Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
 

Stampede boek van Peter de Wit. 

Bijzondere uitgave
Bekijk in de webshop

Het wordt één bundel van 176 pagina’s, met dossiers en heel veel strips, op dezelfde wijze uitgevoerd als een Luc Oriënt of Roodbaard. Harde kaft, 176 pagina’s kleur. Uitvoering in drie edities: regulier € 29,95, luxe € 65,- met gesigneerde prent en ultra ltd € 250,- met originele pagina gesigneerd door Peter de Wit. Wil je een van bovenstaande albums en zeker bij de luxe? Laat het de Noorman dan zo snel mogelijk weten.

 

Tot de laatste SC 

Saga
Bekijk in de webshop

In Tot de Laatste loopt het tijdperk van de cowboys op zijn einde. Treinen vervoeren nu het vee naar de slachthuizen van Chicago. In het gezelschap van Benett, een twintigjarige simpele jongen, heeft de al wat oudere cowboy Russell beslist om de sporen aan zijn laarzen op te bergen en landbouwer te worden in Montana. Onderweg houden ze halt in Sundance. ’s Morgens is Benett dood. De burgemeester denkt liever aan een ongeluk dan aan de mogelijkheid dat er een moordenaar onder zijn burgers is en hij verjaagt Rusell uit de stad. Maar de voormalige cowboy komt terug aan het hoofd van een bende outlaws om de waarheid over de dood van Benett te achterhalen.

 

Mondo Reverso 

Saga
Bekijk in de webshop

Mondo Reverso is een transgender western. Mannen zijn vrouwen, vrouwen zijn mannen. In het Wilde Westen ontmoet Cornelia, een goed gebruinde lederen desperadette, , Lindbergh, een huisvrouw op de vlucht. Beiden achtervolgd door hun verleden, een paar psychopaten en een stel indianen, beginnen ze aan een zoektocht over de vlakten van Arizona en aan de grenzen van het genre.

 

Bakeland integraal 1 HC en Luxe

Saga
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Piet Pienter en Bert Bibber integraal 2 Luxe

Saga
Bekijk in de webshop

Op 16 november 2019 zou Jozef Van Hove, die de stripgeschiedenis inging onder het pseudoniem POM, honderd jaar zijn geworden. Om dat eeuwfeest luister bij te zetten lanceert Standaard Uitgeverij een integrale uitgave in elf delen van Piet Pienter en Bert Bibber, de stripreeks waar zijn naam voor altijd onlosmakelijk mee verbonden zal blijven. De reeks liep van 1951 tot 1995 op de pagina’s van Het Handelsblad en Gazet van Antwerpen. Toen de verhalen later in albums werden gebundeld, bouwden ze in heel Vlaanderen een trouwe schare fans op. Welkom in de wereld van Piet en Bert, professor Kumulus, de Amerikaanse miljardaire Susan, de zingende politieagent én POM’s alter ego, de persmuskiet Theo Flitser! Integrale 2 bevat de volgende vier verhalen: De Kumulusformule, El Rancho Grande, Bibber contra Tutter en Buldaarse Rhapsodie + een uitgebreid dossier.

 

Boes integraal 10

Saga
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Marcel Laphof: De pestlijders 1/2 

Saga
Bekijk in de webshop

In 1720 zal de ontdekking van drie lijken in Marseille het vredige leven van de gemeenschap onder leiding van Meester Pancrace verstoren. Inderdaad, de pest staat aan de poorten van de stad! Barricades worden opgericht en niemand mag naar buiten of naar binnen. In de buurt van Meester Pancrace, hoewel iedereen zich er veilig voelt, wordt de sfeer van de ingesloten mensen elke dag donkerder. Verveling en angst beginnen al snel de een invloed te hebben op de moraal en dagelijkse gewoonten … De Plagen is een postuum werk van Marcel Pagnol, waarvan de tekst in zijn laden werd gevonden. Een deel van dit verhaal werd gepubliceerd in Le Temps des amours. Voor het eerst zullen lezers het einde ontdekken dat Pagnol zijn geliefden had verteld.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden