Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

American dreams 1

Serie: American dreamsAmerican dreams

american_dreams
€ 9,95

Specificaties

Serie: American dreamsAmerican dreams
001
Nederlands
Softcover
11 mei 2022
9789492865359
StripsReboot

Omschrijving

New York City. Lente, 1900. Jake Gold, een Joodse immigrant, worstelt overdag in een sweatshop en vecht 's nachts in een bende. Hoewel hij een beter leven wil, kan hij niet ontsnappen aan zijn dagelijkse routine. Maar door een verrassende wending in Jakes leven, komt zijn toekomst er totaal anders uit te zien.  Het verhaal van Daniel Kalban is een kruising tussen fantasy en historische fictie. Dit avontuur, boordevol actie, brengt tevens feiten rond 1900 in New York aan het licht. Historische figuren als Thomas Edison, J.P. Morgan en zelfs Harry Houdini zijn veelvoorkomend in deze strip.

Tekenaar Dody Eka, op zijn beurt, geeft een levendig beeld van New York in die tijd die samengaat met mysterieuze krachten, fantasie en Tesla.

Meer uit deze serie

American dreams 1 - hc American dreamsAmerican dreams
001
Hardcover
€ 19,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden