Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieHelaas zijn wij door de lockdown nog steeds gesloten, het went niet.  We zijn per telefoon en via de e-mail bereikbaar dus mocht je nog strips willen  afhalen (of laten bezorgen, leer Arnhem steeds beter per fiets kennen en wat we al wisten het is gebouwd op heuvels) laat het dan even weten of bestel ze via onze webshop.  

De Generaal integraal 6

Bekijk in de webshop

 Er zijn weinig komische strips die aantrekkelijker zijn omwille van de onderliggende filosofie dan door de gags zelf. Peter de Smets verbale kracht schuilt hem niet zozeer in de komische situaties. Het is veeleer het doorprikken van de ambities van het burgermannetje dat zich ondanks zijn hogere streefdoelen veilig nestelt in zijn vertrouwde omgeving die De Generaal tot een unieke en spiegelgladde strip maken. Want wat is er komischer dan de medemens te zien uitschuiven tijdens al zijn goedbedoelde pogingen?” Aldus weekblad Kuifje (nummer 7, 1987).

 

Navelstaren voor gevorderden
Aline 3

Bekijk in de webshop

 Het nummer bevat nieuwe bijdragen van twaalf striptekenaars uit Nederland en België

 

Het olie monopolie

Bekijk in de webshop

 

Speciale Editie, hardcover, genummerd en gesigneerd door de tekenaar en voorzien van een speciale Sigmund bijdrage van Peter de Wit. Oplage 250 exemplaren

Inhoud 
Het is 1980 en de olieprijzen zijn weer eens gigantisch gestegen. De schurken Benito Banzani en zijn compagnon Bill Badbone zijn eigenaars van een kleine oliebron. Ze hebben een ingenieus plan bedacht om de wereld-olievoorraad in handen te krijgen. Maar daarbij hebben zij geen rekening gehouden met onze helden Anton en Bril. Want die komen bij toeval achter hun snode plannen en ze doen alles om hen dwars te zitten. Dat laatste valt niet mee, want vooral Anton zorgt met zijn dappere en drieste optreden voor veel tenenkrommende situaties, die niet altijd even goed aflopen! Ze raken dan ook al gauw in handen van de schurken. Maar gelukkig, juist op het moment dat Banzani en Badbone voor het oog van de hele wereld hun zogenaamd nieuw gevonden olievoorraden zullen presenteren, weten Anton en Bril ze op het laatste nippertje te ontmaskeren.

 

Suske en Wiske Blauwe reeks 8 titels

Bekijk in de webshop

 Suske en Wiske 8 delen klassiek blauwe reeks Humo.
De complete sets van de 8 blauwe Suske en Wiske albums. 
Gekartonneerde albums (vergelijkbaar met de onlangs verschenen gekartonneerde sonometer.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden