk in de webshop

Februari 1954. Wat zit er achter de verdwijning van een eenvoudige vertegenwoordiger, die in de Somme wordt teruggevonden? In mei van datzelfde jaar worden er overal gesmokkelde sloffen sigaretten aangeboden en stijgt het sterftecijfer in Marseille door rondvliegende kogels. Is er een verband tussen deze gebeurtenissen te ontdekken? Jacques Gipar lost het raadsel natuurlijk op! Van het noorden tot in het zuiden, deze beroemde Franse journalist zal zijn krant niet aan de zijlijn laten staan bij het oplossen van deze misdaden en hij voert zijn recherches dan ook op volle snelheid uit.

 

Dune huis atreides 3

Bekijk in de webshop

Na de voortijdige dood van zijn vader wordt de jonge Leto Atreides Hertog van Huis Atreides, terwijl Duncan Idaho zijn eerste stappen zet om Leto’s rechterhand te worden. Ondertussen verspilt Baron Harkonnen geen tijd om de eeuwenlange strijd tussen Harkonnen en Atreides in het geheim voort te zetten. Een nieuw tijdperk breekt aan wanneer Kroonprins Shaddam zich van zijn vader kan ontdoen om zo de troon van het Keizerrijk te pakken te krijgen. En Pardot Kynes, die nu door de Fremen gezien wordt als een profeet, voert zijn plannen door om een oase te maken van de woestijnplaneet.

 

Rik Ringers integraal 3 luxe

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemdste journalist-detective van de stripwereld: Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen: doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad. Deze integrale bevat de volgende avonturen: Dreiging op het witte scherm, Oog in oog met de Slang, Alias Rik Ringers en De 5 onzichtbaren.

 

 

 

Corona blues G.Raf Zerk

Bekijk in de webshop

G.raf zerk - Corona blues. Net zoals iedereen werd Marc Hardy de voorbije twee jaar dagelijks geconfronteerd met de nieuwsgeving, opnievorming en gevolgen van het corona-virus op onze samenleving, op zichzelf en zijn geliefden. Net zoals iedereen, probeerde hij dit maatschappelijk drama op zijn eigen manier een plaats te geven, een poging om als het ware covid uit te drijven En hoe kan een auteur, een striptekenaar, dit beter doen door zijn gevoelens en gedachten hierover op papier neer te zetten; en meer zelfs, door deze tekeningen drie maanden lang op zijn facebookpagina te delen met zijn volgers. Corona blues is dus niet zo maar een album van G. Raf Zerk, het is zowel een impressie over drie maanden uit de pandemie, als een avontuur van Facebook-vriendschappen. In dit atypische G. Raf Zerk-album, moet de grafelver met de bruine pet en het grote reukorgaan de hoofdrol delen met de twijfelachtige covid-19, die als een rode draad doorheen het album loopt, of eerder sluipt. 64 pagina's lang vinden we G. Raf Zerk terug in zijn vertrouwde habitat, het kerkhof, waar zowel levenden als doden elkaar kruisen en waar de dood als de dood blijkt te zijn voor de covid-19 

 

De joodse brigade integraal

Bekijk in de webshop

1945. Terwijl de oorlog in Europa is afgelopen, woedt hij nog volop in de Pacific. In Polen reizen twee soldaten het land af in een jeep. Om hun arm zit de band van de Joodse Brigade. Zo begint de nieuwe trilogie van Marvano. Hoofdpersonage is Leslie Toliver, de Britse Mercedescoureur die we nog kennen uit Grand Prix. Toliver is op zoek naar zijn verloofde en zijn moeder, die beiden spoorloos zijn verdwenen. Na Grand Prix brengt Marvano een nieuwe docu-fictie op basis van doorgedreven research over een nauwelijks bekende episode van de Tweede Wereldoorlog. Op het nog smeulende puin van het Derde Rijk ontstaat een nieuwe machtsstrijd en botsen verschillende invloedssferen. 168 pag incl 22 pag dossier

 

Gurdan van de mout
Dwergen 17 hc

Bekijk in de webshop

Na zestig jaar dienst bij het IJzeren Legioen moet Gurdan afzwaaien. De ouwe behaarde besluit terug te keren naar zijn geboortedorp in de hoop er de familiestokerij uit te bouwen. Maar hij ontdekt dat zijn broer al jaren is verdwenen en dat het landgoed, dat intussen een bouwval is, net door zijn neef is verkocht. Gurdan beseft dat hij zal moeten strijden voor de kans om ooit zijn droom te verwezenlijken en zijn eigen moutwijn te stoken. 

 

De nacht van de genade

Bekijk in de webshop

Op Aquablue zit Landon een banket voor tussen inboorlingen en menselijke kolonisten om de verzoening te vieren en het toekomstige leven in harmonie te organiseren. Nao, nog steeds een gevangene van zijn mysterieuze cipier, woont het evenement bij via een tussenliggend scherm. Al snel verandert de show in een nachtmerrie en loopt de situatie vast. Er is nauwelijks nog een diplomatieke oplossing over Als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlo".

 

Het heidefort
De verloren tijden

Bekijk in de webshop

In het jaar 1000 regent het dood en vuur op aarde, geheel volgens de voorspelling van de Apocalyps. Een donkere wolk omhult de wereld en stort hem voor een eeuwigheid in het duister. Beschavingen worden weggevaagd en duizenden generaties verdwijnen voor de zon eindelijk weer opduikt. Eeuwen zijn er verstreken wanneer het leven herneemt. Maar alles moet over, want alles is vergeten. Voor de mens, die nog wankel op zijn benen staat, breken de Verloren tijden aan. In die nieuwe tijd, vol nomadische stammen, volgen we de Moórclan, onder leiding van Primus, die samen met zijn dochter, Elaine, ijvert voor een betere wereld en droomt van vooruitgang.

 

Sint Helena

Bekijk in de webshop

Rudi Miel en Fabienne Pigière laten zich inspireren door de legendarische Napoleon en voegen een extra aspect toe aan zijn mythe. Een wervelend verhaal vol spanning, intriges en verraad, met tekeningen van Iván Gil (Dragonders van de grens) Napoleon Bonaparte overweegt de ramp van de Slag bij Waterloo die de doodsklok luidt voor zijn veroveringen. Na een lange omzwerving gaf hij zich over aan de Engelsen, in de hoop asiel te krijgen. Maar, als krijgsgevangene beschouwd, scheepte hij in naar Sint-Helena, waar hij met enkele familieleden werd verbannen. Engelse soldaten worden naar het eiland gestuurd om elke ontsnappingspoging te voorkomen.
  

 

Op deze onbekende grond
Sigrid 1 sc

Bekijk in de webshop

Nieuwe reeks van Stripscenarist Chauvel David, geboren te Frankrijk 1969 en schreef reeds mee aan verschillende stripreeksen waaronder hieronder wat vertaald werd in het Nederlaands. als je fan bent zal je zeker nog enkele toppers uit deze reeks kunnen smaken 

 

Het eiland van de zwarte Yokai

Bekijk in de webshop

Een stuk rots geslagen door stormen, aan de rand van Japan een land zonder bomen dat niet op een bekende kaart staat.  Dit is de plek waar Furiko en O'kane op zoek moeten gaan naar hun zus Reiko.  Al snel komen ze vast te zitten en zullen ze de bevolking en een machtige vijand moeten trotseren. Zullen ze hun zus en de archipel kunnen beschermen tegen deze vreselijke tegenstander? Spinoff van het populaire Samoerai. 

 

De kunst van het nietsdoen

Bekijk in de webshop

Guy Delisle werd geboren in 1966 in Quebec, Canada. Na zijn studie animatiekunsten aan het Sheridan College in Toronto, werkte hij voor verschillende studio’s over de hele wereld. In 2002 leverde dat de autobiografische strip Shenzhen op. Later gevolgd door onder meer Pyong Yong, Birma, Jeruzalem en Gegijzeld. Bij Concertobooks verscheen vorig jaar van zijn hand De Papierfabriek. In De kunst van het nietsdoen zijn een aantal korte verhalen gebundeld die in de loop der jaren in verschillende publicaties zijn verschenen. Met zowel experimentele als intieme verhalen die vaak een verontrustende ontknoping hebben, bouwt Guy Delisle gestaag aan een fijnzinnig oeuvre vol speelse humor.
 

 

Het olie monopolie - sc

Bekijk in de webshop

Frans Le Roux tekende het Het Olie Monopolie veertig jaar geleden in opdracht van het stripblad Eppo. De opzet was om een spannend avontuur met veel humor te maken voor de jeugd vanaf een jaar of negen en volgens de traditie van Kuifje en Robbedoes-verhalen. Helaas werd de strip echter nooit gepubliceerd en lag het jaren in de kast om in 2018 door Frans zelf in een kleine oplage te worden gepubliceerd. Anno 2022 brengt Reboot Comics dit verhaal nogmaals uit om het brede publiek ook mee te laten lachen. 

 

De 100 demonen van de gele schaduw
Bob Morane

Bekijk in de webshop

Hier is de officiële omslag (een olieverfschilderij van Paolo Grella), met het beroemde en cultlogo ontworpen door William Vance (dankzij de toestemming van zijn kinderen, die we duizend keer bedanken, zal er ook nog een kleine verrassing in zitten het album) Ook Vernes staat achter het album en schreef nog een voorwoord. De colorist Sébastien Gérard maakt het team compleet. Bec wou dit al héél lang afwerken en ziet nu eindelijk zijn droom uitkomen. 1952. De oorlog tussen de Vietminh en het Franse leger is in volle gang, Bob Morane en Bill Ballantine worden gedropt in het noorden van Indochina, in het gezelschap van een tiental elitesoldaten. Officieel is hun doel de grondtroepen bijstaan in hun strijd tegen de aanhangers van Hô Chí Minh, die hardnekkig vechten om de controle over het land te heroveren. De eigenlijke missie van onze helden houdt verband met een legende uit vroegere tijden de 100 strijders van La. c Long Quân en de dreigende aanwezigheid van een meedogenloze vijand de Gele Schaduw!

 

De eindeloze wereld

Bekijk in de webshop

Een uiterst geslaagde samenwerking tussen een striptekenaar en een specialist op het gebied van energiekwesties en de invloed daarvan op het klimaat. Onderwerpen die ons allemaal aangaan. Helder en niet verstoken van humor, legt dit lijvige boek de ingrijpende veranderingen uit die onze planeet momenteel doormaakt en welke gevolgen deze soms radicale veranderingen voor ons betekenen.

 

Masker der duisternis
Metro 2033 2 hc

Bekijk in de webshop

Samen met de stoere Michaela en de spraakzame oude Mikhail is Artjom op weg naar het Kuznetsky Most-metrostation om vanaf daar Polis te bereiken. Ook al heeft hij zijn metgezellen Khan en Tus uit het oog verloren in de chaos van een vuurgevecht, zijn missie blijft ongewijzigd: hij moet de leiders van Polis waarschuwen voor de dreiging van de mutanten. Maar tegelijkertijd verstevigen de fascisten hun greep op de stations van de metro en ontwikkelt Artjoms reis zich meer en meer tot een zelfmoordmissie. Met deze bewerking van de Russische bestseller Metro 2033 realiseert de Nederlandse stripauteur Peter Nuyten een droom, want hij is zelf de grootste fan van Glukhovsky's unieke werk. 

 

Masker der duisternis
Metro 2033 2 sc

Bekijk in de webshop

 

 

De ogham meesters
Elfen 27 hc

Bekijk in de webshop

Het woud van Torunn is een van de oudste wouden van Arran. De elfenclans die er wonen, staan al eeuwenlang bekend om hun wreedheid. Wreedheid tegenover vreemdelingen, maar ook tussen de clans die dit gigantische grondgebied onderling betwisten. Dat heeft Kaënn op een pijnlijke manier mogen ondervinden. Toen hij nog erg jong was, werd zijn vader gedood door de ogham-meester van de clan van het Hooglover, die het kind daarna adopteerde en opvoedde als haar zoon. Kaënn groeide uit tot een krijger. Hij wordt verscheurd tussen het eervolle pad, waarin respect voor zijn meester vooropstaat, en een verderfelijker pad, dat van de wraak.

 

Bora en Leap
De reuzen 3 hc

Bekijk in de webshop

Slapend sinds mensenheugenis in een blok ijs in het noordpoolgebied, wordt een mysterieuze beestachtige reus ontdekt door een multinational met de naam Crossland Corporation.Tegelijkertijd wordt Erin in Schotland wakker geschrokken. Steeds weer dezelfde nachtmerrie. Degene die de ongevalscène naspeelt waarin zijn ouders stierven. Met een gekwetst hart maar een glimlach op haar gezicht, stelt Erin haar oom en tante gerust door met haar neef te blijven spelen en haar favoriete bezigheid na te streven de tuin onderhouden die ze sinds haar geboorte heeft gekoesterd. Later, terwijl ze wat eenzaamheid zoekt in het bos dat aan haar huis grenst, jaagt een bende slechtwillende kinderen haar achterna en noemt ze haar een heks. Erin, gered door een reus met een harig blad en een houten skelet, vermoedt nog niet de kracht van de banden die haar met dit majestueuze wezen verenigen. De gelijktijdige verschijning van deze twee fantastische reuzen is zeker geen toeval, maar verre van geïnteresseerd te zijn, is Crossland Corporation vooral geïnteresseerd in het gebruiken van hun bevoegdheden om haar eigen belangen te behartigen. Hoe zal Erin haar kolossale bondgenoot beschermen? 

 

Hemelvuur
Wunderwaffen 14 hc

Bekijk in de webshop

"Little Girl", bom A, wordt gedropt. De uitkomst van de oorlog zal veranderen en de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Himmler zal de Führer niet kunnen manipuleren omdat Hitler al weet wat de bezoeker om zijn hulp zal vragen. Truman geeft groen licht voor het gebruik van de "Little Girl" tactische bom, maar het zal een manier moeten vinden om hem op zijn doel te krijgen. Vooral omdat een speciaal verdedigings eskader wunderventilator de stad verdedigt met Murnau aan het hoofd, bijgestaan ​​door Rudel en Hanna Reitsch, de drie trompela-mor". Maar de opstanding van Bergier na de sliptijd kan de keuze van het doelwit om aan te vallen veranderen. 

 

Het duel der adelaars

Bekijk in de webshop

Spin-off van de populaire vliegtuigserie van het duo Maza-Nolane, gemaakt door de tandem Nolane-Nikolic  Alternatieve geschiedenis over een wereld waarin Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen en zich stort op de ruimtewedloop. Nadat het Engeland in 1940 binnenviel heeft het Reich de USSR eind 1943 verpletterd. Het strekt zich nu uit van de Atlantische Oceaan tot Vladivostok. Europa en een deel van Azië is in de schaduw gedompeld. In de zomer van 1945 wil Amerika, de grootmacht van de vrije wereld, ondanks zijn isolationisme, zijn blazoen oppoetsen en het Reich uitdagen: het stuurt een raket de ruimte in. Maar Amerika moet het opnemen tegen een te duchten tegenstander: Werner van Braun, die met zijn raketten Moskou in de as legde en al lang van de kosmos droomt. Want Hitler, die de Amerikanen minacht, gooit meteen alles in de strijd, met het waanzinnige doel een Duitse legerbasis te installeren op de maan! De eerste ronde van het duel tussen de nazi-adelaar en de Amerikaanse adelaar kan beginnen. En in deze strijd zijn alle slagen toegestaan…
 

 

De glazen val
Countdown 2  sc

Bekijk in de webshop

De klopjacht op Abou Othman wordt opgevoerd na de aanslag op de Parijse ringweg. Ondanks hun vorderingen lijken rechter Duquesne en de DGSI nog steeds achter de feiten aan te hollen. Terwijl het volgende doelwit van de jihadist zich aftekent en er een plan wordt uitgewerkt om hem uit te schakelen, dreigt intern geruzie bij justitie en politie roet in het eten gooien. Spanningen die de terroristen in de kaart kunnen spelen. 

 

Es-Shadid
Countwdown 1 sc

Bekijk in de webshop

Voormalige antiterrorismerechter Marc Trévidic neemt de lezer mee naar het hart van de War on Terror Matz (De Killer, Tango) kent wat van actiethrillers en laat dat ook zien in Countdown, dankzij de inbreng van Trévidic krijg je ook een intrigerend beeld van wat er achter de schermen gebeurt.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden