Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Zojuist zijn nog de nieuwe titels van Dark Dragon Books binnen gekomen.

 

Het meisje op de kade

Bekijk in de webshop

Iedereen die het meisje op de kade ziet, sterft door haar. Het is een vergeten legende die voor Haurel realiteit wordt als hij 8 jaar oud is. Op een mooie marktdag lijkt op de kade een vrouw onder een parasol te wachten. Vanaf die dag is het lot van Haurel verbonden met dit vreemde wezen dat hij alleen kan zien. Hoe harder hij probeert te ontsnappen, hoe sterker haar greep. Sensueel en bezitterig. Haurel vindt eindelijk liefde bij een echte vrouw, maar zal ze hem zijn ongeluk kunnen laten vergeten? Een fantastisch en hallucinerend liefdesverhaal dat raakt aan horror, erotiek en thriller.

 

Bad Reputation 1

Bekijk in de webshop

Wie waren we nu echt, wij Daltons? 1908. Oklahoma. Emmett Dalton is al lang geen crimineel meer. Hij heeft zijn schuld aan de samenleving afbetaald en is tevreden met een discreet bestaan. Soms gaat hij zelfs naar de kerk om te proberen te bidden! Dus wanneer een filmproducent hem aanbiedt een film over de wandaden van zijn legendarische broers en zussen te maken, is hij achterdochtig en weigert. Hij realiseert zich echter dat hem een kans wordt geboden om de mythe te ontvluchten en en de reputatie van zijn familie redden. De vier broers Dalton zijn niet als bandieten geboren. Integendeel! Ze namen allemaal de rol van maarschalk op zich aan het begin van hun carriere, en het leven van voortvluchtigen hebben ze later niet vrijwillig omarmd. Wie anders dan Emmett, de enige overlevende, kan deze pijnlijke herinneringen op graven en zonder hypocrisie het ware verhaal van de Daltons vertellen? Bad Reputation is een realistische, harde en melancholische western. Magnifiek gedragen door de tekening van Emmanuel Bazin duikt Antoine Ozanam diep in de psychologie van zijn personages en levert hij een subtiel en ontroerend verhaal af. 

 

De geur van Sheherazade
Duizend en een nacht 1

Bekijk in de webshop

Verraden door zijn vrouw, van wie hij het meeste ter wereld houdt, besluit Sultan Shahriyar wraak te nemen door haar te vermoorden en zijn verdriet te verdrinken. Hij belooft elke nacht een vrouw te vermoorden, nadat hij van haar heeft gehouden. Maar de ontmoeting met Scheherazade, de dochter van de vizier, zal alles veranderen. Zal de schoonheid erin slagen een einde te maken aan het bloedbad veroorzaakt door de gewonde liefde van de sultan?

 

Het paradijs van de 40 maagden

Duizend en een nacht 2

Bekijk in de webshop

 

 

Batman Damned CP

Bekijk in de webshop

De Joker is dood. Daarover is iedereen het eens. Maar was het Batman die eindelijk zijn nek omdraaide of spelen er andere duistere machten een rol in Gotham City? Dat is nog altijd een mysterie. Gelukkig is Batman 's werelds beste detective. Batman kan zich er alleen niets van herinneren. En hoe dieper hij graaft in zijn geheugen, hoe meer hij twijfelt aan alles wat hij ontdekt. Hij heeft hulp nodig en aan wie kan hij dat beter vragen dan John Constantine? John is gek op raadsels? maar het probleem is dat hij ook gek is op spelletjes. Spelletjes met anderen. Samen met John duikt Batman in de schimmige onderwereld van Gotham. Wie heeft Joker vermoord? Het antwoord zal Batman niet bevallen?

 

Civil war Collectors pack 1 t/m 3

Bekijk in de webshop

Het grootste conflict ooit: Captain America en Iron Man staan lijnrecht tegenover elkaar wanneer de overheid een registratiewet voor superhelden invoert. Met in de hoofdrollen Spider-Man, de Avengers en de X-Men. Door de Noorman goed gekeurt dit verhaal, leest lekker weg. :-)

 

Flashpoint 1/2

Bekijk in de webshop

Barry Allen is een held. Hij beschermt de onschuldigen en bestrijdt het kwaad als de Flash werelds snelste man. Maar dit is niet de wereld die hij kende. Dit is een wereld waar Wonder Woman en Aquaman miljoenen in de duisternis van oorlog hebben gestort waar geen mens ooit het licht van de Groene Lantaarn heeft gehanteerd waar Batman net zoveel bloed aan zijn handen heeft als zijn vijanden waar niemand ooit van heeft gehoord Superman.

 

Flashpoint 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Fantastic Four Life story de 60 & 70

Bekijk in de webshop

In de traditie van Spider-Man: Life Story en ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van Fantastic Four komt ook van deze laatste een minireeks waarin de helden werkelijk ouder worden naarmate de decennia vorderen. In de jaren 1960 tijdens de Koude Oorlog en de Space Race waren de Amerikanen wanhopig en probeerden zo snel mogelijk mensen naar de ruimte te sturen, voordat ze te veel achterop raakten bij de Sovjets die dat al deden. Daarom lanceert Reed zijn experimentele schip voordat de hoge heren het konden afkeuren en ontmantelen. Maar hij werkte niet aan bescherming tegen de kosmische straling, en de Fantastic Four werden er door gemuteerd. Terwijl Amerika zich afvraagt of er buitenaards leven in het universum is, weet en vreest Reed dat er ergens een wezen met ongelooflijke kracht is: Galactus!

 

 

Dceased 3/3

Bekijk in de webshop

Wat gebeurt er met de beste helden van de wereld, als de wereld vergaat? Als de dood zich over de planeet verspreidt, wie zal er dan leven en wie zal veranderen in dit apocalyptische verhaal van heldhaftigheid, opoffering en vernietiging? 

 

Gevangen op Venus 1

Bekijk in de webshop

Dankzij de inspanningen van de familie Dulac uit Het kasteel van de sterren hebben de Europese mogendheden de ruimtevaart en de ether die haar motoren mogelijk maken onder de knie. In Engeland en Frankrijk onder Napoleon III slagen erin zich Venus toe te eigenen. Dit nieuwe eldorado dient zowel als gevangenis en speelterrein voor de edelen op zoek naar avontuur. Dankzij haar populariteit en charme krijgt Heleen Martin het voorrecht om naar de felbegeerde planeet te reizen. Ze flirt met de hertog van Chouvigny die verantwoordelijk is voor de expeditie. Ze hoopt te profiteren van haar verblijf op Venus om een spoor te vinden naar haar geliefde die daar gevangen is.

 

Moord op de golflinks

Bekijk in de webshop

In Frankrijk aan de oever van het Kanaal is een misdaad begaan. Een merkwaardig toeval dat Poirot de dag ervoor een brief heeft gekregen van de overledene, die hem een delicaat onderzoek wilde toevertrouwen. Meer is er niet nodig voor Hercule Poirot, en zijn vriend, kapitein Hastings, om het heft in eigen hand te nemen om te ontdekken wat deze moord verbergt. Maar inspecteur Giraud, van de Franse politie, is niet bereid samen te werken met Poirot. Een nieuw onderzoek voor Hercule Poirot, die in het hart van een buitengewoon complot zal duiken.

 

Schaduweenheid

Bekijk in de webshop

Een onafhankelijke tak van de Raiders onder leiding van een zekere Raylan slaagde erin het schip van Commodore Illiatov te infiltreren. Hun aanval was gericht op het verzamelen van gegevens over de verloren schepen. Hiermee kunnen ze een belangrijk doel bereiken: het beeindigen van de levens van veel agenten, waaronder die van de Commodore zelf. Raylan en zijn volgelingen zijn dus op de vlucht en zijn het agentschap steeds een stap voor. Met het aantal doden neemt ook de dreiging toe en Millas team realiseert zich misschien te laat dat deze vijand de sluwste en meest formidabele is die ze ooit heeft moeten verslaan. In het eerste deel van de nieuwe verhaallijn cyclus blijft Kolonisatie een modern sci-fi-verhaal met actie, politieke intriges en filosofische reflectie dat zich ontvouwd in weelderige landschappen, verloren in de oneindige ruimte.

 

Fantastic Four Life story de 80 & 90

Bekijk in de webshop

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden